- 8 Aralık 2015
- 619
- 722
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #5.821
Canim bende de var bende sabah artik kustum mide bulantisi beni maf ettiKizlar cok sukur kalp atimini duydum 7 haftaliqim suan ve dunden beri surekli tukuruk artisi var tukurmekten bi hal oldum nedeni ne acaba bilgisi olan varmi
.Kizlar cok sukur kalp atimini duydum 7 haftaliqim suan ve dunden beri surekli tukuruk artisi var tukurmekten bi hal oldum nedeni ne acaba bilgisi olan varmi
.Ben sağdan yumurtlamisim sağdaymış bebek valla sağlıklı olsunda kiz erkek fark etmez
Ins canım.doktor 3 ay korun dedi.ama ben korunmak istwmiyorum sorun olur muU Umudumbitmedi_ canım çok çok geçmiş olsun. Nisan ayında benimde kesem gelişmediği için kürtaj oldum. Şimdi Rabbim nasip etti yine hamileyim sende kalirsin sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
Çok saol canim.Allah razı olsun.amin insçok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda Rabbim sağlıkla kucağına bebişler verir ,sabırlar diliyorum.
ALLAH razı olsun hepinizden canım.amin.Allah tez zamanda hayırlısıyla cocuk sahibi olmayi nasip etsin. İnsAllah en yakın zamanda hamile kalip saglikla kucağına alırsın.
Uçuk çıkmasi hamilelik belirtisidir.canim.daha once hic uçuk çıkarmayanlar hamilelikte çıkarıyor ve bayanlar hamile olduklarinı bununla öğreniyor.hic kafana takma.tuhaf bi belirri ama yine de güzel.Kızlar dudağımın üst kısmında yanma kızarma ve kaşıntı var birazda kabardı, sanırım uçuk çıkıcak. daha önce hiç olmadı acaba bebeğe zararı olur mu yarın kontrolüm var ama çok canım sıkıldı, bu aralar bunalımdayım sanırım stresten çıktı
Buraya yazmışsın canım şimdi gördüm. Allahım bize en kısa zamanda tekrar nasip edecek buna inanıyorum. Kendine dikkat etBeni listeden silebilirsiniz.bugün kürtaj oldum.8+6 da hala sesi yoktu.bebeek de küçülmüstü.kese de iyice bozulmustu.etrafinda kanama vardı kesenin.
bende cok streslıyım içim daralıyor esımle tartısıp duruyorum ben abartıyorum bıraz ama oda anlayıssızKızlar dudağımın üst kısmında yanma kızarma ve kaşıntı var birazda kabardı, sanırım uçuk çıkıcak. daha önce hiç olmadı acaba bebeğe zararı olur mu yarın kontrolüm var ama çok canım sıkıldı, bu aralar bunalımdayım sanırım stresten çıktı
Saol canim.ins Rabbim bize çok saģliklı hayirlı evlatlar verecek.Buraya yazmışsın canım şimdi gördüm. Allahım bize en kısa zamanda tekrar nasip edecek buna inanıyorum. Kendine dikkat et
Cnm cok uzgunum Rabbim tez zamanda tekrr saglikli br sekilde nasip eder insallah dr uc ay korun dediyse korun cnm vucudunda snde dinlen biraz. Bnmkide zor br durum heran hersy olablr. Hamilelk ciddn zormus bn hep hamilesn tmm die bakardm meger neler ckilioms Rabbim hepmize tez vakitte nasip etsin insallahSaol canim.ins Rabbim bize çok saģliklı hayirlı evlatlar verecek.
Sat a gore dokuzun icinde olmasi gerekirken gec dollenmeden kaynakli yedi hafta iki gunde duyduk kalp atisinCanim sen kalp atislarini dinlemeye kaçinci haftada gittin.kac hafta kac gün yani.bide usgye göre kacyı sata gore kaçtı.
İns canim Rabbimden ümit kesilmez.Alanda o veren de o.Allah imanimizdan etmesin.sevdiklerimize bisey olmasin.hamilelik zor ćok zor.herseye dikkat ediyorsun ama yine olaylar senin iradene bağlı gelismiyor.Rabbim derse o oluyor.korunma isine gelince piskolojik olarak diyosa doktor ben iyiyim.yeniden hamile kalmak benim icin de iyi olur.ama beden icin dediyse o ayrıCnm cok uzgunum Rabbim tez zamanda tekrr saglikli br sekilde nasip eder insallah dr uc ay korun dediyse korun cnm vucudunda snde dinlen biraz. Bnmkide zor br durum heran hersy olablr. Hamilelk ciddn zormus bn hep hamilesn tmm die bakardm meger neler ckilioms Rabbim hepmize tez vakitte nasip etsin insallah
Allah sağlik sıhhat versin canım ikinize de.Sat a gore dokuzun icinde olmasi gerekirken gec dollenmeden kaynakli yedi hafta iki gunde duyduk kalp atisin
Evet cnm bnm kuzenm biray sonra hamile kaldi Allahtan unit kesilmez Rabbimin her yaptiginda bir hayir vardir belkide dogdugunda skbti olackti veya dogumda beterin beteri vr insallah hersy ck dha gzl olur Allahin izniyle Allahim tez zamanda nasip etsin insallah herkeseİns canim Rabbimden ümit kesilmez.Alanda o veren de o.Allah imanimizdan etmesin.sevdiklerimize bisey olmasin.hamilelik zor ćok zor.herseye dikkat ediyorsun ama yine olaylar senin iradene bağlı gelismiyor.Rabbim derse o oluyor.korunma isine gelince piskolojik olarak diyosa doktor ben iyiyim.yeniden hamile kalmak benim icin de iyi olur.ama beden icin dediyse o ayrı
Fakat 1 adet gecince hamile kalanlar oluyormus.onlara doktorları kanaman bitince tekrar deneyebilirain demis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?