- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.741
İlk ay sadece kucakta sallanarak hareket halinde olarak uykuya dalıyordu şimdi ise arada istiyor yapıyoruzBugün bebeğimi poposuna pışpış yapa yapa uyuttum acaba bu şekilde uyutan varmı uykuya dalarken sürekli ayakta kolda sallanarak uyumak istiyor ama kilo aldıkça bu durum zorlaşmaya başladı bu pış pış baya zor oldu yarım saat pış pış yaptım ama sonunda uyudu siz nasıl uykuya geçiriyorsunuz kızlar
CanimBugün bebeğimi poposuna pışpış yapa yapa uyuttum acaba bu şekilde uyutan varmı uykuya dalarken sürekli ayakta kolda sallanarak uyumak istiyor ama kilo aldıkça bu durum zorlaşmaya başladı bu pış pış baya zor oldu yarım saat pış pış yaptım ama sonunda uyudu siz nasıl uykuya geçiriyorsunuz kızlar
Ben canım pislisliyorum.gunduz biraz zor oluyor ama gece hep aynı saatte olduğu için daha çabuk uyuyor .derin uykuya dalması bu yontemle biraz zor.ama ben hiç sallamadim daha kolay geliyor hem o uyuyana kadar ben de yanına yatıyorum dinlenmiş oluyorum.Bugün bebeğimi poposuna pışpış yapa yapa uyuttum acaba bu şekilde uyutan varmı uykuya dalarken sürekli ayakta kolda sallanarak uyumak istiyor ama kilo aldıkça bu durum zorlaşmaya başladı bu pış pış baya zor oldu yarım saat pış pış yaptım ama sonunda uyudu siz nasıl uykuya geçiriyorsunuz kızlar
Yavaştan oyuncaklara ilgi duymaya başladı. Sanırım oyun halısıyla da durur biraz gibi geliyor bana. Maşallah senin kız pek erkenci :)Benim ki karnı tok altı temiz ve uykuyu iyi almışsa 20 dk falan bakiniyor konuşuyor, tekme atınca oyuncağı şarkı çalıyor , Onu da keşfetti :). Oğlum 3.ayında ilgilenmeye başlamıştı ama kız daha bi oyuncu çıktı :) o oynuyor ben ufak tefek işlerimi hallediyorum şükür.
Kilo alimi normal. Eğer ekstra bir ağlaması yoksa mama başlama aç değil çocuğun. Bence de başka bir doktora gitilk ay mama ve emzirme ile 1250 aldı. 23 günde 750 gram aldı sadece emzirme ile. yarın başka doktora gidicem
Benim de aynı şekilde oldu,Dr gittiğimde söyledim adet değil emzirenlerde bir yıla kadar bu şekilde olabilir dediIyi aksamlar kızlar. Benim bebiş 58 gunluk oldu cumartesi günü kanamam değilde kahverengi şekild e geldi adetim böyle olan varmı 3-4 gün sürdü
Bizimki tokken de emiyor elini oral dönemde oldukları için kendilerini emerek güvende hissediyorlar kilo alımı da iyiyse doktorun neden öyle söyledi anlamış değilimSelam kızlar, oğlum 2 aylık parmağını çok emiyor. Doktor aç kaldığı için dedi. Kilo alımı iyi. Mama ver diyor doktor. Aklım iyice karıştı. 2 gündür de kakasını yapmıyor. mamaya başlasam mı bilemedim. Bu durumu yaşayanlar var mı? 2 Gün kaka yapmaması normal mi
Doktorum bana üç ay dolunca başla dedi dolmasını bekliyorum ben deKızlar yarın 3 aylık oluyoruz ogluşumla :) sizlere sorum olacak. Bu gobegi eritmek icin mekik bisiklet surme vs ne zmaan baslanilmali? Baslayan var mi? Sezeryan olan arkadaşlarıma soruyorum özellikle. Şimdiye çoktan başlardım ama dikişlerden korkuyorum hala
Aynen olabiliyor ilk dönem kahverengi gibiIyi aksamlar kızlar. Benim bebiş 58 gunluk oldu cumartesi günü kanamam değilde kahverengi şekild e geldi adetim böyle olan varmı 3-4 gün sürdü
aynen benimki de aynı marka , cok faydalı oluyor gelişimleri için deAa süper ya. Akşam üzeri gidp bakayım inşallah oynar benim ki de :) yorumlar genelde olumlu. Bi süre vakit geçiriyorlarmış üzerinde.
