- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #40.701
İnşallah yoktur alerjisi ya çok zor insanlar neler çekiyor besleme konusunda. Facebook'ta alerji sayfalarına üye oldum okuyorum yardım alıyorum kesinleşmiş bir şey olmasa da... Belki thickener çözer sizi. Reflü için motilium ve zantac verildi bize ayrıca özel mama kullanıyoruz yanında gaz ilaçları. Haftaya cuma kan sonucu cikacakFışkırarak kusma yok ama mutlaka her mama sonrası 10 cc kadar kusuyor. Kakasını 2 yada 3 gün yapmıyor ben zeytinyağı damlatıyorum mamasına o yüzden cıvık oluyor
İnşallah ise yarar alerjisi yoktur. Normalde 5 dk ya kalmaz kusardı şimdilik sorun yok gibi bakacağız artıkİnşallah yoktur alerjisi ya çok zor insanlar neler çekiyor besleme konusunda. Facebook'ta alerji sayfalarına üye oldum okuyorum yardım alıyorum kesinleşmiş bir şey olmasa da... Belki thickener çözer sizi. Reflü için motilium ve zantac verildi bize ayrıca özel mama kullanıyoruz yanında gaz ilaçları. Haftaya cuma kan sonucu cikacak
EmEmzik götürün iğne yaparken verirsiniz
Teşekkür ederim canım, detaylı ve sabırlı anlatımın için..Evet canım 12 Haziran'da başvuru yapmıştım ben. Okulum doldurdu bilgilerimi eşim evrakları götürmüştü. Sonra oradan yönlendirdiler. 144 aradim önce oradan sordum başvurum var görünüyor, onlar para yatıp yaramadığını göremiyormus. Pttyi ara dediler. 444 17 88 numarası dediler aradım, yattığını söylediler onlar da
Bize doktor gaz yapamadığı için yani ıkındığı için kusar demişti.. Bizimkinin de kusması arttı.. Ne zaman emzirsem ardına su gibi ya da peynir olarak çıkarıyor geri.. Şaştım valla.. Sizde doktordan da gelmişsiniz canım inşallah işe yarar ilaç .Arşa çıktı huysuzluğu, uykusuzluktan gözleri şişti yinede uyumuyor. Gaz çıkarmaktan korkuyor belki bugün doktora gideriz. Aşırı ağlak çünkü. Ürünle birlikte fatura yada sertifika gelmedi. Barkodunu sorgulamıştım. Birde instagram sayfalarında tüm ürünler var. Orjinal olmasa markanın yanına türkiye diye başlık atmazlar heralde
Al benden de o kadar.. Yatakta yanımda yatıyor.. Sesinden yatamıyorum . Bakıyorum inliyor, kıyamıyorum, kalkıp oturuyorum kucağıma almak için, o an susuyor.. Geri yatıyorum, geri inliyor ben tekrar kalkıyorum.. Artık kaç kez kalkıyorum bilemiyorum. Uykumun arka fonu ıh'lı mıh'lı.Aynen canım yapmayacağım dediğim her şeyi yaptım yapıyorum kucağa alıştırmam yanimda yatmaya alıştırmam ayakta sallamam vs dedim ama hepsini yapiyorum:) sadece bi konuda istikrarliyim emzik vermeyeceğim dedim vermedim.gaz sancısı hep var gece resmen inmiyo yavrum ihliyo mihliyo kendine gelmiyo kivranmaktan. Halbuki gaz yapacak şeyler yemiyorum niye oluyo anlamıyorum. ALLAH gerçekten hepimizin yardımcısı olsun
Aynen, o ellere kollara hiç anlam veremiyorum.. Ikınırken 60 cm lik çocuk oluyor 30 cm :)A aeengineer valla canım @xra221 ya yazdığın yazıyı görünce kendimi gülmekten alamadım.Benimkide gece boyunca ık mık sesleriyle eller kollar ayaklar sürekli irkilme şeklinde.Güya uyuyor arkadaş,Ne deli bir uyuku ya :))
Uyuştuktan sonra mı vurdular diğer iğneleri.. Küçücük şey, bir kez vursalar ya da krem sürseler ya.. Neyse ki iğneden sonrası iyi geçmiş canım.. Bende baya merak etmiştim.. İnşallah sonrası çok çok kolay geçer.. Birde maşallah gülücük atmışta, ayaklarını hareket ettiremedi değil mi? Bizimkinin ayağına bile dokunamazsın.. Uykuda bile çekiyor direk.. Huylu benimki.. Ayağı bantlanıp nasıl duracak bakalım..A aeengineer
Canim olduk sunneti geldik.
Once kan aldilar parmak ucundan azcik agladi. Sonra gittik o bolgeye igne yapti bikac yerden uyustrdu. Ignede agladi bayagi. Kucagima alinca sustu ancak.
