- 11 Ağustos 2015
- 635
- 1.303
- 113
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #38.761
Canım vazgeçme o süt gelecek çok zor meme ucu yaraları dayanılacak gibi değil hepimizin başında o ağrı bi tek evlat için çekilirA aeengineer doktor alkollü bi mendil verdi en son günde 1 kez sil dedi göbeğini, düşeceğine dair bir belirtisi yok henüz. Sadece anne sütümü veriyorsun. Ben sağım yapınca bile bir kaç damla geliyor. Emzirmeyi deniyorum ama mama destekli gidiyorum hatta doktor 90 cc geçmesin dedi ama geçtiği oluyor. Anneyi emsin dedi ama olmayan seyi emmek için perisan oluyor yavrum
bize birşey verilmedi ya göbek için artık verilmiyormuş niye her dr farklıGobek bagi icin bakım kiti var canim doktorun yazmis olmasi gerekirdi, biz de eczaneden aldik. Sabah ve aksam solusyonu sıkıp, gazli beziyle de kuruluyosun. Bizim gobek bagimiz 5.gununde düstü. Dustukten sonra da kurumasi gerektigi icin kendi haline biraktik.
2 saat te bi sağ benim ilk bebeğim küvezde olmasına rağmen bu şekilde bir gün sonra geldiKızlar birde süt sağma makinası var yarın sütüm gelmezse sürekli onla sağım mı yapsam gelirim acaba bgn ilk kez denedim hiçbirşey gelmedi göğüsümden acaba Doğumdan sonra hemen geliyor mu
Niye 90 cc geçmesin diyor ki memeden emince onun hesabını nasıl yapacağız benimki en az 2 saat kalıyor memedeDoktoruna yalan söylemek zorunda kaldım bugün, kadın 90 cc yi geçmeyin diyor. 120 dedim ama daha fazla evde yardımcı olan annemle akrabam var cok ağlayınca mama verelim diyorlar bende kıyamıyorum ağlamasına. Ben uyurken bile veriyorlar takip edemiyorum bu sabah sadece 90 cc mama verildi. Gecede başımın etini yerler bu çocuk aç diye sarılık olmasın diye ses edemiyorum
Kızlar herkes dogum.yapti masallah ben kaldım sancimi bekliyirum son 2 gün dua edin bana kendi sancim gelsin doğurayım artk neler ypabilirim dogum başlasın diye acaba
Benimde cok sızlamıştı.. sabret geçiyor. Bişey sürme bence
Bize de vermedi doktorB
bize birşey verilmedi ya göbek için artık verilmiyormuş niye her dr farklı
1 kutu hurma yedim 2. Kutudayım yuruyorum bol bol merdiven de ciktim sicak dus aliyirum arada kasilma oluyor cok az o kadarHurma yiyiceksin canm dogumu da kolaylastiriyor bide yuruyus
Canım ben zeytinyağı sürdüm sürekli acıdı ama en azından çatlayıp kanamadi şükür sonra da lansinoh aldım onunla da düzeldi simdi ilk ağzına aldığında sizliyo sonra hemen geçiyo ama çok zor bisey dislermi sikiyodum acisinaInşallah kacıncı günde geçti. Arkadaşıma doktor madecassol diye bir krem vermiş
Inan kasimaktan yara olacak yaKardeşimde de olmuştu ilaçlar alerji yapmıştı senin gibi hiçbirsey yyememişti o bence doktora git ilaçla geçiyor
Dikislrrin dustu mu peko cnm bizim aramizda 1 hafta var dogum yapali
Merhabalar kızlar giremedim önceki yazılarıda okuyamadım özür 25 haziranda doğum yaptım çok şükür ama normal değil maalesef 40+5teydim vede bebiğim hala kanala girmemişti artık beklemeyelim dedi doktorum ve pazartesi doğumum oldu kucağıma meleğimi sağ salim aldım ama sonrasında epidural yüzünden biraz sıkıntılı günler geçirdim hatta şuanda da pek rahat yazı yazamıyorum sadece sizlere haber vermek için girdim nete.Doğum henüz yapmamış arkadaşlara güzel doğumlar nasip etsin Allahım. Bir sürede daha maalesef kendinize iyi bakın arkadaşlar.
Canım ben zeytinyağı sürdüm sürekli acıdı ama en azından çatlayıp kanamadi şükür sonra da lansinoh aldım onunla da düzeldi simdi ilk ağzına aldığında sizliyo sonra hemen geçiyo ama çok zor bisey dislermi sikiyodum acisina
yanibdusmek derken iç çamaşırımıza mi düşecek dikis bende acemi olduğum için bilmiyorum. Eğer öyle ipler düşecekse, düşmedi. Ama aynayla baktığımda bişey görünmüyor dıştan
Gözün aydın canım, bende seni etiketlemek için girmiştim :) Analı, babalı büyütün inşallah .Merhabalar kızlar giremedim önceki yazılarıda okuyamadım özür 25 haziranda doğum yaptım çok şükür ama normal değil maalesef 40+5teydim vede bebiğim hala kanala girmemişti artık beklemeyelim dedi doktorum ve pazartesi doğumum oldu kucağıma meleğimi sağ salim aldım ama sonrasında epidural yüzünden biraz sıkıntılı günler geçirdim hatta şuanda da pek rahat yazı yazamıyorum sadece sizlere haber vermek için girdim nete.Doğum henüz yapmamış arkadaşlara güzel doğumlar nasip etsin Allahım. Bir sürede daha maalesef kendinize iyi bakın arkadaşlar.
Geçmiş olsun bu doktorlar çok acayip niye ayarlamış iğnenin dozunuMaalesef benim için bitemedi canım. Hamilelikte dozu az geldiği için sağ bacağımda toplar damarda 4 cm pıhtı oluşmuş, 0.7 lik iğneyle daha sıkı bir tedaviyle devam ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?