2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bugün kalça ultrasonu çektirdik sol alfa 52 beta 60 sağ alfa 56 beta 60 çıktı doktor kalçası tam oturmamış biz çift bez bağlamayı öneriyoruz ama siz bi ortopedik doktoruna gösterin sünger verebilir falan dedi yönlendirdi daha gitmedik de başına böyle gelen oldu mu ?

Kızlar yarın 2. Ay aşımız var bizim de bişey merak ettim ateş için olar mı şurup yazıyor yoksa gidip kendim mi almam lazım sütümü sağıp hazırlasam mı çok huysuz oluyorlar mı merak ettim
Ates icin doktorum calpol surup yazmisti elinde bulunsun cikarsa verirsin 1 cay kasigi demisti. Ama ates yapmadi cok sukur. Asiyi vurduklarinda cok agladi sonra sustu pek huysuzlugu da olmadi canim ben baya korkmustum.

Ben Chicco silikon göğüs ucu kullanıyordum large baya büyüktü ama öyle seviyordu göğsüme tam oturuyordu göğüs ucu içini doldurmuyordu

Kızlar hangi marka oyun halısı kullanıyorsunuz? Neye dikkat edeyim alırken? Ebatları da küçük galiba.. Kısa zamanlı mı kullanılıyor?

Ates icin doktorum calpol surup yazmisti elinde bulunsun cikarsa verirsin 1 cay kasigi demisti. Ama ates yapmadi cok sukur. Asiyi vurduklarinda cok agladi sonra sustu pek huysuzlugu da olmadi canim ben baya korkmustum.
Aşıyı olduk bgn ateş YOk ama çok huysuz uykusunda bile ağlıyor sürekli kuzum

Sezeryan olalı 2 ayı geçti ama benim kahve akıntım bitmiyor koku da yapıyor arada kanama da oluyor bir türlü bebeği bırakıp kontrole gidemedim aranızda bu durumda olan varmı kızlar

Bu süt olayi genetik mi kisiye göre değişiyor mu acaba ? Masallah dolup taşan, tisortlere süt geçenler neler yapiyor? Giptayla baktim su an ne diyeyim Allaha bereket versin maşallah. Darısı başımıza :)

Kızlar, ikinci aydan sonra sütü azalan arkadaşlar olmuştu? Düzeldi mi tekrar? Hatırladığım lolita555 ve Blackbluee1 tü galiba

Tabi ilk baslardaki gibi camasirimi islatmiyo canim.ama cok skur war gene.sertliginden anliyorum memenin.gecenlerde bayan bi doktora gttik kendi doktorumuz musait degildi.bayan doktor mama ver dedi kilo alamamis dedi.verdim gunde 2kere felan.kendi doktoruma gttik gecen deneyelim dedi bir hafta.eger sadece emzirmeyle istenilen grami almissa mama daha sora dedi.almamissa mama verelim dedi

Bu süt olayi genetik mi kisiye göre değişiyor mu acaba ? Masallah dolup taşan, tisortlere süt geçenler neler yapiyor? Giptayla baktim su an ne diyeyim Allaha bereket versin maşallah. Darısı başımıza :)

Ilk baslardaki gibi benimde islatmiyor artik cnm.ama edindigm bilgiye gore talebe gore meme sut uretirmis.yani kimse sutum bitti sanmasin

Sezeryan olalı 2 ayı geçti ama benim kahve akıntım bitmiyor koku da yapıyor arada kanama da oluyor bir türlü bebeği bırakıp kontrole gidemedim aranızda bu durumda olan varmı kızlar

Benimde aynen bole oldu canim.bebegim bugun 110 gunluk.halada ara ara giruyorum kahvelik.doktora gttim ben kntrole.sknti edicek bi durum deil dedi.emzirmeden oluyormus.ama herkesin ayni olmayabilir.kntrole git bi ara

Kizlar mama verirken biberon olarak ne kullaniyorsunuz?doktorunuzun tavsiye ettigi markalar varmi?en az gaz yapani hangisi???

canım benim de 2 ay kadar çok çok azdı sütüm ama acemi annelikten düzgün yemek yemememe bağlıyorum ben. beni o kadar oyalıyordu ki kahvaltıdan sonra giç birşey yemiyordum. gece saat 10da aaa diyordum yemek yemedim. ya da akşam 4de birşeyler yiyordum ve ertesi güne kadar hiçbirşey yemiyordum. özellikle o zaman memeler kupkuru oluyordu , kızım feryat figan kalıyordu sabah ilk emzirme denememde.
ne zaman ki yemem düzene girdi sütüm tişörtlere taştı valla :)) bi de habire bulgur yiyordum ama süt olmuyordu . biliyorsun bulguru herkes söylüyor . ama demin de yqzdım bende tavuk süt yapıyor. yengemde balık süt yapıyormuş. bence işin özü tuzlu şeyler yemekte galiba. çok su içirince yemek, süt de çok oluyor olabilir .

Kizlar mama verirken biberon olarak ne kullaniyorsunuz?doktorunuzun tavsiye ettigi markalar varmi?en az gaz yapani hangisi???
canım bizim kız başta meme tutmuyordu. Phlips aventi önerdiler biberon için. bana göre o biberon kızıma meme tutmayo öğtetti. ama çok gaz yaptı . sonra dr brownı gaz için önerdiler aldık. o da gaz sorununu çözdü

Ya kizlar az once bebegime memeyi verir vermez aglamaya basladi bi baktim sutumun rengi sutlu kahverengi gelmis kanla karisik sut gibiydi uzerimdeki tshirte akti kizim memeyi birakinca. Nedir bu acaba bilgisi olan var mi kizlar tedirgin oldum

Merhabalar süt alerjisi yaşayan var mı? Ben benim bebeğimde süt alerjisi olduğundan şpheleniyorum. Cumartesi dr a gideceğiz. Kakası yeşile dönük ve mukuslu. Yani uzayan bi kaka. Süt alejisi çıkarsa yandım ben. Süt içeren hiç bi şeyi yiyemem. Yoğurt benim temel besin öğem. 3 gün yemeyip gözlemleyeceğim. Çok riskli bi şey midir? Biliyor musunuz?

Kızlar hangi marka oyun halısı kullanıyorsunuz? Neye dikkat edeyim alırken? Ebatları da küçük galiba.. Kısa zamanlı mı kullanılıyor?
Canım ben yeni aldım, çok araştırdım. En çok tiny love maymun adasını beğendim. Gerçekten de güzelmiş. Henüz çok anlamıyor ama zamanla sevecek gibi duruyor.

Kızlar aşı bizde ateş yaptı ne yazık ki puan 38 derece şurup verdim başına ıslak bez koydum inşlah düşer ya ne zormuş çocuğunu hasta görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…