2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yarin uzun bir yola cikiyoruz arabada bunu deneyecegim kayinvalidemlerr gidiyiruz o is yapar bende en buyuk gorevim olan emzirme isini yaparim :) tesekkurler tavsiye icin

kaju hatunda beşik fobisi var uyusunda nasıl uyursa uyusun diye katlanıyorum. O uyuyunca birşey yapamıyorum yada uyuyamıyorum ama olsun en azından sessiz kalıyor

Sen kaç ml veriyorsun canım? Ben 5 ml verdim, çok gazı var diye.. Çıkarıyor ama yine ıkınarak çıkarıyor.. 6 sefere kadar verilir diyor . 30 ml çok olur da yine bir 5 ml veririm galiba, iki parça halinde

Canım 80.5 ile doğuma girdim eve geldigimde 76 kiloydum 2 aylık olduk şuan 63 64 arasında gidip geliyorum. Kendi kilom 58 di. 6 kilom kaldi.Hiç spor filan yapamıyorum çünkü korkuyorum dikişlerden dolayı. Zaten bebisten hic biseye fırsat bulamıyorum.benim bebis çok huysuz. Nerdeyse hic uyumuyo uyumadigi zamanlar da hep kucakta kesinlikle oturmak yok hep kucakta gezmek istiyo gece gündüz iki dakka oturtturmuyo yemek bile yemeye fırsat bulamıyorum zorla yemeye çalışıyorum o da süt olsun diye sütüm de çok olmuyo malesef

Canım ben bebeğim 2.5 aylık ken işe yeni bir işe başlayacağım hamile iken evdeydim benim içinde geçerli değil mi bu süt izinleri

Yarin uzun bir yola cikiyoruz arabada bunu deneyecegim kayinvalidemlerr gidiyiruz o is yapar bende en buyuk gorevim olan emzirme isini yaparim :) tesekkurler tavsiye icin
Ha uzun yol mu oo daha da iyi.Benimki uzun yolda emmeyi çok seviyor hem uykuya geçiyor o yüzdende en az 25 dakika emiyor inşallah seninkide öyle olur.Hayırlı yolculuklar

Sen kaç ml veriyorsun canım? Ben 5 ml verdim, çok gazı var diye.. Çıkarıyor ama yine ıkınarak çıkarıyor.. 6 sefere kadar verilir diyor . 30 ml çok olur da yine bir 5 ml veririm galiba, iki parça halinde
Ben şimdiye kadar hep 1 ml verdim bugün ilk kez 2 verdim :) akşam uykusundan önce düşünüyorum 5 ml vermeyi, günlük doz 5 ml anlamıştım ben olayı yanlış anlamışım

Ay kız ne güzel kilo vermişsin sen ya.Ben doğumdan sonra tartıldığımda 78dim Sadece bebek çıkmış yani. şimdide gitmek bilmiyorlar bende 62ye düşmek istiyorum 10 kilo fazlam var.Sen verirsin o 6 kiloyu da.İnşallah çocukta düzene girer, galiba ben biraz annemin ve eşimin yardımları sayesinde rahatım yorulunca uyumak istediğimde eşim hep evde ya alıyor ilgileniyor ya annem,demek ondan bu kilolar yapıştı,iş hayatı başlayınca inşallah gider ne diyim.(Kız namazı kılarken spor yapıyormuş gibi yoruluyorum çuval gibi yıkılıyorum yere )Bak ben dere otuda yemeye başladım o da süt yapıyormuş

Canım ben bebeğim 2.5 aylık ken işe yeni bir işe başlayacağım hamile iken evdeydim benim içinde geçerli değil mi bu süt izinleri
Sgk lı çalışanların memurdan farklı olarak 1.5 saat süt izni var diye biliyorum. Kullandırmak zorundalar yeni iş olması birşey değiştirmez

Kızım çok huysuz güya 40imiz çıktı iyiye gideceğine kötüye gitti nasıl iş anlamadım.hep mokur mokur kaka da yaptık yine öyle sesler çıkartıyor.

yaşım küçük olsa kesinlikle 3 yıldan önce düşünmezdim en iyisini yapmışsın canım.
sende dusunursen 4 seneden sonra hamileligi dusun canim aynen. 5 yasina girdiqinde dogum olur 6 yasina girdiqinde de kucuk bebis toparlar zorlugu atlatirsin
her gun daha guzellesiyo bizim

Selam kızlar birşey sorcam bugün 40 ımız çıktı evde bebek terazisi var çocuğum 5,115 gram geldi 3700 doğmuştu anne sütü veriyorum geceleri de 60 cc bir kez mama veriyorum alıştığı için hiçbir şekilde emmek istemiyor acaba kilo alımı çok mu mama verince çocuk şişer derler ya aklıma takıldı

Ben şimdiye kadar hep 1 ml verdim bugün ilk kez 2 verdim :) akşam uykusundan önce düşünüyorum 5 ml vermeyi, günlük doz 5 ml anlamıştım ben olayı yanlış anlamışım
Bende baya tereddüt etmiştim canım.. Sitelere yazdım sordum.. 1 aydan büyük bebekler için tek doz 5 ml, 6 keze kadar verilebilirmiş

Gunluk 30 40 gr almasi normalmis bebeklerin. Oyle hesaplayabilirsin de sutun varsa niye mama veriyorsun benim yetmiyi ama sanki zehir veriyor gibi oluyorum mama verirken icim sizliyo

Yok canım normal, benimde 3600 g doğmuştu.. Elbiseleri ve bezi ile 5250 g gelmişti..

Bebekleri memede uyuyan anneler gaz çıkartırken uyanmiyor mu nasıl yapıyorsunuz
Uyanıyo kısır döngüye giriyoruz. Karnının tok olduğundan eminsem o sersem haliyle ayakta sallıyorum. Benimki beşikte falan uyumuyor. Zaten öyle uyuduğuda nadir şu an ayağımda ama her çeşit sesi çıkarıyor işkence ediyorum sanki çocuğa, 70 cc mama ve 2 saat meme sonrasi hali bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…