2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Amin inşallah bekleyen herkes sağlıkla alır kucağına . Peki ilaç olarak ne kullanıyorsunuz ya da kullandığınız birşey var mı

Amin inşallah bekleyen herkes sağlıkla alır kucağına . Peki ilaç olarak ne kullanıyorsunuz ya da kullandığınız birşey var mı
Yok canım folik asit ve tiroid ilacım haricinde ekstradan hiçbir ilaç almıyorum bulantılar için herkes git ilaç al dedi ama inatla ilaçsız atlatma kararı aldım

Benimde aynı 2.95 çıktı en son yaptırdığım da ama doktora göstermedim sonuçları haftaya muayene olmaya gittiğimde söylerim

Ben de ilaç olarak omega3 lü folik asit kullanıyorum, sanırım şuan demire ihtiyacım yok çünkü çok aşırı bir yorgunluk hissetmiyorum üstümde. Kana bakılınca artık çıkar ne eksikse

.
Allah tamamına erdirsin sağlıkla canım..Maşallah size

Ablam da clexane kullandı . Ne zamana kadar devam edeceksin sen .? Bu arada ben bir de progestan jel kullanıyorum onu yazmayı unutmuşum ..
doguma kadar cnm Allah nasip ederse❣ Allah kucagımıza almayı nasip etsin hepimize sağlıklı bi şekilde. AMİNNNN❣

Midesi bulanmayanlarinda gayet iyi gidebilir gebeliği 2 cocugumdada yaşamadım suandada yok sagliklilardi yani bulantı var diye sağlık li yok diye sağlıksız olarak düşünmemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…