15 dk sonra da sunnete aldilar. 15 dk fwlan surdu. Hic aglamadu hic hissetmedi sunnette birsey. Gulucuk ata ata sunnet oldu eve gelince agladi bayagi cis yaparken acidi heralde fitil verdim. Simdi uyuyor bakalim nasil gececek ilk gunler. Yarinda gidicez tekrar sargilari cikarcaklarmis galiba.
Ya canım dikkatimi çekti sizin çoçukların tam olarak neyi var bizde bugün tam bi aylık olduk benimde oglum fışkırarak kusuyo hem emiyor hemde mama veriyorum hipp mamasını ama yine aynı doymuyo kusmasındanmı diyorum hastaneyede gitmedim hiç kusmayla ilgili dikkatimi çekti yazışmalarınızFışkırarak kusma yok ama mutlaka her mama sonrası 10 cc kadar kusuyor. Kakasını 2 yada 3 gün yapmıyor ben zeytinyağı damlatıyorum mamasına o yüzden cıvık oluyor
Teşekkür ederim canım, detaylı ve sabırlı anlatımın için..
Bize doktor gaz yapamadığı için yani ıkındığı için kusar demişti.. Bizimkinin de kusması arttı.. Ne zaman emzirsem ardına su gibi ya da peynir olarak çıkarıyor geri.. Şaştım valla.. Sizde doktordan da gelmişsiniz canım inşallah işe yarar ilaç .
Al benden de o kadar.. Yatakta yanımda yatıyor.. Sesinden yatamıyorum . Bakıyorum inliyor, kıyamıyorum, kalkıp oturuyorum kucağıma almak için, o an susuyor.. Geri yatıyorum, geri inliyor ben tekrar kalkıyorum.. Artık kaç kez kalkıyorum bilemiyorum. Uykumun arka fonu ıh'lı mıh'lı.
Aynen, o ellere kollara hiç anlam veremiyorum.. Ikınırken 60 cm lik çocuk oluyor 30 cm :)
Uyuştuktan sonra mı vurdular diğer iğneleri.. Küçücük şey, bir kez vursalar ya da krem sürseler ya.. Neyse ki iğneden sonrası iyi geçmiş canım.. Bende baya merak etmiştim.. İnşallah sonrası çok çok kolay geçer.. Birde maşallah gülücük atmışta, ayaklarını hareket ettiremedi değil mi? Bizimkinin ayağına bile dokunamazsın.. Uykuda bile çekiyor direk.. Huylu benimki.. Ayağı bantlanıp nasıl duracak bakalım..
Aa dinlendirici müzik çok güzel bir fikirmiş canım.. Onlar uygulamasa ben denerim en azından.. Bizede güzel fikir oldu, sağolasın canım.. İnşallah mışıl mışıl uyumuştur paşa.. Erkek adam oldu artık :)Yok canim igneyi hemen 3 yere felan yaptilar oyle uyustu. Igneleri hissetti malesef yani. Ama dedigim gibi hemen aldim kucagima sustu. Sunnet cok kolay gecti. Bacaklarini bantlamadilar ortu orttuler okadar hemsirelerden biri tutuyordu bacaklarindan. Bizde ellerinden tuttuk ama oyle zorla yukari dogru tutmadik yani oynattik sadece maksat elleri asagi gelmesin. Dr.bi de youtubedan dinlendirici muzik acti yuksek ses o da rahatlatmis olabilir tavsiye ederim.
Fitilden sonra 4 saat uyudu emdi sonra simdi tekrar uyuyor ama surekli sicriyor inliyo hafif hafif uykusunda. Bakalim rahat uyucakmi gece..
