2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
A aeengineer Canım eşler sorun çıkarmak için varlar bir destekleri yok köstek olmasalarda şaşarım. Tam gaz gaz sancılarına devam ediyor bizim kız hiçbir düzelme yok. Annemde çarşamba memlekete gidiyor arada yardımı oluyordu iyice kimsesiz kalıyorum. Çarşamba birde verem aşısı var aşı olayını sevmiyorum

Bi kac sorum olcak kizlar. 1) emzik kullaniyor musunuz? Kullaniyorsaniz hangi marka? Ben aventin emzigini kullaniyorum ama emzik devamli agzindan cikiyor, tam uyumak uzereyken agzindan ciktikca sinirlenip uyuyamiyor.. 2) emzirirken silikon gogus ucu kullanan var mi? Ben dogumdan bu yana surekli silikon gogus ucu kullandim meme ucum olmadigindan kizim memeyi hic almadi, ancak bu sekilde verebildim. Ama sanki silikon uç sutu yutarken hava yapiyor gibi.

kizlar arslanin boynunun alti azcik kizarik gibi siz neler yapyosunuz pudra surummu banyodan sonra bebe yagiyla tum wuduna uyguluyorum.

Mamayi biberonla iciriyorsaniz onun yerine kasikla icirseniz. Ugrastirici degil tahmin edildigi kadar. Gaz icin iyi gelebilir. Gazi, huzursuzlugu hep biberon yapıyor bence. Ne kadar içse de o kadar fazla icmek istiyorlar hem. Gaza belki iyi olur
Benim kullandigim biberon çok akıtıyordu belki de ondan

Geceleri emzirerek mi uyutuyorsunuz? Dün gece yarım saate, saat basina kalkti. Gece vakti kosa koşa mama yapıp kör karanlıkta ağzını tutturmaya çalışarak içirdim. Kan ter içinde kaldım. Sabahı zor ettim inanın

Dr browns antikolik biberon kullanıyorum ama bilemedim kaşık çok oyalar en az verdiğim mama 90 cc

Ben gece mama vermiyorum tek elde çocuk mama yapmak zor geliyor

Ben avent soothie emzik kullanıyorum evet sürekli tutamıyor.dogdugu gibi verdik.uyurken itekliyorum emziğin arkasından.kendi çok az tutabiliyor
Bebeğim 5gunlukken memelerime çok sismisti tutamamisti sağ göğüs ucum yok zaten silikonla emzirdim bende sürekli memeyi verince almıyordu.
Emzirme sanatı orda silikonu yavaş yavaş kesin diyordu.ucunda süt birikuorb diye eşim birgün baya bir kesti sinirlendi ememedi öyle.
Birgün denedim silikonsuz tesadüfen memelerimi tuttu .1haftadan beri uçsuz emiyor .ama hala uçlar yanımda ya tutmazsa diye.hava yapmıyordu ama çok akıtiyor ben uca bagliyordum ama şuanda da emerken çok ama çok akitiyor neden bilmiyorum

Dr browns antikolik biberon kullanıyorum ama bilemedim kaşık çok oyalar en az verdiğim mama 90 cc
Bende oyle dusunmustum. Ebe kasikla ver dedi. Milim milim ona mi ugrasayim dedim. Ee anne olmak zor dedi. Ee ben napacam simdi dedim. Eve geldim aldim elime kaşığı ugrastim valla napiyim. Sende dene istersen cok cok zor degil. Tahmin edildigi gibi zorlayici degil yani

Aynen canım benim annem de gitti.. Anne ile aynı ilde yaşamak büyük avantaj.. Sağolsun. Doğum öncesinden beri vardı.. Ona verip dinleniyordum gündüz az da olsa.. Şimdi o da yok ve direk sütüme etki etti..
Biz 29 unda 3 aşımızı da olduk.. Sizin neden verem aşınız kaldı? Dediğin gibi aşı illet.. Birde bir ton insan oluyor, tek gün olduğundan.. Ebeler vurup vurup yolluyorlar.. Geçen bir sapladılar.. Çok zor annelik

Sağlık ocağına aşı gelmedi dediler. 2 tanesi yapıldı verem aşısı kaldı. Bir yanım diyo iyi oldu bir günde 3 aşı zor yavrum 2 tanesinde helak oldu. Birde diyorum tekrar başa sardık. Annemin aşı günü gitmesinede sinir oluyorum. Birde bacaklarını bana tutturdular ya içim kavruldu

Kızlar yarın 2. Ay aşımız var bizim de bişey merak ettim ateş için olar mı şurup yazıyor yoksa gidip kendim mi almam lazım sütümü sağıp hazırlasam mı çok huysuz oluyorlar mı merak ettim

Bende oyle yapıp cantaya koymustum. Iyi yöntem :)

Tüm işler anca bitti yeni bakabiliyorum buraya da :)

Ne kadar erken başlıyorsunuz işe
Allah kolaylık versin
Bebeğinizi de uyum versin Huzur versin
Doğum izni bitince mecbur basladim canım. Çok teşekkürler,zor geçiyor ama alisacaz artık.
Kaşığı ya da küçük bardağı denediniz mi
Annem kaşıkla icirmis bugün şükür ,aç kalmamış :) Öyle mutlu oldum ki. Banyosunu yaptırmış uyutmus. İlk gün korktuğum gibi geçmedi ,inşallah devamında da böyle olur.
Ahhh o bizde de olsa ne güzel olur. Kredilerden dolayı mecbur başlıyoruz,keşke durumumuz iyi olsa da ücretsiz izin alabilsem. Rapor hakkımı da mecburi durumlara saklıyorum. Sizinki ne güzelmiş maşallah :)

Allah yardımcın olsun canım.. Çok küçükler.. Onun da stresi var bende.. Kim bakacak bu süreçte?
Aminnn canım çok teşekkür ederim,annem bakıyor ,Allah razı olsun. Bı de benim 3 yaşında var ikisine de baktı bugün sağolsun. Çok büyük stres gercekten
Kesinlikle çok zor oluyor bugün bana bitmek bilmedi. Allah'tan seminer dönemi öğlene bitti işim. Süt iznimi de öğleden sonraya almayı düşünüyorum,inşallah gönlümüze göre olur herşey . Ek gıdaya bı gecseydik başkasının bakması daha kolay olurdu. Neyse ki bugünü güzel atlattik :) Bakalım yarın nasıl olacak

diş çıkartacak olabilir eli sürekli ağzındaysa oluyor biz de sürekli önlükleyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…