2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Birde bence mamasına zeytin yağı damlatmasan da poposuna zeytin yağı sür(kulak temizleme çobuğuyla) daha mı iyi olur tabi sen bilirsin. doktorda zaten 5 gün kakasını yapamazsa fitil verecek yine en azından bu doğal birşey ilaç değil.Bu arada doktorlar zeytin yağını öneriyorlar bir kaç doktordan duydum.

hahaha aynen canim aynen iki tane bebe war bende adam gidiyo ranzada ben iki cocukla yatakta allah sonumuzu hayir etsin

Baby goat'ı ağzına sürmedi. O mamada sıkıntı var bence kaynamış suyla yapınca bile tortu kaldı biberonu tıkayıp akmadı. Bizim hatunda çıldırdı. Dokunmadım mamaya kutusuyla bekliyor. Golden goat deniyorum su an şimdiye kadar ne yediyse gaza fayda etmedi. En huzurlu olduğu yer emzirme yastığı, emerken uyuyakalıyor indirirsem anlayıp çığlık atıyor. Tuvalete bile gidemiyorum :/ D vitaminide devit kullanıyorum günde 3 damla

kiz allah seni emi güldürdün beni ben tosbik bisiy oldum allahtan boyum iyi.
uzun bi ara daha uzak olalimda sonra bakariz

ay çok iyiymiş bu ya keşke aynı yerde olsaydık hemen orada yaptırırdım maşallah atlatmışsınız

Bugün 3. Gün oldu, gazını çıkartıyor afedersin fena kokuyor kaka sanıyorum hatta ama tık yok. Masaj yaptım fayda etmedi şimdilik bakalım ne kadar sürecek. Fazla bi huysuzluk yapmıyor ama
bak canim ben bugun yaptim ogluma istersen huzursuzsa cok agliyosa sende yapmak istersen yap annem yap dedi ben icim rahat bi sekilde yaptim. kücücük beyaz kalip sabundan kestim zeytin cekirdegi kadar poposuna fitil gibi soktum bekledim saniyesine doldurdu bezi gazla birlikte sonrada banyoya soktum banyo ettirdim uyuyo sukur. sende yap istersen kotu bisi degil sabunda sokmayla cikmasi bir oluyo zaten

Benim ilk bebegim malesef sezeryan oldu ve sutum 4 5 gun gelmedi. Mama verdik daha sonrada emmeyi reddetti 18inci gunlerde basardim emzirmeyi ama bu seferde doyuramiyirum ardindan 45 ml mama veriyorum biraz daha buyuyunce reddeder diye cok korkuyorum. Siz kac ml veriyorsunuz

Bende 1.79 77kq. 90 no goğus. Kocam korkar oldu benden. Ustne ciksam nefesi kesilir. Bide sporcular vibi hep ter islak atletim evde kilotla atletleyim sadece. Iyikide yalnzm
sendeki boyun masallahi war tatlim. 1.65 im herkez ayni anlasilan bende sart atlet allahim ewde rahat giyinemeyrnlere yardim etsin. cok zorrrr pisiyoruz hawa atesss

Ama benim bebegim hic kusmuyor

Onu doktoruna sordum 1 çay kaşığı günlük verebilirsin dedi. Ben 2 günde 3 damla falan yapıyorum

ay çok iyiymiş bu ya keşke aynı yerde olsaydık hemen orada yaptırırdım maşallah atlatmışsınız

Sagol canim. Evet memnun kaldik sunnetten ins sorunsuz sekilde iyilesie. Istanbul maltpede sunnet oldumuz yer nerde oturuyordun sen.
Bugun de gittik sargıları cikardilar o an agladi gene biraz. Sonra sustu gayet normL suan. Ama cisini yaparken inleme gibi nefesi kesilir gibi bi ses cikariyor o gece cok korkuttu beni. Hemsire olabilir cis yaparken canı yanar dedi. Bskalim gececekmi cuma kontrol var.

ah canım ya kıyamam sana da kızınada.Çok üzüldüm ya.Ama bak kesinlikle mama da yapıyor sıkıntı ben 4-5 gündür mama vermiyorum emziriyorum inana bütün o kusmaları ve ağlamaları kalmadı.Mama verdiğim zamanlarda hortum gibi kustuğu zamanlar bile oluyordu benim.Şimdide arada çıkarıyor ama o kadar az ki ağzını siliveriyorum. Biliyorum yetmiyor diye mama takviyesi yapıyorsun ama inan geliyordur sütün ben hep " aç bu çocuk benim sütle doymaz" diye geziyordum ama benide arkadaşım gaza getirdi iyikide getirmiş.İlk baş(2-3 gün) zorluyor ağlıyor ama daha fazla emmeye başlıyor zamanla.her saat başı emiyor ama bak mesala bugün ilk defa gece 3 saat hiç emmeden uyudu,bak şuanda da 2 saattir uyuyor ben şok .Kesinlikle mama bebeklerde çok gaz ve huzursuzluk yapıyor ben artık buna inandım. Bu arada ben D vitamini de bıraktım verdiğim sıralarda çocuk delirdi resmen,belki doğru değildir ama vermeyecem öyle karar verdik karı koca.Ne bu ya çocuk bunu bide bir sene kullanacak.

sunu da soluyum keske pes pese olsalardi dedigim halada cokkk oluyo ikisi bir cikardi suan buyuk oglumla hic ilgilenemiyorum kucugun derdinden
Tatlım ama bunun yine sonu yokki,peş peşe de olsa yine biryle az ilgilenmek zorunda kalacağız bende aynı şeyleri düşünüyorum(wc eğitimi falan).Kafam çok karışık nasıl olacak bilmiyorum hem sezaryen den sonra 3 yıl beklemek gerekiyormuş normal doğum için,çok ya.Bakalım ne edeceğiz

Belki söylemişindir ama bende sorayım canım kaç günlük seninki??geçmi kaldım acaba bugün 41 günlüğüz.İnşallah geçer o ağrılarıda kalmaz kuzucuğunun.

Belki söylemişindir ama bende sorayım canım kaç günlük seninki??geçmi kaldım acaba bugün 41 günlüğüz.İnşallah geçer o ağrılarıda kalmaz kuzucuğunun.

Canim 61 gunluguz biz hicde gec kalmadiniz. 40inda benim kardesimin dugunu vardi yoksa bende ozaman istiyordum. Ne kadar erken okadar iyi. Buyuk cocuklar nasil agliyordu orda iyiki simdi yaptirmisim dedim.

aynen bana herkes zorlanmanin nedeni ara wermen diyolar ama haklisin bole daha iyi benim 5 yas war aralarinda

canım benim bende sezaryen yapmak zorunda kaldım benim ilk gün sütüm geldi ama benimkide aynıydı açtı doymuyordu üzerine önceleri 30 sonraları 45 ve 60 derken 90 cc mama vermeye başladım bu arada beni emme süresini azalttı yani her mamadan önce beni emiyordu ama süresi 10 dakikaya kadar düşmüştü sonra işte geçen hafta beni emmek istemediğini farkettik.

Canim 61 gunluguz biz hicde gec kalmadiniz. 40inda benim kardesimin dugunu vardi yoksa bende ozaman istiyordum. Ne kadar erken okadar iyi. Buyuk cocuklar nasil agliyordu orda iyiki simdi yaptirmisim dedim.
Ay canım benim ya cevabına minettarım çok cesaret verdin bende evime dönünce o kadarlık olacam o zaman yaptırırım sağol ya Ay çok sevindim bu cevaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…