- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 398
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.241
Bu sabah vurulduk bizde doktor değil hemşire vurdu ateşi çıkmadı şimdiye kadar ama çok huzursuz hep ağlama modunda .aşı sırasında çok ağladı kucağıma alıp konuşunca sakinleşti amaKızlar yazmadan duramadım. aşıdan neden bu kadar çok korkuyorsunuz. Rahat olun. O anlık ağlıyorlar ve geçiyo. Zaten doktor vuruyor, hemşire tutuyor. Bittiğinde de siz alıp hemen emzirin veya emzik kullananlar emzik versin. Rahatlıyorlar böylece. Ben iki kızımda da ateş ve huysuzluk yaşamadım hiç 2. Ay aşısında da, tüm aşılarda da. Siz rahat olursanız bebeğiniz de rahat olur ki gerçekten anlık bi ağlamaları oluyor ve bitiyor. Bu kadar.
Küçük bir bilgi daha; mor calpol vermeyin derim aşıdan önce veya sonra. Doktorumuzun kesin uyarısıdır ki kendisi bilindik ve güvenilir bir doktordur. Etken madde olan parasetamol aşıların etkinliğini düşürüyormuş. Koltuk altı 38 ve üzeri ateş olursa yarım fitil sadece ki ona da inanın gerek kalmıyor.
Bizimki konuşmaktan falan anlamaz muhtemelen emziririm sonrasındaBu sabah vurulduk bizde doktor değil hemşire vurdu ateşi çıkmadı şimdiye kadar ama çok huzursuz hep ağlama modunda .aşı sırasında çok ağladı kucağıma alıp konuşunca sakinleşti ama
Canım aşı yapıldı boyu 57 cm kilosu 5.600 Gr geldi 3 kilo 50 cm doğmuştu seninki nasılAynen uyut beni diyor ağlıyor esniyor ama uyumuyor beşiğibesige koyunca uyaniyor
Gunde kac kere 60 cc veriyorsun benim oglum da ikizlet burcu bende 3 saat aralikla gunde en fazla 5 kere 60 cc veriyorum oncesinde emziriyorum her seferinde az geliyo hepsini iciyo hic biraktigi olmadiB
Bizimki de ikizler burcu:) iki üç saatte bir istiyor, çoğunlukla 60 cc yapıyorum bitirdiği de oluyor bitiremediği de, iki hafta önce kontrole götürdüğümde normal demişti
Bizim biri 59-biri61 59 olan için 1ay sonra tekrar gideceğizKızlar kalça ulrason degerletiniz kaç bizim 60
Aynı şekilde canım iki üç saat aralıklarla veriyorum 5_6 biberon oluyordurGunde kac kere 60 cc veriyorsun benim oglum da ikizlet burcu bende 3 saat aralikla gunde en fazla 5 kere 60 cc veriyorum oncesinde emziriyorum her seferinde az geliyo hepsini iciyo hic biraktigi olmadi
Biz de ay sonunda veremle birlikte yaptıracağız ben de öncesinde calpol vermeyi düşünüyorum umarım it geçer2.ay Aşımızı olduk kalça ultrasonu çekildi şükür iyi cal pol verdim çok huysuzlandı ağladı saatler sonra gayesi yok huysuzlukla var rota virüsü 3. Ayda yaptıravagız. Hastanede bir kadın vardı bebeğin rota virüsü aşısı yaptırmamış bebekle çıkmış çok üzülüyordu bilginiz olsun .
Verem aşısını mı diyorsun canım 2 bacağa birden mi oluyormuş eğer öyleyse çok fenaaAynen bizimde 29 ağustosta bir aşıda bacağını zor tutmuştum. Şimdi 1 kol 2 bacak yavrum perişan olacak
Buz aküsü şart mı acabaEczaneden alıp buz aküsüyle götürerek sağlık ocağında yaptıran arkadaşım var. Bizim hastanede varmış orda yaptıracağız
Uyanmasını bekliyorum zaten en fazla 2 3 saate kalkıyor nadir 4 saat oluyor o zaman uykuda verdim 1 2 kez40 i geçen anneler geceleri bebekleriniz uyursa emmek için kendiniz mi uyandiriyorsunuz yoksa uyanmasını mi bekliyorsunuz
Dün kardeşimin düpünü oldu açık havaydı ama yine de pek huzursuzlandı hatta bugünde devam ediyor düne mi bağlı bilmiyorumKizlar bebegim 2 aylik oldu Sali gunu dugunmz var salonda gitmek istiyorm bebekle sıkınti yasarmiyim salonda :/ Tecrubeli anneler yardimci olurmnsz?
Seninki iyice gıcıkmış bana bebek görmeye geldiler siteden benden sonda Doğum yapmış birini anlatıyor hiç kilosu kalmamışAh ah benim kayınvalidem neler dedi kendini benle kıyaslıyor oğluna hangimizin göbeği daha çok diye soruyor ben 40 beden o 48 giyiyor bu arada sanki ben davul gibiyim bide 50 yaşında bi kadın varmış çok genç gözüküyor Muş onu anlatırken demez mi senden genç duruyor öyle bakımlı diye ben napayım şimdi bide benim sırtım da kilodan dolayı boğumlar oldu bana diyor benim kilom çok olduğu halde sırtım öyle değil okadar sinir oldum ki anlatamam
Valla canım sana hayranım hiç laf bırakmıyorsun hemen yapıştırıyorsun benim dilime kasar geliyor zor yutuyorum ben hamile kaldığım kiloma döndüm ama ilk hamilelikten kalan kilom var herkes zayıflamışsın diyor kayınvalide başkasıyla karşılaştırıyorGörümce bana baya kilon kalmış dedi. Hamilelikte kilo almadım dogumdan sonrada 5 kilo verdim gözlerini bi kontrol ettir istersen dedim. Yok yanlış anlamışım gayet doğru anladımda komik olan aynada kendine bakmayanların başkasını eleştirmesi dedim sustu. Hiç acımam adamı yolarım
Of bende çok geriliyorum birde atak haftasıyla aynı zamana denk geliyor2.ay aşısı benide geriyor. Çok ağlayacak
Çok fark yok düzelir hayırlısıyla bu değerler ne çok anlamıyorum,,
Bizim biri 59-biri61 59 olan için 1ay sonra tekrar gideceğiz
Sıkıntusız geçer inşBiz de ay sonunda veremle birlikte yaptıracağız ben de öncesinde calpol vermeyi düşünüyorum umarım it geçer
İşe ne zaman başlıyacaksın cnm ben de bugün mama arayışına girdim. Sadece emziriyorum kilo alımı da ne cok ne az normal demişti doktor. Ama bazen dışarı çıkıp hava almak istiyorum. Sağma makinası almadım yanıma annemdeyim. O yüzden hem Bi öğün mama vereyim işe başlayınca da rahat olur diye düşündüm. Siz hangi mama yı kullanıyorsunuz. Bugün Facebook grubumuzda sordum. Bazı arka daşlar hemen yardımcı oldu sağ olsunlar.İnşallah canım.mama ver doktor kontrolünde.bana da eşim mama verelim çocuk kendini çabuk toparlar diyor bakalim 2.ay kontrolde ne olacak.ilk zamanlar vermedim şimdi vermek istemiyorum ama işe baslayinca sütüm yetecek mi o da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?