2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum pko olduğum için geç döllenme oldu ama beta hcg çok düşük çıktı ikinci kimyasal gebeligimi yaşıyor olabilirim ve artık ben bittim tükendim hiç bi zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum

bende de pko kisti var canim ayrıca geç döllenme olmus ama Allah'a şükür her şey yolunda . Kan aldırmadan direkt ultrasonla bakti dr . ultrasonla baktirmismiydin ?

Arkadaşlar aramız da dişi ağrıyan biri vardı , nasıl geçirdi acaba ağrısını? Çok fena dişim ağrıyor, dolgulu dişim hemde. dolgum kırılmış galiba
oyy kuzummm benim o benimmmm 1 hatadır çekiyorum.Açıkçası eczacım karanfil yağını önermedi daha kötü yapıyo diş etlerini dedi bende sadece karanfille geçiştirdim.2 akşam da bir acile gittim hep parol serum verdiler anca öyle rahat ettim.en son doktor antibiyotik verdi şuan onu içiyorum.Kadın doğumcumda içebilirsin dedi.Hamdolsun böle idare ettiriyorum 3-4 hafta sonra 3 ay bitince gidip çektireceğim.

Arkadaşlar aramız da dişi ağrıyan biri vardı , nasıl geçirdi acaba ağrısını? Çok fena dişim ağrıyor, dolgulu dişim hemde. dolgum kırılmış galiba
Her dis ağrısı farklidir. Belki kolay çözülecek biseydir. Dolgun kirildiysa ağrın sadece bundan kaynakliysa geçici dolgu yapistirabilirler. Bi dişçiye hamile olduğunu söyleyip görün bence

Ausencia
Yas:27
Sehir:manisa
Sat:10 eylul
Tahmini dogum tarihi:17.06.2018
Ilk bebegim cnm
Keseyi gorduk cok sukur kalbide duyduk cnm..

Arkasalr benim ikinci bebegim 13 aylik bir tane daha yavrum var cok uzuluyorum onun icin daha cok kucuk ve cok hareketli supriz oldu bebek bir yandan seviniyrum bi yandan da uzuluyirum erken oldu sanki benim gibi olan var mi ??
Ben bebeğim 11 aylık Allah 'ın takdiri üzülmedim arkadaş gibi büyüyecek ler inşallah. Benim bebeğim de çok hareketli yaramaz uykusuz ama bunada şükür :))

Canım doktora göründün mü ultrasona filan girdin mi dur bakalım Allah korktuğuna uğratmasın inşallah

Arkadaşlar tansiyonlarınız ne durum da ben biraz önce gebelik kaydı açtırdım sağlık ocağında ve tansiyonumu ölçtüler; 10/6 çıktı sanki biraz düşük gibi, sabahtan beri kafamı kaldıramıyorum çok halsiz ve keyifsizim bu yüzden mi acaba

Canım doktora göründün mü ultrasona filan girdin mi dur bakalım Allah korktuğuna uğratmasın inşallah
Canım ultrasona girsemde kese görünmez ki beta hcg 122 çıktı en az 2000 lerde olması lazım off ya çok moralim bozuk kanama felan da yok pzt günü gitcem doktora küçük bir ilçe de yaşıyorum doktor felan yok merkeze gitmem lazım

Kimyasal gebeliğin ilk belirtisi kanama diye biliyorum canım ayrıca 7.haftaya girmişsin kimyasal olsaydı bu kadar beklemezdi, betaya takılma oğluma hamileyken ilk değerim 79 çıkmıştı sonra katladı zamanla,, lütfen sakin kal ve bol bol dinlen

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…