- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #6.221
Umarım dönüş sağlar iyidir.yok canım 1-2 kez ismi etiketledim ...nerdesin diye ? ama ses çıkmadı .1 haftadır siteyede girmemiş .
iyidir inşallah
@herkesgibiyim canım merak ediliyorsun
Selamün aleyküm kızlar şuan hastanedeyim düşük rislim var dua ederseniz sevinirim
yaşınız
yaşadığınız şehir
sat tarihi
tahmini doğum tarihi
kaçıncı çocuk
genel notlar ..kese görüldü ..kalp atışı duyuldu gibi ....
bunları bana iletirseniz ikinizi de ekleyeyim tabloya
Aminnnnnnnnnnnn ..hemen güncelleyeyim canım ..şimdi o 2 hafta hiç geçmeyecek gibi geliyor insana ama oraya gidip kalp atışı dinlerken falanda 5 sn de bitiyor her şey
çok güzel duygular cidden
Kesinlikle en sıkıntılı dönem ... alışma süreci ..korkular devam ediyor bir çok kişi de .. vs ..
koca kış oturup burada birbirimizle çene çalacağız ne yapacağız
doğal ürünler , yağlar tercihim ... doğal sabunlar kullanıyorum ...bitkisel tamemen ..çatlaklar için ... cilt kuruluğu için .. üzerine de yağlar ..badem yağı vs gibi .... genel olarakta kimyasal kozmetik ürünleri kullanmam cilt temizleğinde ... sodam toniğimdir vs ...
hamdolsun canımRabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
bende kullanıyorum ama genel de unutmayayım diye sabahları içiyorum tok karnınaKızlar coraspin kullananlara bisey sormak istiyorum :) ben saati saatinr icmeyi unutuyorum ya bazen öğlen içiyorum bazen akşam. Bisey olur mu sizce
canım mübarek Cuma günü ... dualarımız seninlesıkı sıkı tutunsun sana bebeğin inşallah ... kanama azıcıkta olsa düşük riskli gebelik olarak kayda geçiyorsun .. bende öyleyim ...11. haftaya gireceğim ... içini ferah tut .
Evet bazen de çizgi kan gibi oluyo sanırım tahriş oluyo artik:)evettt bende oluyo tatlım bende vajinaldan kullanıyorum az az hergün kahvrengi akıntım oluyor .yapacak bişi yok alıştık :)
Hanımlar ben niye bulantım var diye sormak yerine ne geçirir diyecektim yerimden kalkamıyorum kimsem de yok yardımcı olacak varsa önerileriniz alabilirim.
Bana tuzlu kraker, ekşi elma,mandalina iyi geliyor. Deneyin isterseniz..
Arkadaşa katılıyorum.. Bende galeta, çubuk kıraker, beyaz leblebi yiyorum.. Yani tuzlu yiyecekler iyi geliyor.. İlginç biçimde, mandalina ekşi olmasına rağmen onu da yiyebiliyorum.. Yine burada ayvanın da iyi gelebileceğini söyleyen arkadaşlarımız var..
Selamün aleyküm kızlar şuan hastanedeyim düşük rislim var dua ederseniz sevinirim
karanfil yağı iyi geliyor aktardan alabilirseniz pamukla dişinize uygulayın uyuşturuyor ağrıyıArkadaşlar aramız da dişi ağrıyan biri vardı , nasıl geçirdi acaba ağrısını? Çok fena dişim ağrıyor, dolgulu dişim hemde. dolgum kırılmış galiba
Arkadaşlar aramız da dişi ağrıyan biri vardı , nasıl geçirdi acaba ağrısını? Çok fena dişim ağrıyor, dolgulu dişim hemde. dolgum kırılmış galiba
karanfil yağı iyi geliyor aktardan alabilirseniz pamukla dişinize uygulayın uyuşturuyor ağrıyı
geçmiş olsun canım 12. haftadan sonra dolgu ve dış çekimi serbest diye biliyorum . Benimde 20 lik disim ağrıyor 3. ayımızı hayırlısıyla bitirelim cektirecegim insallah
deneyin ama yağ çok keskin oluyor daha etkili olur sanırımağzıma karanfil atsam emsem aynı etkiyi verir mi acaba. Teşekkürler akşam deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?