- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.281
Ablam bana pierra cardin Lena verdi ama ergonomik değil o yüzden birkaç kere kısa süreli kullandim.suan kızım da çok sevmedi içe dönük kullandığım için daha iyi bir şey alacaktım ama vazgeçtim.alirsan ergonomik al daha iyi olur kullanan arkadaşlar fikir verir
0-3 ay için aparatı olmalı birde bacakları m pozisyonunda olmalı başını desteklemeli, omurgasının şeklini almalıErgonomik noluyo cnim?
Chicco aldım canım. Bebiş 22 haziran doğumlu 2 ayın dolmasına az kaldı :) yenidoğan için içinden extra malzeme çıktı. Bakalım ne zaman kabullenecek bizim sıpa.Aynen bende uzun sure tasidimmi sirtim belim agriyor artik.ne marka aldin peki?kac aylik bebisin?yeni dogan aparati gereklimi peki
Bugün benimki de aşırı huysuz. Eşim seyahatte annem yanımda değil. Sürekli ağlıyor. Ne mamalar verdim üstüne saatlerdir de emiyor hiç birşey farketmedi. Dr bi ilaç vermişti çok ağlarsa ver diye. Kafam yerinde değil yarım demiş ben tam verdim. Elim ayağım kesildi resmen. Aradım hemen bişey olmaz merak etme biraz uyur sadece dedi. Çok korktum çocuğa zarar verdim diye. Bu ağlamaları bizi bitirdi gerçekten. Allah yardımcımız olsun.Çıldırmak üzereyim gece 5 ten bu yana bir çocuk uyumazmı, sürekli ağlıyor sanki iskence ediyorum. Sinirden mamasını 120 cc ye çıkardım belki açlıktan ağlıyordur diye hepsini içti hiç kusmadı ama en fazla 20 dk sustu. Dünde bugünde kakasını yaptı. Gaz ilaçlarını verdim gazını hemen beslenme sonrasında çıkarıyorum. Yok arkadaş hiçbirşey işlemiyor çocuğa. Migrenim tuttu sinirden rezene anason kimyon çayı yaptım 3 cay kaşığı verdim onada direniyor. 1 saat çarşafta salladık banamısın demiyor. Ben ayakta sallanıyorum uykusuzluktan hatunda tık yok kendi evimde olsam muhtemelen cinnet geçirip pencereden atlamıştım
Kizlar, sanirim sutum iyice azaliyor benimemmeye gayet istekli yavrum ama emerken sinirleniyir ciglik cigliga agliyor yavrum sizde de yapiyorlar mi boyle?
Chicco aldım canım. Bebiş 22 haziran doğumlu 2 ayın dolmasına az kaldı :) yenidoğan için içinden extra malzeme çıktı. Bakalım ne zaman kabullenecek bizim sıpa.
Gazı vardır emzirirken meme değiştir aralarda gazını çıkart. Ben huysuz emerse emzirme yastığını ritmik sağa sola sallıyorum fon müziğide fön makinesi ya da pıs pıs lı elektrik süpürgesi yapıyorumKizlar, sanirim sutum iyice azaliyor benimemmeye gayet istekli yavrum ama emerken sinirleniyir ciglik cigliga agliyor yavrum sizde de yapiyorlar mi boyle?
Bende gece 5 bucuktan beri ayaktayim. Selam olsunÇıldırmak üzereyim gece 5 ten bu yana bir çocuk uyumazmı, sürekli ağlıyor sanki iskence ediyorum. Sinirden mamasını 120 cc ye çıkardım belki açlıktan ağlıyordur diye hepsini içti hiç kusmadı ama en fazla 20 dk sustu. Dünde bugünde kakasını yaptı. Gaz ilaçlarını verdim gazını hemen beslenme sonrasında çıkarıyorum. Yok arkadaş hiçbirşey işlemiyor çocuğa. Migrenim tuttu sinirden rezene anason kimyon çayı yaptım 3 cay kaşığı verdim onada direniyor. 1 saat çarşafta salladık banamısın demiyor. Ben ayakta sallanıyorum uykusuzluktan hatunda tık yok kendi evimde olsam muhtemelen cinnet geçirip pencereden atlamıştım
Hoşbuldum canım.. :) Ahh doğduğu günden beri böyle bu çocuk. 40 ı çıkınca düzelir dediler olmadı. Şimdi 3 aylık olunca düzelir diyorlar bakalım beklemedeyim.Bizimki de 22 haziran A aeengineer ile huysuz bebekler grubumuza hoşgeldin :)
Tabiki olmalı 3 ya da 4 aylık olana kadar ergonomik kangurudaki yenidoğan aparatı ile. Sonrasında lazım kanguru aslında ben 1 yaşına kadar kanguru kullandım yürümeyi öğrenince pek istemedi. Baston aldık onu da istemedi sadece yorulunca geçti. Kanguru çok güzel birşey6 aylikken tasimasi daha zor olmazmi cnm?belli bi kiloya kadar kullaniliyoemus zaten ole degilmi?yenidogan aparati mutlaka olmalimi birde
Emziren anneler bu çayı içmesin cnm bu arada bebegimde reflu cıktı her beslenmede fışkırtarak kusuyordu dr götürdük özel mama verdi 10 gündür çocuk helak oldu
Yaprak yeşilçay alın ben suan 4 kılo verdim 1 ayda çaylaTeşekkürler cnm hemen yapacagim yeşil cay sallama olurmu acaba
Aşıdan sonra ateş olmadi miz mizdi geçti 3 gün sonra kusma aşırı derecede ateş oldu mamayı reddetti içmedi resmen kavga eder gibi fışkırtarak küstü çok korktum dr gttik ultrason idrar testi yaptı birşey çıkmadı eczane maması başladık özel mama bilmiyorum ne olacak korkar oldum kusmalarindan yawrum bitkin suanOf bende çok geriliyorum birde atak haftasıyla aynı zamana denk geliyor
Fiyatı ne kadar,kullandığında görüşlerini bizimle paylaş cnmChicco aldım canım. Bebiş 22 haziran doğumlu 2 ayın dolmasına az kaldı :) yenidoğan için içinden extra malzeme çıktı. Bakalım ne zaman kabullenecek bizim sıpa.
Ben de mama kullanıyorum eczane Maması nasıl oluyorAşıdan sonra ateş olmadi miz mizdi geçti 3 gün sonra kusma aşırı derecede ateş oldu mamayı reddetti içmedi resmen kavga eder gibi fışkırtarak küstü çok korktum dr gttik ultrason idrar testi yaptı birşey çıkmadı eczane maması başladık özel mama bilmiyorum ne olacak korkar oldum kusmalarindan yawrum bitkin suan
E bebekten 200 tl ye almıştım canm. Modeli de myamaki. Tamamdır kullanınca bilgi vereceğim size.Fiyatı ne kadar,kullandığında görüşlerini bizimle paylaş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?