2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim aşırı bulantim var rapor dahi aldım iki haftadır ilk defa dun mutfağa girip yemek yapabildim ama 3 kilo almışım nasıl oluyorsa... Zayifim bı de göbek aldı başını gitti hiç hoş görünmüyor. Belki odem olmuştur. Bekleyip göreceğiz

benımde oyle sanırsın 5 aylık şiş karnım pantolonlar kapanmıyor kılomu nedır bılmıyorum

Arkadaşlar, size sonuna kadar katılıyorum.. 3 sayfada bir; 'neden bulantım yok, bulantım geçti, kasık ağrım var, bel ağrım var Vs vs' soruları geliyor.. Hamilelik bu yani, değişim de normal, vücudun bunu tolere etmesi de normal.. Gripin etkisi bile herkeste farklı.. Kimi yaz kış, kimi kışın, kimi 2-3 yılda bir olur.. Bu bulantıyı, ağrıyı bırakıp, güzel bilgiler paylaşalım.. 12.haftadan sonra bitecek tüm sıkıntılar inşallah..
Arkadaşın takılma nedeni de farklı bu arada.. B-hcg 270 çıkınca, başka bir arkadaş değerin düşük başka doktora git deyince, panikledi, normal olarak..
Birbirimizi strese sokmadan, anımızın tadını çıkararak, hep birlikte eğlenerek, destek olarak, güzel bilgilerle sürecimizi geçirelim inşallah..

Ben excipial hydro aldım prospektüs de gebelikte kullanmayın yaZıyordu cildim çok kurudu yüzüme ya da bi başka yere dokunmak istemiyorum
Ya o kremi bende kullanıyordum hamilelikten önce sonra kullanmadım ama netten baktığımda gebelikte kullanmakta sakınca yok yazmıştı bir Dr. Ama dediğiniz gibi prospektüs te de mecbur kalmadıkça gebelikte kullanılmamalı yazıyor onun için bıraktım.

Hanımlar ben niye bulantım var diye sormak yerine ne geçirir diyecektim yerimden kalkamıyorum kimsem de yok yardımcı olacak varsa önerileriniz alabilirim.

Hanımlar ben niye bulantım var diye sormak yerine ne geçirir diyecektim yerimden kalkamıyorum kimsem de yok yardımcı olacak varsa önerileriniz alabilirim.
Arkadaşa katılıyorum.. Bende galeta, çubuk kıraker, beyaz leblebi yiyorum.. Yani tuzlu yiyecekler iyi geliyor.. İlginç biçimde, mandalina ekşi olmasına rağmen onu da yiyebiliyorum.. Yine burada ayvanın da iyi gelebileceğini söyleyen arkadaşlarımız var..

Bana tuzlu kraker, ekşi elma,mandalina iyi geliyor. Deneyin isterseniz..

Teşekkür ederim bende genelde tuzlu ayva, kraker, ekşi meyve yiyorum ama hemen etkisi geçiyor gece uyuyamadım mesela. Birde bazı şeylerden tiksindiğimden herhalde ağzım hep yara oluyor.

Bilgiler neler cnim?

Merhaba arkadaslar tabloya beni dr ekler misiniz ?

yaşınız
yaşadığınız şehir
sat tarihi
tahmini doğum tarihi
kaçıncı çocuk
genel notlar ..kese görüldü ..kalp atışı duyuldu gibi ....

bunları bana iletirseniz ikinizi de ekleyeyim tabloya

Aminnnnnnnnnnnn ..hemen güncelleyeyim canım ..şimdi o 2 hafta hiç geçmeyecek gibi geliyor insana ama oraya gidip kalp atışı dinlerken falanda 5 sn de bitiyor her şey

çok güzel duygular cidden

İlk trimester biraz problemli ve keyifsiz geçiyo ama 2. Bölüm en rahatı en keyiflisi ozaman rahat edicez inşallah. Tabi o bölümde bizim kışa denk geliyo ne yapacaksak kar kış

Kesinlikle en sıkıntılı dönem ... alışma süreci ..korkular devam ediyor bir çok kişi de .. vs ..

koca kış oturup burada birbirimizle çene çalacağız ne yapacağız

Kızlar havalar serinledi. Bu hava cildimizi kurutuyor. Nasıl engel olacagız cilt kurumasına el kremleri kimyasal hep

doğal ürünler , yağlar tercihim ... doğal sabunlar kullanıyorum ...bitkisel tamemen ..çatlaklar için ... cilt kuruluğu için .. üzerine de yağlar ..badem yağı vs gibi .... genel olarakta kimyasal kozmetik ürünleri kullanmam cilt temizleğinde ... sodam toniğimdir vs ...

Selam çok tşk listeye eklemissiniz Benide.elhamdülillah kalp atışlarını duyduk minnağımın

hamdolsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Canım bende 8+0im benimde kese gozuktu yolk gozuktu bebek gozukmuo kafam karman corman bi diyorum herkesin bunyesi farkli bazende acaba diyorum insallah bebislerimiz vardir

aksamları kullandıgım hemde sıvılce leke herseye super ıyı gelıyor eczaneden almıştım yıllardır kullandıgım cınko kremım var cok ıyı sudo krem alın kızlar

Arkadaşlar hemen hemen tüm mesajları okuyorum ...

Açıkcası ilk 3 ay ...1 trimester denilen dönem .... yukarda fpamuk a yazınca ... dönemle ilgili bir kaç bilgi paylaşayım istedim .

1 ay geçmiş oluyor ki en az ... bizler daha geciken regl ile gebeliğimizi yeni öğreniyoruz .... kese görme ... kalp atımı duyma ... kanamalar ..bulantılar ..ağrılar ... hele hele de olası düşük tehlikesi ile dr muz yat dedi ise ....

Gerçekten korku dolu geçiyor ...en keyifli 9 ayımızın ilk 3 ayı ... keseyi görüyoruz yolk gözükecek mi ? bebeği görüyoruz gelişimi haftası ile uyumlu mu ? bebek normal gelişimnde kalp duyuyoruz ? kalp atımı iyi mi , böyle devam edecek mi ?

Ben biraz tevekküle davet ediyorum hepimizi ....

Üstelik sorulan soruların hemen hepsi burada cevaplandı ... okursanız telaşınızın yok yere kendinizi üzmek olduğunu göreceksiniz . Sizinle aynı durumları 2-3 hafta önce yaşamış arkadaşlarınız da var burada ... aynı şeyleri yazdık çizdik ...

Emin olun ... kese görmenin ... ultrasonla sat uyumunun .... kalp atımı duyumunun .. her kadına .... her döllenme vaktine ... her farklı zamanda döllenme yaşayan her farklı kadının gittiği her farklı doktora .... o doktorun iş prensibine ... makinesine tamam daha saymıyorum :)) değişiyor .

Güzel moral verelim ...destek olalım ...

Şu bir kaç hafta daha geçse ...eminim herkes biraz daha rahatlayacak .. endişeler geçince ... sohbetlerimiz de daha çok neler yapacağız ... neler alacağız .... nasıl doğum düşünüyoruz ..ne isim koyacağız gibi keyifli hallere dönecek

Arkadaşlar topikte ebe arkadaş vardı ne oldu bilen avarmı ?uzun zaman oldu görmedim.
Ausencia bilgin varmı senin ?

yok canım 1-2 kez ismi etiketledim ...nerdesin diye ? ama ses çıkmadı .1 haftadır siteyede girmemiş .

iyidir inşallah

herkesgibiyim canım merak ediliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…