- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #6.121
Kızlar coraspin kullananlara bisey sormak istiyorum :) ben saati saatinr icmeyi unutuyorum ya bazen öğlen içiyorum bazen akşam. Bisey olur mu sizce
Benimle aynı cnm 5+4 suan25eylül cnm
Dr mu verdi canim kaç haftalık hamilesin bende ilaç kulanıyorum progestronKızlar vajinal jel kullanıyorum progesteron.son sıra kahverengi kalıntı gibi geliyo.kanama yok şükür.sizde de oluyo mu
Dr sor ateş ıyi degil gebelikte belki parol iç der ama sorunMerhaba! Arkadaşlar herkesin gebeliği hayırlı olsun.. kaybedenlerede inş en yakın zamanda Sağlıklı bebekler diliyorum.. bende 7+4 üm bugün.. ateşim var 38 derece ve giderek artıyor korkuyorum.. ne yapabilirim
.Kızlar ben 5 haftalık hamileyim ama çok karnım belim bacaklarım ağrıyor sizede oluyomu birde baş dönmesi mide bulantısı oluyo genelde akşama doğru başlıyor mide bulantısı
Canim hic üzülme. Benim de gebelik öncesi 4 falandi ilaç kullanıyorum. Bugün hatta kan verdim. 1.65 çıktı. Hic sorun olmaz ama ilacını düzenli kullan tamam mi. Ilacini birakirsan hamilelikte cok hizli yükselebiliyor...İyi akşamlar, kalp atışı duyanların gözü aydın darısı biz bekleyenlerin başına. Bugün ilk defa midem aşırı bulandı süt içecektim içemedim öğür öğür bıraktım sütü gerçi buna bile sevindim bu arada benim tsh 3 97 çıktı kontrol altında tutmalıyız dedi hamilelikte 2 2.5 u geçmesi istenmiyormuş ona biraz sıkıldım
Doktor bana herhangi bir saat vermedi canım. Ben genelde ikindi namazini kılıp içiyorum ama bazen unutuyorum geceaklima geliyoBende ecopirin iciyorum cnm.aksam tok.ben hep aksam icerim ama bisey olmaz.sende aksam ic yada oglen nasil denmisse
slm bayanlar sat 9 eylul normalde 7+5ogrendigimde 10 gun oncr yani kese vajinal muayenede gozuktu.10 sonra gel dedi.bende devlet hastanesine gideyim kalp atisi gozukur tahlil filan ister onlarida alip ozeldeki doktoruma gosterir trkrar muayrne olurum dedim.ama doktor sadece yine vajinal muayene ile sadece keseyi gordu embriyo olusmamiss dedi.
normalmi 10 gun once de kese vardi simdide kese var ama 10 gunde embriyo olusmamasi normalmi ??aklimda drli sorular doktor acele etme diyor ama icim durmuyor
.Tam olarak ne yaziyo canmm Sadece üre mi
.Allah’a şükür duyduk kalp atışını korkuyla dr gitmiştim kanamam vardı bildiğin kırmızı baktı üstten göremedi keseyi falan haftaya bakalım dedi hayır alltan şimdi bakın dedim ben bu kanamayla haftayı bekletemem dedim bir baktı tık tık atıyor kalbi bir hoş oldu içim anlatamam mucizem o benim 7 yıllık evliyim bir dış gebelik bir normal düşük 2 aşılama 1 tüpten sonra gelen mucizem o benim
Benimle aynı cnm 5+4 suan
Benim daha küçük ozaman 25 eylülKızlar benim sat 17 eylül ama bebeğim 5+5 bir haftalık geç döllenme olur mu yaa :/
Amin inşallah.
Maşallah canım.Allah tamamına erdirsin sağlıkla
Canım, ben doktora 6+3 de gittiğimde, doktor 4+3 dedi.. İki hafta geç döllenmişti.. İçin rahat olsun.. Ya yeni bir sat belirlenir ya da zamanla bebeğin sata uyum sağlar..Kızlar benim sat 17 eylül ama bebeğim 5+5 bir haftalık geç döllenme olur mu yaa :/
Genel testler için aile hekimliği iki tüp kan alıp tüm testleri yapıyor.. Toksoplazma içinde özel hastanede bir tüp kan verdim..8. 9. haftada olanlar kan ve idrar testi yaptırdılar mı?
Bir de kaç tüp kan verdiniz hanımlar ilk hamilelikte 9 tüp kan vermiştim henüz bu tahlilleri yaptırmadım merak ediyorum
6.5 haftadayim canım evet doktor verdi.jem jel hep hap olarak kullaniyorumDr mu verdi canim kaç haftalık hamilesin bende ilaç kulanıyorum progestron
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?