Aynen canim aç bencede muzik. Rahat uyuduk cok sukur. Altını felan temizliyorum canı acımıyor yani normal davraniyor eskisi gibi. Ama uyurken ozellikle bogulur gibi ses çıkarıyor sunnetten geldigimizden beri. Anlamadim neden onu bi sorucam dr.a. sanki nefessiz kaliyor gibi oluyor ya anlamadim.Aa dinlendirici müzik çok güzel bir fikirmiş canım.. Onlar uygulamasa ben denerim en azından.. Bizede güzel fikir oldu, sağolasın canım.. İnşallah mışıl mışıl uyumuştur paşa.. Erkek adam oldu artık :)
Her beslenme sonrası kusuyor ve aşırı huzursuz, sürekli ağlıyor. İlk zamanlarda gündüz uykusu vardı artık oda kalmadı. 1 saat uykuyla duruyor.Ya canım dikkatimi çekti sizin çoçukların tam olarak neyi var bizde bugün tam bi aylık olduk benimde oglum fışkırarak kusuyo hem emiyor hemde mama veriyorum hipp mamasını ama yine aynı doymuyo kusmasındanmı diyorum hastaneyede gitmedim hiç kusmayla ilgili dikkatimi çekti yazışmalarınız
Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz güle güle büyüsün, benim de hem iç hem dış dşkişlerim vardı oturup kalkmakta zorluk yaşadım ilk hafta sizde de böyle oldu muMerhaba arkadaşlar ben 13 Eylül de hamile olduğumu öğrendim ve bu sitede doğum hikayeleri ni okuyordum ve bende Kendi doğum hikayemi yazmaya karar verdim doğumun 20 haziran a denk geliyor su ama oğlum 23 Haziran'da dunyayd geldi.. günlerden Perşembe sabah temizlik yaptim sonra oturdum kendimde bir ıslaklık hissettim ve kendimi kontrol ettim sonra nişanim gelmiş ti ben cok heyecanlandım ta ki aksam a kadar birşey hissetmiyordum gece yalancı sancılar gelmeye başladı ben yatamadım sabah sancı falan yoktu.. Hastaneye gittik doktor doğum olmadığını ve erken olduğunu söyledi tekrar eve geldik akşam oldu artık sanci gelmeye başladı..Geceye kadar idare ettim ama dayanamıyordum gece tekrar hastaneye gittik doktor muayene etti ve 1 cm acikligim olduğu nu söyledi ve tekrar beni eve yolladı artık eve geldik ve ben sabaha kadar dancidas yatamadım... Artık sancidan bitkin düşmüş tum sabah tekrar hastaneye gittik ve doktor durumunda hiç bir ilerleme yok dedi tekrar eve geldim ılık suyla duş aldım sıvı birşeyler içtim sonra sancilarim gurlesmeye başladı 3 dk da bir gelmeye başladı ben saat 11:00 e kadar idrei ettim artık dayanamıyordum tekrar hastaneye gittik eşim gorumcelerim kaynım ...Doktor muayene etti ve 8 cm acikligim olduğu nu söyledi hemen yatisimi verdiler sonra iceriye girdim ilk dogumud oldugo için hemşireler bana ne yapacağımı söylediler sonra suni sancı da verdiler ve 12:55 te oğlum dünyaya geldi dista5 dikiş im vardı ictrnde duktiler sinra odaya götürduler beni kayinvalidemler ve babamgiller hepsi oradaydı ben çok mutluydum ve mutlu son ☺
Bende hem mama veriyorum hemde emziriyorum doyuramiyorum emzirmeyle. Siz doktor tavsiyesi ile mi basladiniz mamaya. Kac gunluk oldu.Ya canım dikkatimi çekti sizin çoçukların tam olarak neyi var bizde bugün tam bi aylık olduk benimde oglum fışkırarak kusuyo hem emiyor hemde mama veriyorum hipp mamasını ama yine aynı doymuyo kusmasındanmı diyorum hastaneyede gitmedim hiç kusmayla ilgili dikkatimi çekti yazışmalarınız
Bilmiyorum ki canım ben dün 40mı doldurdum. benim gibi olan yok galiba aranızda.Doktorum uyuşukluk hissi 6 aya kadar sürebilir demişti..Ama kesi hissini konuşmadık kontrole gidince sorayım bariUyuşukluk hissi sadece orayı özel olarak inceleyip dokununca hatırlıyorum ben. Ağrı da pek kalmadı aslında 50 güne yaklaştı. Senin yaraların geç mi iyileşiyor acaba
Hadi ya demek yerine hastanesine göre düşünüyor demek baştan girip giremeyeceğimizi sormamız gerekiyor cevap için çok teşekkür ederim canımAAnkara'da yaptırdık biz 4 kişi girdik özel di işlem 5 dakika sürmüştü ama dikiş yoktu
Ewet cnm bnmde aynı her yemekten sonra kusuyor verdigimi aynı şekilde kusuto emdikten sonrada aynı ya hep huzırsuz hep aglıyorHer beslenme sonrası kusuyor ve aşırı huzursuz, sürekli ağlıyor. İlk zamanlarda gündüz uykusu vardı artık oda kalmadı. 1 saat uykuyla duruyor.
33 günlük olduk cnm yok doktor tavsiyesiyle başlamadım benim diger çoçuklarımdada böyleydi onlardada doktor mamaya başlatmıştı bundada ben başladım ama yine aynı hep aç çünkü yedigi gibi çıkarıyo karnı dümdüz yarın götürecegim hastaneye bakalım ne diyecekBende hem mama veriyorum hemde emziriyorum doyuramiyorum emzirmeyle. Siz doktor tavsiyesi ile mi basladiniz mamaya. Kac gunluk oldu.
sunu da soluyum keske pes pese olsalardi dedigim halada cokkk oluyo ikisi bir cikardi suan buyuk oglumla hic ilgilenemiyorum kucugun derdindenbunları dedğin iyi oldu,2. yi 2 yıl sonraya atmayı artık ciddi ciddi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?