2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Düğüne gidenler biz de bayramda gideceğiz ama ne giyeceğini bilemiyorum emzirmek gerek gömlek mi giydiniz elbise giyme
Ben mama vermedim bugüne kadar.o yüzden mama konusunda hiç fikrim yok canım yazdığını okudum ama bu yüzden cevap veremedim.kilo alımı az diye eşim birara baya verelim dedi mama ama ben istemedim.disari çıktigimda annem ve kayınvalidem sagdigin sütlerden veriyor.gecen tecrübeli bir arkadaşımla konuştum o ise başlayınca mama alır sütun yetmez ozaman da bebek mamanin tadını beğenmez dedi.kafam karıştı.kakayi günde birkere zar zor yapıyor şimdi mamayla düzenini bozmak istemedim ama buayki kilo alımına göre bakalım doktor ne diyecek.ise kısmetse ocak sonu gibi başlayacağım.ozaman yavaştan ek gıdaya da geçmiş olur kismetse

Bugün ilk denemem başarısız manayı beğenmedi ya da yoktu. Emzirdikten sonra verdim mamayı çünkü
Ben emzirdikten sonra vermiyorum mamayı ayrı öğün olarak veriyorum canım mesela 4 yada 5 kere emzirdiysem arada 90 cc veriyorum ondan sonraki aralarda emzirsemde doyuyor sağlık ocağındaki Hemşire emzirip hemen ardından mama verme demişti o anki emzirdiğin sütün kalitesini düşürür demişti birde her bebek her mamayı beğenmiyor farklı mamaları deneyerek seveceği mamayı bulman gerekebilir ben ilk olarak golden goat keçi sütünü kullandım kızım hiç sevmedi içmek istemedi biraz içtiği halde kabız yaptı bende bebelac gold aldım onu severek içiyor kabızda olmadı

Aynen, izin Eylül ortasında bitiyor.. Bu yıl ki yıllık izni de alsam Ekim başı yapar.. 3.5 aylık olacak, nasıl bırakacağız?

Senin bebiş sadece anne sütü mü alıyordu? Öyleyse 10 güne kadar normal diyorlar. Yine de bi çocuk doktoruna sor bakalım canım belki fitil falan verir. Yapamamak da sıkıntıya sokar minnoşu.
Aynen canım, tek anne sütü alıyor.. Şükür bir haftayı doldurunca yaptı.. Valla o yapınca resmen bayram havası oluyor bende..

Kaç kilo doğmuştu canım? Ne dedi doktor?

Canım sizin doğum ne zamandı? İş yerinden kaynaklı mı Ocak sonu başlayacaksın işe?

Eylül 24te bitiyor tatlım ondan sonra ücretli alicam aralık sonuna kadar1 ayda yıllık izin kullanıcam kısmetse.normalde ucretsizden sonra 6ay ücretli alabiliyorsun ama maddi sebeplerden ötürü alamayacagim hepsini.planlarim bu yönde bakalım canim

Kizlar gunaydinlar.. kanguru kullananan hic yokmu yahuu??yorum yapan olmamis
Ablam bana pierra cardin Lena verdi ama ergonomik değil o yüzden birkaç kere kısa süreli kullandim.suan kızım da çok sevmedi içe dönük kullandığım için daha iyi bir şey alacaktım ama vazgeçtim.alirsan ergonomik al daha iyi olur kullanan arkadaşlar fikir verir

Kizlar gunaydinlar.. kanguru kullananan hic yokmu yahuu??yorum yapan olmamis
Ben mamadusbaby aldım. Yenidoğan aparatıda var ama benim kızım ekstra sorunlu huysuz bir bebek olduğu için 10 dk duruyor içerisinde. Normal bebekler bebek arabasında gezince sakinleşir benimki ondada 5 sn dayanıyor

A aeengineer benimde ekim başında bitiyor. Kapı kapı dolanıp rapor arayacağım 20 günde iznim var bunları yapabilirsem kasım sonuna sarkıyor. Kıza kim bakacak belirsiz hala, annem bakamam diyor bi süre idare etse bile her sabah eve nasıl gel git yapacak bizde kalmazmış. Ben çocuğun düzenini bozup her sabah nasıl anneme bırakayım arabamız yok bunun kışı var ücretsiz en mantıklısıda borçlar elimi kolumu bağlıyor

Biz arabayı epey bir zarar ederek sattık sırf ben bebeğe bakayım diye. Gene de hala kesin değil şu yarım gün çalışmaları yapmak istiyorum maas icin

Aynen canım, tek anne sütü alıyor.. Şükür bir haftayı doldurunca yaptı.. Valla o yapınca resmen bayram havası oluyor bende..
Zeytinyağına devam et canım sen. Hatta kendi yiyeceklerine de dikkat et bi süre kuru kayısı incir falan ye mutlaka. Faydasını görürsün bence.

Kızlar dün sabah aşı olmuştuk dün gece kızımın ateşi çıktı doktor ateş çıkabilir diye pşurup yazmıştı onu verdim üzerini soydum sabaha kadar öyle kaldı çok şükür düşmüştü .siz de tedbirli olun ateş düşürücü alın çoğu kişide olmamış diye bizde de olmaz demiştim oldu ama

Günaydınlarrr.. ben aldım ama henüz kullanamadım. Benim ki biraz ağladı. Sakin bi zamanda tekrar deneyeceğim. Kollar uzın süre taşıyamıyor artık.

Aynen bende uzun sure tasidimmi sirtim belim agriyor artik.ne marka aldin peki?kac aylik bebisin?yeni dogan aparati gereklimi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…