2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu sabah vurulduk bizde doktor değil hemşire vurdu ateşi çıkmadı şimdiye kadar ama çok huzursuz hep ağlama modunda .aşı sırasında çok ağladı kucağıma alıp konuşunca sakinleşti ama

B

Bizimki de ikizler burcu:) iki üç saatte bir istiyor, çoğunlukla 60 cc yapıyorum bitirdiği de oluyor bitiremediği de, iki hafta önce kontrole götürdüğümde normal demişti
Gunde kac kere 60 cc veriyorsun benim oglum da ikizlet burcu bende 3 saat aralikla gunde en fazla 5 kere 60 cc veriyorum oncesinde emziriyorum her seferinde az geliyo hepsini iciyo hic biraktigi olmadi

2.ay Aşımızı olduk kalça ultrasonu çekildi şükür iyi cal pol verdim çok huysuzlandı ağladı saatler sonra gayesi yok huysuzlukla var rota virüsü 3. Ayda yaptıravagız. Hastanede bir kadın vardı bebeğin rota virüsü aşısı yaptırmamış bebekle çıkmış çok üzülüyordu bilginiz olsun .

Biz de ay sonunda veremle birlikte yaptıracağız ben de öncesinde calpol vermeyi düşünüyorum umarım it geçer

Kizlar bebegim 2 aylik oldu Sali gunu dugunmz var salonda gitmek istiyorm bebekle sıkınti yasarmiyim salonda :/ Tecrubeli anneler yardimci olurmnsz?
Dün kardeşimin düpünü oldu açık havaydı ama yine de pek huzursuzlandı hatta bugünde devam ediyor düne mi bağlı bilmiyorum

Seninki iyice gıcıkmış bana bebek görmeye geldiler siteden benden sonda Doğum yapmış birini anlatıyor hiç kilosu kalmamış

Valla canım sana hayranım hiç laf bırakmıyorsun hemen yapıştırıyorsun benim dilime kasar geliyor zor yutuyorum ben hamile kaldığım kiloma döndüm ama ilk hamilelikten kalan kilom var herkes zayıflamışsın diyor kayınvalide başkasıyla karşılaştırıyor

İşe ne zaman başlıyacaksın cnm ben de bugün mama arayışına girdim. Sadece emziriyorum kilo alımı da ne cok ne az normal demişti doktor. Ama bazen dışarı çıkıp hava almak istiyorum. Sağma makinası almadım yanıma annemdeyim. O yüzden hem Bi öğün mama vereyim işe başlayınca da rahat olur diye düşündüm. Siz hangi mama yı kullanıyorsunuz. Bugün Facebook grubumuzda sordum. Bazı arka daşlar hemen yardımcı oldu sağ olsunlar.

Hem sağmak tan cok yoruldum hem de annem bakarken ona da rahat olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…