- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.741
Benim de 2 gün sonra indi şimdi çok az bi de ilk gün görenler göbeğe laf söylüyor şişkinlik var wc ye zor çıkıyoruz bir de onlara laf anlatanlaıSezeryan den ne kadar sonra göbeğinizin Şişi geçti Ilk iki gün hiç doğum yapmamış gibiydim Hastanede iki teyze doğum yakın galiba dedi bana hatta
Şuan 3.gün biraz indi gb. Sizlerde durum nasıl
Bende puf puf oldum bacaklarımda ki ödem ne zaman geçecek bekliyorum Dr normal dedi bol su içiyorum bide hareket etmek lazımmış tabi sizin durum farklı geçmiş olsun inşallah çabucak düzelir süt için rızık diyorum kendini çok üzme bu 3. Bebeğim rabbim 3. De çok az süt nasip etti 2 sinde çılgın gibi herşeyi denedim baktım olmuyor yettiği kadar diyorum mama ile takviye yapıyorum buna şükür bebeklerimiz sağlıklı sıkıntı etme emdikce biraz artıyor kanallar genişler göğsüne biraz mama damlat öyle ver ucunu inşallah artarHamilelik ödemi diyerek geçme bence doktorunla görüş , özellikle kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar doğum sonrası kontrollerinizi aksatmayın. Sağ ayağım şişti diye doktora gittim başıma gelmeyen kalmadı şu an tedavi sürecindeyim
tamam canm sagolBizim oğlanın göbeği 7. Gün düştü ama bir parça kaldı doktor zamanla düşer dedi bekliyoruz karnını sık doyur
Doktoruna yalan söylemek zorunda kaldım bugün, kadın 90 cc yi geçmeyin diyor. 120 dedim ama daha fazla evde yardımcı olan annemle akrabam var cok ağlayınca mama verelim diyorlar bende kıyamıyorum ağlamasına. Ben uyurken bile veriyorlar takip edemiyorum bu sabah sadece 90 cc mama verildi. Gecede başımın etini yerler bu çocuk aç diye sarılık olmasın diye ses edemiyorumBende puf puf oldum bacaklarımda ki ödem ne zaman geçecek bekliyorum Dr normal dedi bol su içiyorum bide hareket etmek lazımmış tabi sizin durum farklı geçmiş olsun inşallah çabucak düzelir süt için rızık diyorum kendini çok üzme bu 3. Bebeğim rabbim 3. De çok az süt nasip etti 2 sinde çılgın gibi herşeyi denedim baktım olmuyor yettiği kadar diyorum mama ile takviye yapıyorum buna şükür bebeklerimiz sağlıklı sıkıntı etme emdikce biraz artıyor kanallar genişler göğsüne biraz mama damlat öyle ver ucunu inşallah artar
bende sincandayim canim randevu nasil alicaz direkmi gidilyor yoksa
Dikişler iyilestigi icin kaşıntı yapıyor canım
Önceden oluyordu şu an geçtiNormal mi yani sndede oluyor mu
Ben ameliyattan çıkınca çocuk ememiyor tutamiyordu hemsire kalkan alip gelin dedi. esim gogusucu kalkanı alip geldi onla denedik onla hic almadi agzina büyük geldi .sütumde gelmedi ameliyattan cikali 2-3 saat sonra mi ne kayinvalidem stajer ogrencilere sütü yok bunun mama vermiyecek misiniz dedi . Onlarda koşup gitti hazırladı getirdi . siringayla verdiler . Stajerler Kimseye danisnamis olasalar ki ne bebek hemsireleri nede kadin doğumcuma sütum yok gelmedi dedikce emecek ki gelecek dediler . Hastane çıkışında Hangi mamayi alalim dedik . Ne mamasi mama yok anne sütü alacak , yok diyoz , , gelecek diyorlar . Çıkmadan yine siringayla biz istedik stajerlerden verdiler . Evde sütun gelmesini bekledik . Sagma makinesiyle sagip damlada olsa siringayla cekip verdik . Siringayla alıyor ama memeyi kavrayamamisti . Onu da sütü Siringayla memeye sıkıp ordan verdik öyle ordan alırken kavradi . Emmeye baslamadan siringayi hazırla yip sütü damlatip oyle kavrattik 3-4 denemeden sonra ogrendi kavrayip emmeyi .Bana da öyle dedi doktor ama ilk gecede aç kaldı 30 gram kaybetdi annem kizdi dışarıdan mama aldık verdik hastaneye hazirlatib icirdik memeyi emmeyen mamayı 40 gram oyle ıctiki. Hâlâ emmiyor sağıp yatarken iciriyorum uyanikkende mama
Önceden oluyordu şu an geçti
Yok bizim uyku halimiz yok takipte yım birde kilo alımı varKontrol suresini biraz gec bir tarihe vermis gibi? 1 gunde bile cok farkedebiliyor degerler cunku. Sizde de cok uyku yapiyor mu bebekte?
