- 28 Temmuz 2018
- 136
- 92
- 13
- 39
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #40.781
Yarin uzun bir yola cikiyoruz arabada bunu deneyecegim kayinvalidemlerr gidiyiruz o is yapar bende en buyuk gorevim olan emzirme isini yaparim :) tesekkurler tavsiye icinÖyle canım ama baya düzene giriyor gözün korkmasın sadece çok fazla emmek istiyor bazen hırsını memeden çıkarıyor ağzıyla tutup tutup çekiyor lastik gibi yada içeri doğru kafasıyla ittiriyor(yavru inekler yapar ya onlar gibi :) ) mahvetti göğüs uçlarımı hep soğuk pres yapıyorum geçsin diye acısı.İnşallah yoluna koyarsın canım
Benim bebegimde 49. Gununde biraksam gun boyu emer zaten sikinti yapip arads mama veren benimYarin uzun bir yola cikiyoruz arabada bunu deneyecegim kayinvalidemlerr gidiyiruz o is yapar bende en buyuk gorevim olan emzirme isini yaparim :) tesekkurler tavsiye icin
Sen kaç ml veriyorsun canım? Ben 5 ml verdim, çok gazı var diye.. Çıkarıyor ama yine ıkınarak çıkarıyor.. 6 sefere kadar verilir diyor . 30 ml çok olur da yine bir 5 ml veririm galiba, iki parça halindeCanım araştırdım aynı seri ürün oldukları için barkodları aynı oluyormuş, amerikadaki barkod sistemi kimlik numarası gibiymiş seriye göre lot numarası değişiyormuş. Onlarda ürünlerin geldiği en dış kutuda yazıyormuş ben instagramda ki hesap üzerinden almaya devam edeceğim bitince. Normal damlalardan daha çok faydasını gördüm. Düşük doz vermeme rağmen
Canım 80.5 ile doğuma girdim eve geldigimde 76 kiloydum 2 aylık olduk şuan 63 64 arasında gidip geliyorum. Kendi kilom 58 di. 6 kilom kaldi.Hiç spor filan yapamıyorum çünkü korkuyorum dikişlerden dolayı. Zaten bebisten hic biseye fırsat bulamıyorum.benim bebis çok huysuz. Nerdeyse hic uyumuyo uyumadigi zamanlar da hep kucakta kesinlikle oturmak yok hep kucakta gezmek istiyo gece gündüz iki dakka oturtturmuyo yemek bile yemeye fırsat bulamıyorum zorla yemeye çalışıyorum o da süt olsun diye sütüm de çok olmuyo maleseffnd_50 canım naber ya.Kilolarla hamileyken benim gibi başı dertte olan arkadaşım. Bak ben 82 kiloyla sezaryene girdim doğumdan 15 gün sonra 10 kilo vermiştim şimdi hala 72 kiloyum takıldım inmiyor aşağı. dediğin gibi sezaryen olunca insan korkuyor ne zaman plates falan yapabiliriz acaba?Sen ne yaptın verebildinmi.
Canım ben bebeğim 2.5 aylık ken işe yeni bir işe başlayacağım hamile iken evdeydim benim içinde geçerli değil mi bu süt izinleriŞimdi gelelim izinlere doğum sonrası yasal izin bitimi 2 ay yarım gün, 4 ay 3 saat. 4 ayın bitiminde 6 ay 1.5 saat süt izni var. Diğer mevzu süt parası ve doğum yardımı ikiside bizim kurumdan ödeniyor yani ptt :) emekli sandığına tabi olanlar sadece doğum yardımı alıyor. Başvurusu kaymakamlikta sosyal yardımlaşma vakfına form doldurarak yapılıyor. Ya da kurumunuz sizin adınıza posta yoluyla yapabilir. Ssk lılar süt parası + doğum yardımı alıyor. Süt parası için ayrıca başvuru istenmiyor diye duymuştum. Biz almadığımız için araştırmadım. Son birşey başvuruları e devletten sorgulayabilirsiniz.
