- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.121
İnşAllah 3 ayın sonunda geçer. Ben hep böyle kalacak diye çok korkuyorum. Böyle herşeyden tiksinme yemek yapamama
Bende bayılırım avokado ya bende zeytinyağı sarımsak karabiber li çok severim sadede bayılırım ama nedense son aldığım avokado lar hep kötü çıkıyor şimdi yine evde var olgunlaşmasını bekliyorum avokadoKizlar bir bucuk haftadir sabirla olgunlasmasini bekledigim avokadomu az once yedim
Rahmin meyvesi diye duymustum hani beyninki ceviz falan derler ya.zaten bayilirim avokadoya kesinlikle tavsiye ederim bulantimi kesti istahla yedim.icinde cok fazla vitamin var gebelikte tuketmesi cok faydali kalsiyum magnezyum(kramplilara) b6vitamini(bulantililara) folik asit vs vss...tuz limon sarimsakla seviyorum ben imkaniniz varsa alinbu kadar iyi gelceni tahmin etmiyordum
Kızlar 20 gün sonraya devlet hastanesinde randevu verdiler. Ultrason günü.
13. Haftaya denk geliyor. Bu ikili test mı acaba
6+3 um ultrasona göre canımAynen tabi rahatlar senin kaçıncı haftan cnm
Muzla ezip karıştırıp denedin mi eşim yiyebildi o şekilbir çok halini denedim canım zamanında ..yağ yakımına faydalı hemde yararlı yağ içeriyor diye de .
benim damak tadına pek uymadı.. biraz ezmesini tost ekmeğine krem peynirle sürünce gideri vardı :))
Muzla ezip karıştırıp denedin mi eşim yiyebildi o şekil
Sukur canim bebeginin sesini duymussun. Benim bircok seye karsi tiksintim var yemek yiyemiyorum kuru seyler ekmek falan yiyorum o da kilo yapiyor malesefSlm kızlar
Benim bugün muayenem vardı
Bebeğimin kalp atımını duyduk çok sukur
İğne az kalmıştı yazdırdım
Testlerin temiz çıktı sıkıntı yok
Başka doktor vardı
Maalesef kendi doktorum yoktu
Diğer hastaneye geçmiş
Başka doktor baktı oda sakın ılımlı bir adamdı
Neyse bakalım baktirdik geldim o kadar gitmişler
Bulantıları var huylanti daha doğrusu
İştah yok patates haşlaması ve yoğurtlu makarna yiyorum sürekli
İnsanın ne yiyeceğimizede şaşırdım
Çocuğum var ona zor hazırlıyorum kahvaltı
Ekmek Allah günah yazmasın en acayip huylandigim sey
Acayip kokuyor ekemek yemiyorum
Sürekli evde poğaça yapıyorum ev yapımı kete yapıp sıcak pişirip yiyorm
Çok çaresizim
Sizler neler yapiyorsunz
Canım tiroidin kaç çıktıİyi akşamlar kızlar cumartesi tahlil yaptirmistim sonuçlar bugün çıktı çok şükür d vitamini eksikliği varmış birde troid yüksekliği var mis başına gelen varmı hamilelikte troid sorunu
Geçer inşallah canım aynı dert bende de var.
Sen kaçıncı hafta dasin
7 canım sen
Badem yağı surme kıllanma yapar Hindistan cevizi yağı ve kakao yağı surebilrsinKızlar hamilelikte ilk aylardan beri çatlak oluşumunu önlemek için ne sürülüyor ben badem yağı diye duymuştum ama krem öneriniz falan varmı
Bebek yağı da olabilir mı acabaBadem yağı surme kıllanma yapar Hindistan cevizi yağı ve kakao yağı surebilrsin
Olur tabii ama onun petrol ürünleri içerdiğini ve aslında çok da iyi nemlendirmedigini duymuştum. Ben de karnıma doğal yağlar bacaklarima falan bebe yağı sürüyorumBebek yağı da olabilir mı acaba
Olur tabii ama onun petrol ürünleri içerdiğini ve aslında çok da iyi nemlendirmedigini duymuştum. Ben de karnıma doğal yağlar bacaklarima falan bebe yağı sürüyorum
Bugün sabah uyandığımdan beri hiç midem bulanmadı ve iki haftanın acısını çıkardım bile :)) inşallah böyle devam ederse biraz toparlarıminşallah siz kilo alın arkadaşlar ya ...
Hele @Beybisi123 55 leri en az görmelisin bence ...mi-nick canım senin dediğin gibi 60 lar olsa ... en azından sonradan en fazla 50 ye düşersiniz .. çook yiyin çok .
ceviz yiyin ...yer fıstığı yiyin ... fıstık ezmesi yiyin ... faydalı yağlar alın ..
meyvenizi yiyin ..yağlı süt ve muz yiyin ... hadi her ay kilo soracağım size :)
.Bazı şeylerden tiksiniyoruz çünkü mesela bende karnıbahar yapmıştım yiyemedim onu dökemedim bile aklıma gelince çenem kasılıyo şuan bile iyyy içim tuhaf oldu
.
Iyyyyy bizim komşu da karnabahar yapmış kus kus öldüm..Komşuların kokusu bile geliyor bana ne yapcam bilmemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?