kizlarr ben yine benim tosuncugun vugun bize yaptigindan dolayi yaziyorum.yastiga herzamanki gibi yatirdim yere bildiqiniz elyaf döşek yaptirdim guzel bole yuwarlanmaya baslayinca falan iyi olur diye.
yatirdim arkami donup tekrar ona bakmamla bi baktim basini kaldirmis oturmaya calisir gibi we bir kez faha zorladi we oturdu bildiqiniz masallah.. sonra yana yikildi sizlerde durumlar bölemi beli acır diye korktum ayin 9 unda 4 aylik oluyoruz. cok guzel ece yapyorum guluyo. kucakta sadece önü dönük duryo etrafi inceliyo. yuzu bana donuk tuttugumda ne sac birakyo ne yirtilmadik yerim çiglik cigliga. memnun etmek gun be gun zorlasiyor. banyosunu hala hergun yaptiryorum.ewin sicakliqi 26 derece ama bu haftadan sonra 2 gunde bi yaptircam. bide aşı yeri baya yara gibi kabuk oldu.veeeeeee bide benim uyku duzen ewde kurulu bi tertip duzen kalmadi.

şükur rabbime.
onceden sabah kalkar herseyimi halleder aksama is kalmadi diyeee sıkılir is cikarirdim el isi yapardim simdi bi çişe bi banyoya girersem sewincimden ucuyorum.