- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.701
Maşallah canim kendi kendine uyuması benim için hayal:) kaç günlük bebeğin bizim kızdan çıkan tek ses çığlıkGündüzleri uyuyor ama belli olmuyor bazen 2 kere bazen 4 kere uyuyor ama mutlaka gündüz uykusu oluyor mesela bugün sabahtan beri 4 kere uyudu hala uyuyor park beşiğinde yatmıyor hala sadece anakucağında uyuyor park yatağına alıştırmaya çalışıyorum yaklaşık 10 gündür geceleri kendi uyumaya başladı banyo yaptırıp karnını doyurunca anakucağına yatırıyorum 15-20 dk kendi kendine eeee eeee sesi çıkarıp uyuyor :) gündüzleri bazen sallıyorum bazende emzirirken kucağımda uyuyakalıyor yatağına yatırıyorum
Ben bgn tarttım 6.130 geldi 3700 doğmuştu genelde anne sütü bazen sütüm olmadığında gece 1 kez 60 cc içiyorGündüz uyuduklari için mi kilo alıyorlsr acaba ? Bizim kilo almama uyumadığı için mi merak ettim. Yani kiloda katkısı oluyor mudur?
acaba etkisi var mıdır merak ettim ondaan maşallahBen bgn tarttım 6.130 geldi 3700 doğmuştu genelde anne sütü bazen sütüm olmadığında gece 1 kez 60 cc içiyor
Sabahları abisini okula bırakırken 7 gibi arabasında uyuyor 2-2,5 uyuyor ama sonrası pek uyuduğu söylenemez anca yarimsar saatten 2-3 kez uyuyor.Gündüz uyutabiliyor musunuz? Uyuyorlarsa kaç kere uyuyorlar? Kendi beşigi yerine başka bir yerde mi uyutmaya çalışıyorsunuz?
Vardır canım büyüme hormonları uyurken salgılanıyormuş ne kadar uyurlarsa o kadar iyi ne demişler karpuz bile yata yata büyütoracaba etkisi var mıdır merak ettim ondaan maşallah
Benim kiz uyumadığı için ciroz demekVardır canım büyüme hormonları uyurken salgılanıyormuş ne kadar uyurlarsa o kadar iyi ne demişler karpuz bile yata yata büyütor
Kiloda katkısı yok bence ya bizimki ilk ay hiç uyumadı daha çok kilo aldı ikinci ay biraz daha fazla uyumustu az aldiGündüz uyuduklari için mi kilo alıyorlsr acaba ? Bizim kilo almama uyumadığı için mi merak ettim. Yani kiloda katkısı oluyor mudur?
99 günlük olduk canım senin kız bu grubun maskotu valla :)Maşallah canim kendi kendine uyuması benim için hayal:) kaç günlük bebeğin bizim kızdan çıkan tek ses çığlık
Şu aralar yoğun araştırma içindeyim. Hangisini kullanıyorsun canım? Bebeğin ne kadarlıktı? Araştırmalarım sonucu en çok tiny love maymun adası olanı beğendim.Bu arada gündüz durmayan , oyalanmayan bebekler için oyun halısı deneyin derim :) biz de ise yaramaya başladı artık
Evet anne sutu de aliyorSadece mama ile beslenmiyor degil mi? Anne sutu de aliyor sanirim. 60 cc 6 kez cok az cunku.
Biz de salı günü aşı olduk, öncesinde ilaç vermedim, aşıdan 4-5 saat sonra çok huysuzlandı,hep kucak ayakta sallama ile geçti ama ateşi olmadı hiç.geceyi de rahat geçirdi çok şükür ilaçsız atlattık.Kizlar bugun 2 ay asisi olacagiz cok korkuyorum insallah kolay atlatiriz. Goturmeden once ates dusurucu verdiniz mi? Bebislerinizde ates yapti mi bu aşı?
Hangi kanguruyu kullanıyorsun canım?Kangurusu olmayanlar kesin kanguru alsın her denediğimde onaylandı en geç 15 dk içinde uyuyor kesin alın kozlar büyük kolaylık
Elektrikli ana kucağında sallanıyor ben de iş yapabiliyorum çok şükür. orada bazen kendi kendine uyuyo uyanıyo falan ama uykusu en fazla 20 dk sürüyor.uzun uyumuyorGündüz uyutabiliyor musunuz? Uyuyorlarsa kaç kere uyuyorlar? Kendi beşigi yerine başka bir yerde mi uyutmaya çalışıyorsunuz?
Yatakta kaymasın hem de gece uyurken kusma falan olursa bişey olmasın diye reflü yatağı almıştım ben.gece beşiğinin içine koyup ona yatırıyorumHamakta uyutuyorum gündüz orda uyumasına izin veriyorum. Gece ev tipi anakucağında uyuyor. Park yatağı vardı onda kesinlikle uyumuyor yatağın başından sonuna kadar kaydırıyor kendini sonra sinirlenip uyanıyor. Ya yatağın sonunu tekmeleyerek ağlıyor yada yan filelere yapışıp yumrukluyor. Uyku düzeni yok genelde emzirme yastığında emerek uyuya kalıyor. Bugün aşıdan sonra 2 saat uyudu. Şimdi emdi tekrar uyuya kaldı
Bana reflü yatağı gereksiz geldi yatağına alttan eğim verdim aynı mantık :)Yatakta kaymasın hem de gece uyurken kusma falan olursa bişey olmasın diye reflü yatağı almıştım ben.gece beşiğinin içine koyup ona yatırıyorum
Benimki de tiny Love 6 sene önce oğluma almıştım tekmele ve oyna diye geçiyor sanırım , benim kız 2 ay 3 günlük ama baya oynuyor vallaŞu aralar yoğun araştırma içindeyim. Hangisini kullanıyorsun canım? Bebeğin ne kadarlıktı? Araştırmalarım sonucu en çok tiny love maymun adası olanı beğendim.
Evet mantıklı.ama portatif olması artı bunun,yeni doğduğunda bunun üstünde her yerde yatırıyordum pahalı bi ürün olmadığı için almıştım memnunumBana reflü yatağı gereksiz geldi yatağına alttan eğim verdim aynı mantık :)
Aa süper ya. Akşam üzeri gidp bakayım inşallah oynar benim ki de :) yorumlar genelde olumlu. Bi süre vakit geçiriyorlarmış üzerinde.Benimki de tiny Love 6 sene önce oğluma almıştım tekmele ve oyna diye geçiyor sanırım , benim kız 2 ay 3 günlük ama baya oynuyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?