- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #41.781
Bende doğumdan önce çok girerdim siteye şimdi pek vakit olmuyor :) Erken doğdu bizimki dişi kaşınıyor eline geçeni ağzına sokuyor. 4. Ayda emziğe başladık :)Günaydın :) haziran anneleri pek aktif değil. Temmuz anneleri vıcır vıcır maşallah. Yapilan yorum olarak sayfa sayisina bakarak diyorum bunu. Yoksa tabi herkesin meşguliyetleri olabilir :)
Dis cikarma için erken değil mi? Her cocukta farkli oluyor. Fakat nerden anladiniz?
Eline geçeni ağzına sokuyor biberonı bile kendi tutuyor maşallah :)Bazı bebekler erken çıkarıyor diş
Bazıları geç çıkarıyor
Hayırlı olsun yeni Dişiniz:))
Şimdi o küçücük dişleriyle kemirmeye de başlar
Maşallah, emzirme süreci nasıl oluyor diş çıkarırken acıyor mu göğsünüzGünaydın kadınlar kulübünün güzel anneleri.Biz bugün kızımla 4 aylık olduk diş çıkarma ile uğraşıyoruz
Daha yeni aldim. Ayin 27sindeNe zaman aldınız acaba çok oldumu
Benimkini işyeri 1 ve 23 Eylül'de bildirecekmis
Benim de hala yumuşak yaa, dokunurken sinir oluyorum nasıl sıkılaşacak, spor da yapmıyorum, zaten hiç spor yapmadım :)Benim de iki ay oldu , karnım falan pek yok ama yumuşak tabi , normal doğum yaptım ama sinirim ı bozan şey Doğum yaptığım günden beri 62 kiloda kaldımsinirlerim bozuluyor artık, Her zaman ki şekilde yiyorum , arada bir spor yapıyorum üşendiğimden sanırım spor konusunda disiplinli olmam lazım
Emme refleksinden mi acaba. Ama izleyen, gozlemleyen sizsiniz. Artik ellerini tanımaya başlıyorlar ya :)Bende doğumdan önce çok girerdim siteye şimdi pek vakit olmuyor :) Erken doğdu bizimki dişi kaşınıyor eline geçeni ağzına sokuyor. 4. Ayda emziğe başladık :)
Ben de Temmuz annelerinin aktfliğini farkettim sizin gibi :)Günaydın :) haziran anneleri pek aktif değil. Temmuz anneleri vıcır vıcır maşallah. Yapilan yorum olarak sayfa sayisina bakarak diyorum bunu. Yoksa tabi herkesin meşguliyetleri olabilir :)
Dis cikarma için erken değil mi? Her cocukta farkli oluyor. Fakat nerden anladiniz?
Yok canım anlamadık emmeyi reddediği için zaten çişide az yapıyordu, gruptada birkaç kişi emmek istemiyor yazınca bi baktırsalar iyi olur dedim çünkü bizimkide böyle başladıGeçmiş olsun yine iyi anlamissiniz. Buyuk insan da bile olunca sıkıntı çekiyor. Kaldi ki bebek derdini de anlatamiyor. Kendini hic belli etmemiş miydi? Cisli bez az falan olmasi lazım öyle olunca
Eskiye göre azalma bizde de varKızlar bizim oğlan bu iştahsızlaltı sanki 3 aya girince huyu mu değişiyor anlamadım , sık sık emmek ya da mama isteyen çocuk yemeden kesildi. Yada artık büyüdü daha uzun mu tok kalıyor bilemedim , sizin ufaklıklar hala sık sık mı besleniyor normal mi 2-3 saat yememeleri
Bilmiyorum ki kalça çıkışcikiggı varsa nasıl görünür bebek ağlamaz mi öyle olsa her şey normal gözüküyor banaBence bir Şey olmaz canım bizim doktor 1.5 aylıkken yapılması lazım dedi eğer bir sıkıntı olursa erken teşhis ve müdahale açısından öyle yaptıklarını söyledi ama bebeğimde kalça çıkığı olmadığı çok belliydi ilk ultrasonda sol kalça kemik değeri düşük çıkmıştı ama doktor korkulacak bişey yok dedi çünkü o kemik 12. haftada gelişimini tamamlıyormuş o yüzden bebeklerin genelinde ilk ultrasonda böyle yanıltıcı değer çıkabiliyormuş her ihtimale karşı yinede çift bez bağladık bugün çok şükür sonuç temiz çıktı senin bebeğinin görünürde kalça çıkığı yoksa bir Şey olmaz bence zaten haftaya gittiğinde kalça kemikleri gelişimini tamamlamış olacağı için daha doğru sonuç alırsınız
Olmaz canım yavaş yavaş başla birden yüklenme kuzenim l ikibucuk aydan sonra başladı Bisey olmadı ben yine de üç ayın dolmasını bekleyecem doktor söylediği için bol yürüyüş de olursa erir inşallahO zaman başlasam sıkıntı olmaz herhalde INŞAALLAH:/
Çok geçmiş olsun başka belirtisi olmadı miSelam kızlar, aylardır grubu takip ediyodum ama üye değildim, bende haziran annesiyim, yaşadığım bir problemi paylaşmak istiyorum belki faydam dokunur o yüzden üye oldum..
Bebeğimde bir hafta kadar emme bozukluğu yaşadım acaba emzikten mi diye düşünüyordum memeyi reddediyordu, meğerse idrar yolu enfeksiyonu olmuş.
Bu hastalık öyle sinsiki kendini belli etmiyor gizliyor. Haberiniz olsun. Beslenme bozuklugu yaşıyorsa bi tahlil yaptırın derim, kız bebeklerde daha cok görülüyor. Şuan antibiyotik kullanıyoruz
Ay çok erken gibi geldi bana :) sevimli bebis yaGünaydın kadınlar kulübünün güzel anneleri.Biz bugün kızımla 4 aylık olduk diş çıkarma ile uğraşıyoruz
Ben uzanma mesafesine asıyorum ama sadece bakıyor şimdilik:)Arkadaşlar bebekleriniz oyuncaklara uzanıp vuruyor mu? Dün keşfetti vurunca ses çıktığını bütün çabası bu artık
Ben almadım henüz bizimki de hep kucakta acaba 11 haziran özelliği mi bu :) bu arada ben o damlayı bi ay kullandım doktor kes dedi bingildagi erken kapanacak gibi duruyor dedi kestim bendeBenim bebeğim gündüzleri pek uyumuyor
1 saat uyuyor ya da uyumuyor.
Gündüz hep onu kucağında gezdiriyorum avutuyorum.
Koala gibi yapışık geziyoruz:))
11 Haziranda doğum yapanlar doğum sonrası rapor paranızı aldınız mı
Bizimki de şansa oldu. Ağzına götürmeye çalışıyordu elini oyuncaga çarptı. Sonra defalarca yapmaya başladı. Bu arada atak haftasindayiz galiba durumun nedir?Ben uzanma mesafesine asıyorum ama sadece bakıyor şimdilik:)
Yatağının içine bi oyuncak koydum uykuyu cagristirsin diye o kadar sert vuruyor ki oyuncağa ufak bi yeri sökülmüş .üstteki donencedeki ufak ayiciklara da çok gülümsüyor agucuk falan yapıyor onlara . Ağız mendilini de tutup ağzına götürüyorArkadaşlar bebekleriniz oyuncaklara uzanıp vuruyor mu? Dün keşfetti vurunca ses çıktığını bütün çabası bu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?