Ha uzun yol mu oo daha da iyi.Benimki uzun yolda emmeyi çok seviyor hem uykuya geçiyor o yüzdende en az 25 dakika emiyor inşallah seninkide öyle olur.Hayırlı yolculuklarYarin uzun bir yola cikiyoruz arabada bunu deneyecegim kayinvalidemlerr gidiyiruz o is yapar bende en buyuk gorevim olan emzirme isini yaparim :) tesekkurler tavsiye icin
Ben şimdiye kadar hep 1 ml verdim bugün ilk kez 2 verdim :) akşam uykusundan önce düşünüyorum 5 ml vermeyi, günlük doz 5 ml anlamıştım ben olayı yanlış anlamışımSen kaç ml veriyorsun canım? Ben 5 ml verdim, çok gazı var diye.. Çıkarıyor ama yine ıkınarak çıkarıyor.. 6 sefere kadar verilir diyor . 30 ml çok olur da yine bir 5 ml veririm galiba, iki parça halinde
Ay kız ne güzel kilo vermişsin sen ya.Ben doğumdan sonra tartıldığımda 78dimCanım 80.5 ile doğuma girdim eve geldigimde 76 kiloydum 2 aylık olduk şuan 63 64 arasında gidip geliyorum. Kendi kilom 58 di. 6 kilom kaldi.Hiç spor filan yapamıyorum çünkü korkuyorum dikişlerden dolayı. Zaten bebisten hic biseye fırsat bulamıyorum.benim bebis çok huysuz. Nerdeyse hic uyumuyo uyumadigi zamanlar da hep kucakta kesinlikle oturmak yok hep kucakta gezmek istiyo gece gündüz iki dakka oturtturmuyo yemek bile yemeye fırsat bulamıyorum zorla yemeye çalışıyorum o da süt olsun diye sütüm de çok olmuyo malesef
Sgk lı çalışanların memurdan farklı olarak 1.5 saat süt izni var diye biliyorum. Kullandırmak zorundalar yeni iş olması birşey değiştirmezCanım ben bebeğim 2.5 aylık ken işe yeni bir işe başlayacağım hamile iken evdeydim benim içinde geçerli değil mi bu süt izinleri
sende dusunursen 4 seneden sonra hamileligi dusun canim aynen. 5 yasina girdiqinde dogum olur 6 yasina girdiqinde de kucuk bebis toparlar zorlugu atlatirsinyaşım küçük olsa kesinlikle 3 yıldan önce düşünmezdim en iyisini yapmışsın canım.
Bende baya tereddüt etmiştim canım.. Sitelere yazdım sordum.. 1 aydan büyük bebekler için tek doz 5 ml, 6 keze kadar verilebilirmişBen şimdiye kadar hep 1 ml verdim bugün ilk kez 2 verdim :) akşam uykusundan önce düşünüyorum 5 ml vermeyi, günlük doz 5 ml anlamıştım ben olayı yanlış anlamışım
25 dakika mi benimki biraksan gun boyu emer orda uyur uyanir yine emer :)Ha uzun yol mu oo daha da iyi.Benimki uzun yolda emmeyi çok seviyor hem uykuya geçiyor o yüzdende en az 25 dakika emiyor inşallah seninkide öyle olur.Hayırlı yolculuklar
Selam kızlar birşey sorcam bugün 40 ımız çıktı evde bebek terazisi var çocuğum 5,115 gram geldi 3700 doğmuştu anne sütü veriyorum geceleri de 60 cc bir kez mama veriyorum alıştığı için hiçbir şekilde emmek istemiyor acaba kilo alımı çok mu mama verince çocuk şişer derler ya aklıma takıldı
Gunluk 30 40 gr almasi normalmis bebeklerin. Oyle hesaplayabilirsin de sutun varsa niye mama veriyorsun benim yetmiyi ama sanki zehir veriyor gibi oluyorum mama verirken icim sizliyoSelam kızlar birşey sorcam bugün 40 ımız çıktı evde bebek terazisi var çocuğum 5,115 gram geldi 3700 doğmuştu anne sütü veriyorum geceleri de 60 cc bir kez mama veriyorum alıştığı için hiçbir şekilde emmek istemiyor acaba kilo alımı çok mu mama verince çocuk şişer derler ya aklıma takıldı
Yok canım normal, benimde 3600 g doğmuştu.. Elbiseleri ve bezi ile 5250 g gelmişti..Selam kızlar birşey sorcam bugün 40 ımız çıktı evde bebek terazisi var çocuğum 5,115 gram geldi 3700 doğmuştu anne sütü veriyorum geceleri de 60 cc bir kez mama veriyorum alıştığı için hiçbir şekilde emmek istemiyor acaba kilo alımı çok mu mama verince çocuk şişer derler ya aklıma takıldı
Mamaya zehir demeyelim rica edicimGunluk 30 40 gr almasi normalmis bebeklerin. Oyle hesaplayabilirsin de sutun varsa niye mama veriyorsun benim yetmiyi ama sanki zehir veriyor gibi oluyorum mama verirken icim sizliyo
Uyanıyo kısır döngüye giriyoruz. Karnının tok olduğundan eminsem o sersem haliyle ayakta sallıyorum. Benimki beşikte falan uyumuyor. Zaten öyle uyuduğuda nadir şu an ayağımda ama her çeşit sesi çıkarıyor işkence ediyorum sanki çocuğa, 70 cc mama ve 2 saat meme sonrasi hali buBebekleri memede uyuyan anneler gaz çıkartırken uyanmiyor mu nasıl yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?