Maşallah canım kaç günlük oldu bebis ? Biz daha ultrason cektirmedik fırsat olmadı şuan 81 günlük geç mi kaldık acaba eşim haftaya çektirelim diyorHerkese merhaba bugün doktora gittik kontrolümüz vardı herşeyi normal dedi doktorumuz tam 6 kilo olmuş kızım :) geçen ay kalça ultrasonu çekilmişti sol kalça için değeri biraz düşük çıkmıştı 1 ay çift bez bağladık bugün yine ultrason çekildi bütün değerleri normal çıktı şükürler olsun doktorun yanına gidene kadar herşey normaldi agucuklar yapıyorduk ama doktorun yanına girince ağlamaya başladı artık yabancı yapmaya başladı birde kavga çıktı hastanede nedenini öğrenemedik ama bayağı ortalık karıştı bir hastanın yakını güvenlik görevlisinin burnunu kırdı polisler geldi ayyyyy sabahtan beri bir atraksiyondur gidiyor
Bugün 100 günlük olduk canım ilk ultrason 45 günlükken çekilmişti genelde 1.5 aylıkken çekiliyor diye biliyorum ama yinede seni yanlış yönlendirmek istemem doktorunu arayıp sor istersen dahada geciktirmeden çektir canımMaşallah canım kaç günlük oldu bebis ? Biz daha ultrason cektirmedik fırsat olmadı şuan 81 günlük geç mi kaldık acaba eşim haftaya çektirelim diyor
Biraylikken gittik daha erken dedi doktor iki aylıkken getirin dedi maalesef yatılı misafirler yüzünden olmadı gidemedikBugün 100 günlük olduk canım ilk ultrason 45 günlükken çekilmişti genelde 1.5 aylıkken çekiliyor diye biliyorum ama yinede seni yanlış yönlendirmek istemem doktorunu arayıp sor istersen dahada geciktirmeden çektir canım
Herkese merhaba bugün doktora gittik kontrolümüz vardı herşeyi normal dedi doktorumuz tam 6 kilo olmuş kızım :) geçen ay kalça ultrasonu çekilmişti sol kalça için değeri biraz düşük çıkmıştı 1 ay çift bez bağladık bugün yine ultrason çekildi bütün değerleri normal çıktı şükürler olsun doktorun yanına gidene kadar herşey normaldi agucuklar yapıyorduk ama doktorun yanına girince ağlamaya başladı artık yabancı yapmaya başladı birde kavga çıktı hastanede nedenini öğrenemedik ama bayağı ortalık karıştı bir hastanın yakını güvenlik görevlisinin burnunu kırdı polisler geldi ayyyyy sabahtan beri bir atraksiyondur gidiyor
Benim de göbeğim var üç aylık hamile gibi, iki bucuk ay olacak doğum yapalı normal doğum oldu, sporsuz erimez mi sadece orası sorun korse iş görür mü acabaKızlar yarın 3 aylık oluyoruz ogluşumla :) sizlere sorum olacak. Bu gobegi eritmek icin mekik bisiklet surme vs ne zmaan baslanilmali? Baslayan var mi? Sezeryan olan arkadaşlarıma soruyorum özellikle. Şimdiye çoktan başlardım ama dikişlerden korkuyorum hala
Bir aylıkken gittiğimizde doktor iki bucuk üç aylıkta daha iyi olur demiştiBiraylikken gittik daha erken dedi doktor iki aylıkken getirin dedi maalesef yatılı misafirler yüzünden olmadı gidemedik
Canım İstanbul’da bir aylık çekiyolar,ben bi aylıkken şehir dışındaydım orada uygulama 2 aylıkken çekmekmiş çekmediler.istanbula dönünce arayaada bayram girince bu hafta çektirdik 2.5 aylıkken yani.dr geç olmasında sorun görmedi,bişey olmaz dediBiraylikken gittik daha erken dedi doktor iki aylıkken getirin dedi maalesef yatılı misafirler yüzünden olmadı gidemedik
Canım kokorse için geç kaldın doğumdan bi hafta sonra takılıyor en geç . Toparlıyorum benim karnımda var ama sarkık durmuyor korse sayesinde oldu bence doktorum önermiştiBenim de göbeğim var üç aylık hamile gibi, iki bucuk ay olacak doğum yapalı normal doğum oldu, sporsuz erimez mi sadece orası sorun korse iş görür mü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?