- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #6.201
benımde oyle sanırsın 5 aylık şiş karnım pantolonlar kapanmıyor kılomu nedır bılmıyorumBenim aşırı bulantim var rapor dahi aldım iki haftadır ilk defa dun mutfağa girip yemek yapabildim ama 3 kilo almışım nasıl oluyorsa... Zayifim bı de göbek aldı başını gitti hiç hoş görünmüyor. Belki odem olmuştur. Bekleyip göreceğiz
Bence de, yani ne kadar kurarsak o kadar büyüyor problem. Rahat olup bulantı mı kusmamı,tiksinmemi hepsinin normal olduğunu bilip devam etmeli. Mesela benim bulantım bu hafta çok azaldı ama ben düşünmedim acaba neden bir problem mi var diye, ama düşünen o kadar çok ki.. Herşeyi akışına bırakmak lazım. Dediğim gibi güzel bir sonuca ulaşacağımızı düşünüp öyle yaşayalım, aksini hiç düşünmeyelim bile :)
Arkadaşlar, size sonuna kadar katılıyorum.. 3 sayfada bir; 'neden bulantım yok, bulantım geçti, kasık ağrım var, bel ağrım var Vs vs' soruları geliyor.. Hamilelik bu yani, değişim de normal, vücudun bunu tolere etmesi de normal.. Gripin etkisi bile herkeste farklı.. Kimi yaz kış, kimi kışın, kimi 2-3 yılda bir olur.. Bu bulantıyı, ağrıyı bırakıp, güzel bilgiler paylaşalım.. 12.haftadan sonra bitecek tüm sıkıntılar inşallah..her bünye farklılık gösterdiği gibi her hamilelik bile farklı
benim ilk hamileliğimde hiç bulantılarım yoktu bel ağrım çoktu şimdi ise tam tersi
gögüslerime dokunamıyorum gerildi çok acıyor
bunlar olan olacak şeyler kendimizi korkutmayalım fizyolojimiz değişiyor kolay değil
kış aylarında hastalanmamaya grip olmamaya dikkat edelim düzenli beslenelim gerisi sağlıkla gelir inşallah
Ya o kremi bende kullanıyordum hamilelikten önce sonra kullanmadım ama netten baktığımda gebelikte kullanmakta sakınca yok yazmıştı bir Dr. Ama dediğiniz gibi prospektüs te de mecbur kalmadıkça gebelikte kullanılmamalı yazıyor onun için bıraktım.Ben excipial hydro aldım prospektüs de gebelikte kullanmayın yaZıyordu cildim çok kurudu yüzüme ya da bi başka yere dokunmak istemiyorum
Hanımlar ben niye bulantım var diye sormak yerine ne geçirir diyecektim yerimden kalkamıyorum kimsem de yok yardımcı olacak varsa önerileriniz alabilirim.
Arkadaşa katılıyorum.. Bende galeta, çubuk kıraker, beyaz leblebi yiyorum.. Yani tuzlu yiyecekler iyi geliyor.. İlginç biçimde, mandalina ekşi olmasına rağmen onu da yiyebiliyorum.. Yine burada ayvanın da iyi gelebileceğini söyleyen arkadaşlarımız var..Hanımlar ben niye bulantım var diye sormak yerine ne geçirir diyecektim yerimden kalkamıyorum kimsem de yok yardımcı olacak varsa önerileriniz alabilirim.
Bana tuzlu kraker, ekşi elma,mandalina iyi geliyor. Deneyin isterseniz..
Arkadaşa katılıyorum.. Bende galeta, çubuk kıraker, beyaz leblebi yiyorum.. Yani tuzlu yiyecekler iyi geliyor.. İlginç biçimde, mandalina ekşi olmasına rağmen onu da yiyebiliyorum.. Yine burada ayvanın da iyi gelebileceğini söyleyen arkadaşlarımız var..
Bende sik sik dinlenmeye calisiyorumda proqestan kullanmadim hicKendi evimde yapmıştım ama neden ayıp olsun ki nerede istiyorsan orada yap
Benimde kasık agrım falan oluyor dr olabildiğince dinlenmeye çalış dedi bir de progestan verdi onu kullaniyorum
Bilgiler neler cnim?
Merhaba arkadaslar tabloya beni dr ekler misiniz ?
herkese iyi akşamlar bugun 6+2 yiz keseleri karından gördük ikizmis,Inşallah sağlıkla devam eder.kalplerini duymak için 2 hafta sonra gelin dediler.allahim hepimize sağlıklı bir gebelik ve ardından yavrularımıza kavuşmayı nasip etsinAusencia tabloda bizi de günceller misin canim
İlk trimester biraz problemli ve keyifsiz geçiyo ama 2. Bölüm en rahatı en keyiflisi ozaman rahat edicez inşallah. Tabi o bölümde bizim kışa denk geliyo ne yapacaksak kar kış
Kızlar havalar serinledi. Bu hava cildimizi kurutuyor. Nasıl engel olacagız cilt kurumasına el kremleri kimyasal hep
Selam çok tşk listeye eklemissiniz Benide.elhamdülillah kalp atışlarını duyduk minnağımın
Canım bende 8+0im benimde kese gozuktu yolk gozuktu bebek gozukmuo kafam karman corman bi diyorum herkesin bunyesi farkli bazende acaba diyorum insallah bebislerimiz vardirslm bayanlar sat 9 eylul normalde 7+5ogrendigimde 10 gun oncr yani kese vajinal muayenede gozuktu.10 sonra gel dedi.bende devlet hastanesine gideyim kalp atisi gozukur tahlil filan ister onlarida alip ozeldeki doktoruma gosterir trkrar muayrne olurum dedim.ama doktor sadece yine vajinal muayene ile sadece keseyi gordu embriyo olusmamiss dedi.
normalmi 10 gun once de kese vardi simdide kese var ama 10 gunde embriyo olusmamasi normalmi ??aklimda drli sorular doktor acele etme diyor ama icim durmuyor
Canım yolk görüntüse pek kafana takma geç döllenmedir kişiden kişiye farklılık gösterir iyi düşünCanım bende 8+0im benimde kese gozuktu yolk gozuktu bebek gozukmuo kafam karman corman bi diyorum herkesin bunyesi farkli bazende acaba diyorum insallah bebislerimiz vardir
aksamları kullandıgım hemde sıvılce leke herseye super ıyı gelıyor eczaneden almıştım yıllardır kullandıgım cınko kremım var cok ıyı sudo krem alın kızlarYa o kremi bende kullanıyordum hamilelikten önce sonra kullanmadım ama netten baktığımda gebelikte kullanmakta sakınca yok yazmıştı bir Dr. Ama dediğiniz gibi prospektüs te de mecbur kalmadıkça gebelikte kullanılmamalı yazıyor onun için bıraktım.
İnsallah canim Allah razi olsun İnşAllah hepimiz saglikla kucağımiza aliriz.Canım yolk görüntüse pek kafana takma geç döllenmedir kişiden kişiye farklılık gösterir iyi düşün
İnsallah canımİnsallah canim Allah razi olsun İnşAllah hepimiz saglikla kucağımiza aliriz.
Arkadaşlar topikte ebe arkadaş vardı ne oldu bilen avarmı ?uzun zaman oldu görmedim.
Ausencia bilgin varmı senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?