• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende öyle bugün anneme teslim ettim oğlanı gittim kuaföre kaş bıyık saçlarımı kestirdim sonrada balık sırtı ördürdüm. Keşke becerebilsem kendim örmeyi derli toplu oldu. 2 tane elbise aldım önü açılan emzirebildiğim evde onları giyiyorum döndüre döndüre. İnsanın tüm enerjisi düşüyo yoksa.
Bi de 20 kilo vermem gerek ama bakalım nasıl...
Benim de saçlar elden geçmesi lazım ama kimsem yok :) eşime iki çocuk emanet edemem şimdilik, aynen enerjim düşüyor kendimi pasaklı saç baş dağınık görünce

kronik_unutkan kronik_unutkan canım atakları bitti mi dersin? Benim ki yine huysuz.. Şöyle 3 saat uyusam bi.. Bittim artık
Kucağımda uyuyor şimdi, indirirsem çığlık kıyamet başlar yine 3 gündür 2 saatten fazla uyumadım. Bugün 2 saat uyudu ama eve baktım insan işi değil temizlik yaptım duş aldım uyandı :/

Kucağımda uyuyor şimdi, indirirsem çığlık kıyamet başlar yine 3 gündür 2 saatten fazla uyumadım. Bugün 2 saat uyudu ama eve baktım insan işi değil temizlik yaptım duş aldım uyandı :/
Ay canım sen birde teksin.. Benim annem var.. Uyuyamıyorum ama en azından kucağına veriyorum.. Hep kucağımda olsa ne yaparım bilemiyorum.. Allah yardımcın olsun

Doktor dışında evden çıkmamıza izin yok, haftaya salı 40 ımız çıkacak bebek arabasını o zaman deneyeceğim inşallah:) 40 demişken 41.gün kuafördeyim rapunzele döndüm şu saçlarımdan kurtulmak için deliriyorum :KK70:
Eşiniz mi izin vermiyor, yoksa doktor mu önermedi? Benim de daha 3 gün var 40ın çıkmasına ama bayağı çıktım dışarı ☺️ hatta şimdi de alışveriş yaptık geldik oğlumla ☺️ gerçi marketin ortasında acıkıp ağlamaya başladığı için alışverişi babasına bırakıp ben arabaya geçtim emzirmeye ama olsun, sonuçta hava aldık ya o bile yeter ☺️ geziyorum dediğime bakmayın, ben de özeniyorum, her gün fönlü saçlar, makyajlar yapılmış falan ☺️ dışarı çıkarken hızlıca hazırlanıyorum, evde de günde 2 3 tişört kusmuk olduğu için değişiyor bazen de bizim yaramaz üstüme işiyor bezini açtığım an yakalandığım çok oldu yani geziyorum ama zor oluyor gerçekten, daha önceleri evden çıkmam 10 dk sürerken şimdi emzir, gazını çıkar, bebek için çanta hazırla, giyin, bebeği giydir... Bayağı uzuyor çıkma vakti. Bir de oğlum kolik olduğu için uykusuzluk ve bel ağrısı var, kriz anlarında kucakta zıplata zıplata belim ağrımaya başladı, biran önce geçse de biz de artık sevebilsek diyorum. Ya ağlıyor ya emiyor, ya uyuyor...

Pirt etmiyor işte on dakika sonra uyuyor
Sab simplex daha çok aç karnına verildiği için üstten gazını rahat çıkarması için. Uyumasının ilaçla ilgisi yok bence. Ben de kullanıyorum benimki uyumuyor. Bir de benim dedipim gb kullanıp emzirdikten sonra sırtına pıt pıt yapın hemen gazını üsten çıkarıyor

çok geç girebildim taşınma işleri sonrada yer değişikliği.Aynen canım dediğin gibi gazı olduğunda memeye saldırıyor mahvetti meme uçlarını.Benim bir türlü yetmiyor sütüm oğluma maalesef benden sonra özellikle sabahları mamada veriyorum,ne yaptım ettimse sütümü arttıramıyorum,sen nasılsın bu konuda canım

Ben 3 4 gün 30 cc verdim Ondan sonra anne sütünü geçtim. Sağarak artırdım. Bi de bol sıvı tüketimi. Benim iki cocugum olduğu için ben uyuyamıyorum ama bebek uyudukca sen de uyu. Uykuda çok güzel süt yapıyor

Gaz için sab simplex ve acı elma yağına devam ediyor

Bezini açıp sileceğim zaman altını kakasını yapıyor . Bacaklarını kaldırıp sildiğim için galiba. Çoğu zaman alt açma bezi de kaka oluyor . Elimi üstümü demiyorum bile :kızgın:o_O

Gunnaydinlar herkese bu suruptan kullananinz varmi ben damlasini kullanmistim bitince esime al dedim eczaci bu sfer bunu yani surup seklinde olani vermis. Kullananlar ne kadae olcude kullanıyor acaba.
Ben kullanıyorum bitkiselmiş bu doktor yarım tatlı kaşığı günde 2 kere dedi ben 1 tatlı kaşığı sabah akşam toplam 2 kaşık veriyorum iyi geldi ama krizler bitmiyor ama

