- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.161
Ben bu ikinci gebelikte fazla pimpirikli oldum ya :) Rabbim bebislerimizi korusun
Amin inşallah bekleyen herkes sağlıkla alır kucağına . Peki ilaç olarak ne kullanıyorsunuz ya da kullandığınız birşey var mıHepimiz öyle canım bende bulantılardan perişan oldum ama çok şükür bebeğim iyi orda ki bulanıyorum diye sevindim bugün daha iyiydim acaba problem mi var diye düşünmeden de edemedim inşallah sorunsuz sıkıntısız bebişlerimizi kucaklarımıza alırız :)
Yok canım folik asit ve tiroid ilacım haricinde ekstradan hiçbir ilaç almıyorum bulantılar için herkes git ilaç al dedi ama inatla ilaçsız atlatma kararı aldımAmin inşallah bekleyen herkes sağlıkla alır kucağına . Peki ilaç olarak ne kullanıyorsunuz ya da kullandığınız birşey var mı
bende kan srubu folik asit ve kan sulandırıcı kullanıyorum kaçlık kullanıyorsun kan sulandırıcıyıBen de folik asit , demir ilacı ve kan sulandırıcı kullanıyorum .
Benimde aynı 2.95 çıktı en son yaptırdığım da ama doktora göstermedim sonuçları haftaya muayene olmaya gittiğimde söylerimDoktorum 1 olması gerekiyor dedi canım dahiliyeye yaptırdım zaten testlerimi kadın doğuma henüz göstermedim bi ilaç verdi
3 e yakın canım 1olmasi gerekiyormus
dahiliye gittim canım zaten o yaptı testleri d vitamini için damla verdi günde 10 damla troit için de ilaç yazdi
Hap olarak kullanıyorum ben coraspin . Sen sanırım claxen filan mı vuruyorsun?bende kan srubu folik asit ve kan sulandırıcı kullanıyorum kaçlık kullanıyorsun kan sulandırıcıyı
evet cnm clexane 0.4lükHap olarak kullanıyorum ben coraspin . Sen sanırım claxen filan mı vuruyorsun?
.Ben de bir tüp bebek annesi olacağım insallah. Zor elde edince farklı oluyor . İnsan midesinin bulanmasina sevinir mi hiç) midem iyi değil ama en azından bunların olması bebeğimin orda olduğunu daha çok hissettirdiği için mutlu oluyorum . Belki farklı gelebilir sizlere ama hakikaten böyle .
Amiiin inşallah isteyen herkese de nasip etsin ..
Allah tamamına erdirsin sağlıkla canım..Maşallah size
Ablam da clexane kullandı . Ne zamana kadar devam edeceksin sen .? Bu arada ben bir de progestan jel kullanıyorum onu yazmayı unutmuşum ..evet cnm clexane 0.4lük
doguma kadar cnm Allah nasip ederse❣ Allah kucagımıza almayı nasip etsin hepimize sağlıklı bi şekilde. AMİNNNN❣Ablam da clexane kullandı . Ne zamana kadar devam edeceksin sen .? Bu arada ben bir de progestan jel kullanıyorum onu yazmayı unutmuşum ..
Euthyrox kullanıyorum canım hamilelikte kullanılabilir yazıyor prospektüsündemi-nick haritacikiz L lusnica kızlar hangi ilacı kullanıyorsunuz bana verdiği ilaçta hamileler kullanamaz yazıyor kafam karıştı
bende kan sınırda çıktı bakalım sonuçları göstermedim daha muhtemelen kan ilacına erken başlıycamBen de folik asit , demir ilacı ve kan sulandırıcı kullanıyorum .
Aynen sebep neymis ilk kez duydum ben çatlardim psikolojik olarak anneyi rahatlatmalari gerekAaa ne kadar değişik ya. 20 hafta beklenirmi çok garipmis
Midesi bulanmayanlarinda gayet iyi gidebilir gebeliği 2 cocugumdada yaşamadım suandada yok sagliklilardi yani bulantı var diye sağlık li yok diye sağlıksız olarak düşünmemek gerekBen de bir tüp bebek annesi olacağım insallah. Zor elde edince farklı oluyor . İnsan midesinin bulanmasina sevinir mi hiç) midem iyi değil ama en azından bunların olması bebeğimin orda olduğunu daha çok hissettirdiği için mutlu oluyorum . Belki farklı gelebilir sizlere ama hakikaten böyle .
Bende enix 0.4 kullaniyorum canimevet cnm clexane 0.4lük
coraspin kullanmıyorsun sanırım. hangi genlerinde pıhtılaşma var benım mthr 1298 homozigotBende enix 0.4 kullaniyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?