Benim arkadaşıma narkoz alerji yapmıştı doğum sonrasiof doktoruma sordum ne diyecek bakalim. Olmadi bi cildiyeye falan gidecegim cok sikinti yapiyor. Hava da sicak terledikce daha da kasiniyor. Heryerim kabardi kipkirmizi oldum. Sezeryandan sonra kullanilan ilaclar da sebep olmus olabilir mi acaba.
Doğum sonrası ben kan sulandırıcı iğneye devam ettim daha iki gün önce bittiHamilelik ödemi diyerek geçme bence doktorunla görüş , özellikle kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar doğum sonrası kontrollerinizi aksatmayın. Sağ ayağım şişti diye doktora gittim başıma gelmeyen kalmadı şu an tedavi sürecindeyim
canim ben buqun aldim bebegi ewe geldik simdide kusuyo karni gurulduyo aldim alasi hastaneden emme degilde uyusa hep gozu acikkende emme istegi yok anlamadim bi sıkınt8si mi war
Doğum sonrası ben kan sulandırıcı iğneye devam ettim daha iki gün önce bitti
Şimdi biraz daha düzene girdim eşim 2 güne işe dönüyor annem gelemeyecek 1 2 gün kardeşimin sözlüsünün ailesi gelcek diye , kaldım kayınvalide eline görümcemde tatilden dönüyor 2 kızı var hepsi başımda olacak şimdiden strese girdimHayırlı olsun canım sakin kalmaya çalış, benim tek destekçim annem gece uyuyorum onlar bakıyorlar 2 saatte bir kalkıp emzirmeyi deniyorum. Gazını çıkarıp altını onlar değiştiriyor ben o ara uyuyorum. Ama süt yok göğüslerim yara oldu sağım canımı acıtıyor çıkan da 4 yada 5 damla ben kendi rızamla mama verdim mama destekli gitmemize rağmen sarılık değeri 10 a yükseldi. İnşallah yarın hastaneye yatmayız
Teşekkür ederim hafta kayınvalide ile başbasa kalabiliriz şimdiden güç topluyorumCanim öncelikle cook geçmiş olsun bebeğini güle güle sağlıkla büyüt . Bende senin gibi kayinalide gazabina ugrayanlardayimçok şükür o günler de geçti sende atlatmissin şimdi bebegini doya doya kendin istediği n ğibi büyütürsun
Benimde cok sızlamıştı.. sabret geçiyor. Bişey sürme benceKızlar bugün sezaryanın 4. Günü ve yapıştırılan yer sırık sırım sızlıyor. Duş aldım. Terleme yok orada. Bişey sür demedi doktor. Ama kuruyor yara acaba ondan mı?
Zeytinyağı kantoron yağı süreniniz oldu mu?
Ben avent elektrikli kullanıyorum bebiş kadar acıtmıyor birde bana sanki tahin üstündeki yağ iyi geldi gibi ama çocuk henüz hepsini kavrayamadığı için sadece uç kısmını alabildiği içim geçmeden daha da beter oluyorOff sormaya emzirirken canımdan can can gidiyir.sen silvirette mi almistin
Avent Kalkan takıyorum lansinoh sürüyorum garmastan krem duymuştum onu mu alsam acaba bir de elektrikli pompa çok rahatlatırmi daha mı beter eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?