- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #6.161
Genel testler için aile hekimliği iki tüp kan alıp tüm testleri yapıyor.. Toksoplazma içinde özel hastanede bir tüp kan verdim..
.
Ben 8.haftadayim ve 7 tüp kan verdim canim
benim de ilk 5 daha sonra 3.81 cikti canim ilac kullaniyorum endise etme ilaclarla cok cabuk dusuyormus
bugun verdim canim 5tup kan ve idr tahlili, saglik ocaginda da bi suru test yapmislardi dr hepsine tekrar bakti
Slm kizlar buqun vajinamda bi agri ve baski var yaa korkuyorum
Merhaba arkadaslar annesinin evinde bebek mevlidi yapan var mi sizce anne evinde mevlit yapmak ayip mi
Slm kizlar buqun vajinamda bi agri ve baski var yaa korkuyorum
7 hafta cnmKaç haftalıksın cnm
Arkadaşım korkup kendine sıkıntı yapma değerin gayet normal geç döllenme olmuştur. Benim adetin 30. Günü 200 du
Sizin takvim 7. Ay gösteriyor birde 6. Ayın ortası olanlar kalp atışları yeni gördü.
Kendinide bebeginide üzme
7 hafta cnm
Canım ben iki farklı yerde vermiştim.. Birinde aç diğerinde toktum.. Tek seferde tüm testler olsun istiyorsan aç olman lazım.. Çünkü açlık şekerine de bakılıyor.. Tek bir sonuç için aç olmak lazım yani.. Randevu aldığın yeri ararsın, bu sabah ya da başka bir sabah gidebilirsin.. Öğleden sonra gidersen de bir gün de açlık şekeri için gitmek durumunda kalırsın.. Gerek yok bence..teşekkür ederim kızlar ac tok fark ediyor mu ? eskiden ac gitmek gerekiyordu yarın randevum var fakat hata ettim saat 14.30 a aldım
Canım ben sana kendimi örnek verdim ya.. Neden sana değerin düşük deniyor, doktor gibi, anlayamıyorum.. Bak şimdi;Cok teşekkürler ya biraz stres oldum ondan bakalım hayırlısı artık
canım arkadaşım güzel yüreklimmm aminnnnnnnn
canım senin bir diğer mesajını alıntıladım diye bunu alıntılamışım:))
neyse cevabımm hoş geldin olacaktı ve evet 9 ay çok güzel paylaşımlarımız olur inşallah
bu arada ilk sayfaya bilgilerini ekleyelim bana yazarsan
ne güzel haber bi minik kalpler duyulmuş hamdolsunekledim canım
ayneeen ..o bulantı geçsin hissi ile sürekli yiyorum .... geçmiyor ... geçmediğini bile bile
3 kilo almışım bile
Tabii ki canım hemen güncelledim ..ne güzel haber hamdolsun
hoş geldin canım ... ne güzel kalpatışları ile gelmişsineekledim
Benimde yok canım.kanamam olmuştu tedbir için verdi.Banada geçen hafta iğne ve ilaç verdi düşük riskinmi var cnm bana yok dedi ama yinede verdi
8. 9. haftada olanlar kan ve idrar testi yaptırdılar mı?
Bir de kaç tüp kan verdiniz hanımlar ilk hamilelikte 9 tüp kan vermiştim henüz bu tahlilleri yaptırmadım merak ediyorum
Peki senin kan deferlerin kaçtı cnm ya kafam çok karışık
günaydın cnm benımde balık her aksam yemek istıyorum nerdeysegünaydınn hayırlı cumalar canımm
oy baya hızlı almışsın
ben ilk hamileliğimdede öyleydim çok hızlı almıştım
şimdi elimden geldiğince frenlemeye çalışıyorum
benim zaafım makarna mantı ah onlardan vazgeçebilsem
evettt bende oluyo tatlım bende vajinaldan kullanıyorum az az hergün kahvrengi akıntım oluyor .yapacak bişi yok alıştık :)Kızlar vajinal jel kullanıyorum progesteron.son sıra kahverengi kalıntı gibi geliyo.kanama yok şükür.sizde de oluyo mu
Canım ben iki farklı yerde vermiştim.. Birinde aç diğerinde toktum.. Tek seferde tüm testler olsun istiyorsan aç olman lazım.. Çünkü açlık şekerine de bakılıyor.. Tek bir sonuç için aç olmak lazım yani.. Randevu aldığın yeri ararsın, bu sabah ya da başka bir sabah gidebilirsin.. Öğleden sonra gidersen de bir gün de açlık şekeri için gitmek durumunda kalırsın.. Gerek yok bence..
Ben tok gittim dr bişey sormayınca farketmiyo heralde dedim randevum 13:10 daydı
Ben 7.hafta da yaptırdım. Kesinlikle aç gitmelisiniz ama o saate kadar ne yapacaksınız bilemiyorum aç aç. Değiştirebiliyorsanız erkene alın bence randevunuzu. Yoksa uyuyun artık o saatlere kadar :)
Ben de 4 yada 5 tüp tü galiba tam hatırlamıyorum bir de idrar. Yapılması gereken her şeyi yapmıştık.
Kendi evimde yapmıştım ama neden ayıp olsun ki nerede istiyorsan orada yapMerhaba arkadaslar annesinin evinde bebek mevlidi yapan var mi sizce anne evinde mevlit yapmak ayip mi
Benimde kasık agrım falan oluyor dr olabildiğince dinlenmeye çalış dedi bir de progestan verdi onu kullaniyorumSlm kizlar buqun vajinamda bi agri ve baski var yaa korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?