Sab simplex daha çok aç karnına verildiği için üstten gazını rahat çıkarması için. Uyumasının ilaçla ilgisi yok bence. Ben de kullanıyorum benimki uyumuyor. Bir de benim dedipim gb kullanıp emzirdikten sonra sırtına pıt pıt yapın hemen gazını üsten çıkarıyor
Bu ilaç üstteki gaz için mi benim kız zaten üstteki gazı çıkarıyor beline vurunca ama alttaki gazdan zorlanıyor

Bu ilaç üstteki gaz için mi benim kız zaten üstteki gazı çıkarıyor beline vurunca ama alttaki gazdan zorlanıyor
Süt teki kabarcıkları birleştirip üsten cıkarmasını bağıraga geceden rahatlama isını sağlamak için diye biliyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilir ilk bebekte arsştırmıştım

Ben de kendimi berbat hissediyorum, rezil gibi :KK43: eskisi gibi giyinemiyorum , Hiç birşey olmuyor, alışveriş yapmak istemiyorum vücudumu toplamadan, Evde hep pasaklı , emzirme tişörtümle hep aynı şeylerle dolaşmaktan ben de adam yanassin istemiyorum

Ayy al benden de o kadar , süt kokusundan nefret ediyorm :/ surekli degistirdigim halde süt kokuyorm esimin yaklasmasini istemiyorm bnde :KK43:

Ay canım sen birde teksin.. Benim annem var.. Uyuyamıyorum ama en azından kucağına veriyorum.. Hep kucağımda olsa ne yaparım bilemiyorum.. Allah yardımcın olsun
Normalde annem bizde kalıyor ama bugün yoktu. Bizde kalsada rahatsız olduğu için ev işi yemek vs. yapamıyor. Arada çocuğu sallıyor ben o arada yemek yapıyorum yada dışardan söylüyorum. Kız kaç günden beri ilk kez bugün 2 saat uyudu oda bana nasip olmadı :)

Eşiniz mi izin vermiyor, yoksa doktor mu önermedi? Benim de daha 3 gün var 40ın çıkmasına ama bayağı çıktım dışarı ☺️ hatta şimdi de alışveriş yaptık geldik oğlumla ☺️ gerçi marketin ortasında acıkıp ağlamaya başladığı için alışverişi babasına bırakıp ben arabaya geçtim emzirmeye ama olsun, sonuçta hava aldık ya o bile yeter ☺️ geziyorum dediğime bakmayın, ben de özeniyorum, her gün fönlü saçlar, makyajlar yapılmış falan ☺️ dışarı çıkarken hızlıca hazırlanıyorum, evde de günde 2 3 tişört kusmuk olduğu için değişiyor bazen de bizim yaramaz üstüme işiyor bezini açtığım an yakalandığım çok oldu yani geziyorum ama zor oluyor gerçekten, daha önceleri evden çıkmam 10 dk sürerken şimdi emzir, gazını çıkar, bebek için çanta hazırla, giyin, bebeği giydir... Bayağı uzuyor çıkma vakti. Bir de oğlum kolik olduğu için uykusuzluk ve bel ağrısı var, kriz anlarında kucakta zıplata zıplata belim ağrımaya başladı, biran önce geçse de biz de artık sevebilsek diyorum. Ya ağlıyor ya emiyor, ya uyuyor...
Yok canım eşim karışmaz, yardım eden yok ama muhalefet eden çok. 40 çıkmadan dışarı çıkamazmış büyükler işin içine girince hersey sarpa sarıyor. Çocuk bu sıcakta yanıyor atlet üzeri uzun kollu giydiriyoruz hala, kısa kollu giydirmeme annem izin vermiyor

Yok canım eşim karışmaz, yardım eden yok ama muhalefet eden çok. 40 çıkmadan dışarı çıkamazmış büyükler işin içine girince hersey sarpa sarıyor. Çocuk bu sıcakta yanıyor atlet üzeri uzun kollu giydiriyoruz hala, kısa kollu giydirmeme annem izin vermiyor
Ben de uzun kollu ve patik li giydir yorum hep Konya'da yaşıyorum . Gazı azaldı ama önceden sadece zıbınla dolaştırıyordum perişan oluyordu yavrum

Gazdandır canım, benimkide aynı gazi olduğu zaman meme bile sakinlestirmiyor. Ağzına alıp itiyo sonra ittigi için aranıp sinirlenerek ağlıyor. Kendini kasıp kızarıyor. Göğüslerin için hametan ve anestol kremi karıştırıp sür bende yara falan kalmadı. Çocuk emmeden ılık suyla yıkaman gerek sürekli memede kalmak istediği icin günü ikiye ayırıp bir göğsüme öğleden önce diğerine öğleden sonra yapıyordum. Geceyide aynı sekilde 3 günde acı sızı kalmadı
Peki cocugu nasil sakinlesdirdin? Seninki de gunduzleri 5 saat uyumuyor.ama hep me istedigni bilmiyot ayni durumdayim

Back
X