- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #6.241
yanlış bi paylaşım oldu arkadaşlar kusura bakmayınahahahahahaha
bende de pko kisti var canim ayrıca geç döllenme olmus ama Allah'a şükür her şey yolunda . Kan aldırmadan direkt ultrasonla bakti dr . ultrasonla baktirmismiydin ?Sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum pko olduğum için geç döllenme oldu ama beta hcg çok düşük çıktı ikinci kimyasal gebeligimi yaşıyor olabilirim ve artık ben bittim tükendim hiç bi zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum
oyy kuzummm benim o benimmmmArkadaşlar aramız da dişi ağrıyan biri vardı , nasıl geçirdi acaba ağrısını? Çok fena dişim ağrıyor, dolgulu dişim hemde. dolgum kırılmış galiba
karanfil em,çiğne hiç yoktan iyidir.doktorlar parol öneriyor birde.Doktora gitmediysen doktor kontrolünde parol,minoset içebiliyorsun.plus değil ama.ağzıma karanfil atsam emsem aynı etkiyi verir mi acaba. Teşekkürler akşam deneyeceğim.
Her dis ağrısı farklidir. Belki kolay çözülecek biseydir. Dolgun kirildiysa ağrın sadece bundan kaynakliysa geçici dolgu yapistirabilirler. Bi dişçiye hamile olduğunu söyleyip görün benceArkadaşlar aramız da dişi ağrıyan biri vardı , nasıl geçirdi acaba ağrısını? Çok fena dişim ağrıyor, dolgulu dişim hemde. dolgum kırılmış galiba
yaşınız
yaşadığınız şehir
sat tarihi
tahmini doğum tarihi
kaçıncı çocuk
genel notlar ..kese görüldü ..kalp atışı duyuldu gibi ....
bunları bana iletirseniz ikinizi de ekleyeyim tabloya
Aminnnnnnnnnnnn ..hemen güncelleyeyim canım ..şimdi o 2 hafta hiç geçmeyecek gibi geliyor insana ama oraya gidip kalp atışı dinlerken falanda 5 sn de bitiyor her şey
çok güzel duygular cidden
Kesinlikle en sıkıntılı dönem ... alışma süreci ..korkular devam ediyor bir çok kişi de .. vs ..
koca kış oturup burada birbirimizle çene çalacağız ne yapacağız
doğal ürünler , yağlar tercihim ... doğal sabunlar kullanıyorum ...bitkisel tamemen ..çatlaklar için ... cilt kuruluğu için .. üzerine de yağlar ..badem yağı vs gibi .... genel olarakta kimyasal kozmetik ürünleri kullanmam cilt temizleğinde ... sodam toniğimdir vs ...
hamdolsun canımRabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
BenArkasalr benim ikinci bebegim 13 aylik bir tane daha yavrum var cok uzuluyorum onun icin daha cok kucuk ve cok hareketlisupriz oldu bebek bir yandan seviniyrum bi yandan da uzuluyirum erken oldu sanki benim gibi olan var mi ??
Doktor bana herhangi bir saat vermedi canım. Ben genelde ikindi namazini kılıp içiyorum ama bazen unutuyorum geceaklima geliyo
Kimselere soyleyebildin miBenbebeğim 11 aylık Allah 'ın takdiri üzülmedim arkadaş gibi büyüyecek ler inşallah. Benim bebeğim de çok hareketli yaramaz uykusuz ama bunada şükür :))
Canım doktora göründün mü ultrasona filan girdin mi dur bakalım Allah korktuğuna uğratmasın inşallahSanırım kimyasal gebelik yaşıyorum pko olduğum için geç döllenme oldu ama beta hcg çok düşük çıktı ikinci kimyasal gebeligimi yaşıyor olabilirim ve artık ben bittim tükendim hiç bi zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum
Ailemde herkes biliyor.Kimselere soyleyebildin mi
Ben daha kimseye soylemedim
Bendede batma oldu hatta sancim oluyodu doktor normal dedi bana karnım darmis genisleyince ağrı oluyormuşBenimde 5 hafta 4 günlük az az kasik batmam oluyor korkutuyor beni oldumu sizinde istahsizim yemek zorundayım tabi
Canım ultrasona girsemde kese görünmez ki beta hcg 122 çıktı en az 2000 lerde olması lazım off ya çok moralim bozuk kanama felan da yok pzt günü gitcem doktora küçük bir ilçe de yaşıyorum doktor felan yok merkeze gitmem lazımCanım doktora göründün mü ultrasona filan girdin mi dur bakalım Allah korktuğuna uğratmasın inşallah
Ayyy iki gündür öğle saatlerinde hem mide bulantısı hemde baş dönmesi yaşıyorum kalp atışı için bekliyorum 8 veya9. Haftada gitcem inşSelam cici annlerNelerr yaptnz bugun bebisleriniz nasil Mide bulantilariniz nasil geciyor , kontroller ne zamann Haberleşelimm?
Bana da kiz diyor ama erkek hissediyorum hayirlisi olsun bakalimÇin takvimine baktınızmı? Bana erkek diyor bakalım tutacakmı? Bir oğlum var kızım olsun istErim ama kısmet
Kimyasal gebeliğin ilk belirtisi kanama diye biliyorum canım ayrıca 7.haftaya girmişsin kimyasal olsaydı bu kadar beklemezdi, betaya takılma oğluma hamileyken ilk değerim 79 çıkmıştı sonra katladı zamanla,, lütfen sakin kal ve bol bol dinlenCanım ultrasona girsemde kese görünmez ki beta hcg 122 çıktı en az 2000 lerde olması lazım off ya çok moralim bozuk kanama felan da yok pzt günü gitcem doktora küçük bir ilçe de yaşıyorum doktor felan yok merkeze gitmem lazım
geçmiş olsunslm arkadaslar uzulerek aranizdan ayriliyorumAusencia beni listesen cikarirsin canim bugun lekelenmelerin pembe renk almasi sebebiyle doktora gittim ve kalp atisi durmus kurtaja aldilar nasip baska zamana rabbim kizima uzun omurler versin sizlerede saglikli dogumlar...
Ben de emziriyorum zaten birkamam cok duskun ancak emerken uyuyorAilemde herkes biliyor.
Bence üzme kendini güzel düşün güzel olsun inşallah.
Ben emzirmeye devam ediyorum ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?