- Konu Sahibi Blackbluee1
- #40.681
Her ay ödenmiyor degil mi bu paralar? Tek bir seferligine mahsus... Bunu merak etmiştim 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emerek uyumayi ne zaman biraktirabiliriz?Tek bir sefer canım, ayrıca emerek uyuyor yerine koyunca çığlık atıyor. Kızımın yatağı benim :)Her ay ödenmiyor degil mi bu paralar? Tek bir seferligine mahsus... Bunu merak etmiştim![]()
Biz beşigi kendimize almışız demekTek bir sefer canım, ayrıca emerek uyuyor yerine koyunca çığlık atıyor. Kızımın yatağı benim :)
EmEmzik götürün iğne yaparken verirsinizBende kaynanama sen gir dedim. Esim hayatta giremez zaten. Ama o an bana ihtiysci olurmu aglarmi nasil yalnix birakcam.. sizin ne zaman sunnet olacak.
Hangi şehirdesintatlım aradaki yazıları okumadan yazıyorum belki cevap veren olmuştur. Emeklemeden önce kestirmek doğruymuş çünkü dönmeye başladıklarında sürtünme oluyormuş.Heralde oda 5-6 aylıkken başlıyor.Arkadaşım 2 oğlunuda erkenden yaptırdı ve çok rahat diyor.Birini 2 aylıkken yaptırmış diğerini 15 günlükken bana da bekleme diyordu 40 çıkmasını diyordu,erken olan daha kolay olmuş.Bende yaptıracaktım ama hep özel hastanelerden doktor ismi veriyor burdaki arkadaşlarım bende devlette istiyorum bu artık.Bide bazı hastanelerde bebeği alıp ameliyathanede kesip getiriyorlarmış ben öyle olsun istemiyorum en azından babasını alsınlar ameliyathaneye yanlışmıyım ya.Özeller genelde öyleymiş.Devlette nasıl bilen varsa benide bu konuda aydınlattsın kızlar
Genelde emerken uyuyor ben de yerine bırakıyorum yada bizim yatağımızda yatıyor gündüz.Daha küçükler çok , emerken uyuyakaliyorlar. 3.aydan sonra başlarız yataklarina yatırıp uyku alistirmasi yapmayaBir de sizin bebekler de uyursa sadece emerken mi uyuyor? Öyle koy da kendi uyusun, dalsin çocuğu varsa valla yanaklarindan öperimemerek uyumayi ne zaman biraktirabiliriz?
aynen canım ya kızlar benim gibi "eski cinsel hayatıma dönebilecekmiyim,karnımda ağrı olacakmı "diye düşünen varmı yoksa tek benmi tetenekliyim. Çok korkuyorum karnımın altı düzelmeyecek diye,uyuşukluk ve kesi hissi(zaman zaman özellikle ayağa kalkarken ve de bebeği kucağımdayken yataktan kalkarken) hep orada kalacakmış gibime geliyorBence burada ben dahil olmak üzere herkes kocasıyla koptu şu an vucudumuz eski halini anca alacak hormonlarınız yerine gelecek normal yani bunun için sıkma kendini, biz de neredeyse iki aydır aynı yatağı paylaşamıyoruz özlüyorum ama hormonlar bebeğe odaklı :)
Edirnedeyim canım şuan baya da kalacm.Arkadaşım Tekirdağda yaptırdıHangi şehirdesin
Uyuşukluk hissi sadece orayı özel olarak inceleyip dokununca hatırlıyorum ben. Ağrı da pek kalmadı aslında 50 güne yaklaştı. Senin yaraların geç mi iyileşiyor acabaaynen canım ya kızlar benim gibi "eski cinsel hayatıma dönebilecekmiyim,karnımda ağrı olacakmı "diye düşünen varmı yoksa tek benmi tetenekliyim. Çok korkuyorum karnımın altı düzelmeyecek diye,uyuşukluk ve kesi hissi(zaman zaman özellikle ayağa kalkarken ve de bebeği kucağımdayken yataktan kalkarken) hep orada kalacakmış gibime geliyor.Gerçekten eskisi gibi olacakmı ya
Saol cnm bende bi arayayım bakim1 Haziran'da doğum yaptım canım, 12 Haziran'da başvuru yapmıştım. Bugün aradım yatmış ama ne zaman yattı bilmiyorum daha önce kontrol etmemistim. Tesadüf bugün aradım ,burdan 170i gorup. Meğer 144u aramamiz gerekiyormus. Onlar PTT numarasını verdiler paranın yatıp yatmadigini pttden öğrendim
Nasıl yani canım ben anlamadım 4 bardak su koyacagım yeşil çay ve soda ne kadar olacak anlamadımEmzirmeyen annelere odem ve kilo için soda yeşilçay 4 bardak suya 2 çay kaşığı demeyip yarim limon sıkın günde 3 kez için müthiş bir kur deneyin derim bir haftada 2 kilo verdim
AAnkara'da yaptırdık biz 4 kişi girdik özel di işlem 5 dakika sürmüştü ama dikiş yoktuEdirnedeyim canım şuan baya da kalacm.Arkadaşım Tekirdağda yaptırdı
Bizim yollarda ilerliyosunuz. İnşallah o özel mamaya ihtiyacın kalmaz çünkü tadı cookkk kötü çocuk içmiyor türlu türlü yollar deniyorum.Hastaneden geldik. Ultrason temiz çok şükür, ordada ağlamaya devam etti. Reflüden şüphelendi mamasının içerisine karıştırmamız için bir mama daha verdi. Takipte kalacağız kusması huzursuzluğu devam edecekmi diye, devam ederse inek sütü alerjisi olabilirmiş o zaman özel mama kullanacağız. Kucağımda uyudu kaldi ağlamaktan daha deneyemedim inşallah ise yarar
Evet canım bebelac mamasına karıştırdım. 5 dk bekletip vereceğim. Alerji benim aklıma gelmişti baby goat aldım keçi sütü ağzına sürmediBizim yollarda ilerliyosunuz. İnşallah o özel mamaya ihtiyacın kalmaz çünkü tadı cookkk kötü çocuk içmiyor türlu türlü yollar deniyorum.
Şimdi thickener mi verdi size?
Eğer alerjisi varsa yüzde 80 keçi sütüne de var zaten. Aşırı mi kusuyor? Bizimkinin reflusunde fazla kusma da var ama en çok yutamama şeklinde gösteriyor kendini aç olduğu halde beslenemiyor. Kakası nasıl? Cıvık miEvet canım bebelac mamasına karıştırdım. 5 dk bekletip vereceğim. Alerji benim aklıma gelmişti baby goat aldım keçi sütü ağzına sürmedi
Fışkırarak kusma yok ama mutlaka her mama sonrası 10 cc kadar kusuyor. Kakasını 2 yada 3 gün yapmıyor ben zeytinyağı damlatıyorum mamasına o yüzden cıvık oluyorEğer alerjisi varsa yüzde 80 keçi sütüne de var zaten. Aşırı mi kusuyor? Bizimkinin reflusunde fazla kusma da var ama en çok yutamama şeklinde gösteriyor kendini aç olduğu halde beslenemiyor. Kakası nasıl? Cıvık mi