2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bir de sizin bebekler de uyursa sadece emerken mi uyuyor? Öyle koy da kendi uyusun, dalsin çocuğu varsa valla yanaklarindan öperim emerek uyumayi ne zaman biraktirabiliriz?

Hangi şehirdesin

Bir de sizin bebekler de uyursa sadece emerken mi uyuyor? Öyle koy da kendi uyusun, dalsin çocuğu varsa valla yanaklarindan öperim emerek uyumayi ne zaman biraktirabiliriz?
Genelde emerken uyuyor ben de yerine bırakıyorum yada bizim yatağımızda yatıyor gündüz.Daha küçükler çok , emerken uyuyakaliyorlar. 3.aydan sonra başlarız yataklarina yatırıp uyku alistirmasi yapmaya

aynen canım ya kızlar benim gibi "eski cinsel hayatıma dönebilecekmiyim,karnımda ağrı olacakmı "diye düşünen varmı yoksa tek benmi tetenekliyim. Çok korkuyorum karnımın altı düzelmeyecek diye,uyuşukluk ve kesi hissi(zaman zaman özellikle ayağa kalkarken ve de bebeği kucağımdayken yataktan kalkarken) hep orada kalacakmış gibime geliyor.Gerçekten eskisi gibi olacakmı ya

Uyuşukluk hissi sadece orayı özel olarak inceleyip dokununca hatırlıyorum ben. Ağrı da pek kalmadı aslında 50 güne yaklaştı. Senin yaraların geç mi iyileşiyor acaba

Saol cnm bende bi arayayım bakim

Emzirmeyen annelere odem ve kilo için soda yeşilçay 4 bardak suya 2 çay kaşığı demeyip yarim limon sıkın günde 3 kez için müthiş bir kur deneyin derim bir haftada 2 kilo verdim
Nasıl yani canım ben anlamadım 4 bardak su koyacagım yeşil çay ve soda ne kadar olacak anlamadım

Hastaneden geldik. Ultrason temiz çok şükür, ordada ağlamaya devam etti. Reflüden şüphelendi mamasının içerisine karıştırmamız için bir mama daha verdi. Takipte kalacağız kusması huzursuzluğu devam edecekmi diye, devam ederse inek sütü alerjisi olabilirmiş o zaman özel mama kullanacağız. Kucağımda uyudu kaldi ağlamaktan daha deneyemedim inşallah ise yarar

Bizim yollarda ilerliyosunuz. İnşallah o özel mamaya ihtiyacın kalmaz çünkü tadı cookkk kötü çocuk içmiyor türlu türlü yollar deniyorum.
Şimdi thickener mi verdi size?

Bizim yollarda ilerliyosunuz. İnşallah o özel mamaya ihtiyacın kalmaz çünkü tadı cookkk kötü çocuk içmiyor türlu türlü yollar deniyorum.
Şimdi thickener mi verdi size?
Evet canım bebelac mamasına karıştırdım. 5 dk bekletip vereceğim. Alerji benim aklıma gelmişti baby goat aldım keçi sütü ağzına sürmedi

Evet canım bebelac mamasına karıştırdım. 5 dk bekletip vereceğim. Alerji benim aklıma gelmişti baby goat aldım keçi sütü ağzına sürmedi
Eğer alerjisi varsa yüzde 80 keçi sütüne de var zaten. Aşırı mi kusuyor? Bizimkinin reflusunde fazla kusma da var ama en çok yutamama şeklinde gösteriyor kendini aç olduğu halde beslenemiyor. Kakası nasıl? Cıvık mi

Fışkırarak kusma yok ama mutlaka her mama sonrası 10 cc kadar kusuyor. Kakasını 2 yada 3 gün yapmıyor ben zeytinyağı damlatıyorum mamasına o yüzden cıvık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…