2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İyi akşamlar kızlar cumartesi tahlil yaptirmistim sonuçlar bugün çıktı çok şükür d vitamini eksikliği varmış birde troid yüksekliği var mis başına gelen varmı hamilelikte troid sorunu
benimde tiroidim yüksek canım ilaç kullanıyorum dahiliyeye yada endokrine görün mutlaka, d vitaminim de çok düşük çıktı henüz doktora danışmadım ama

Benim 7 ve 8 hafta asiri bulantim.oldu simdi cok azaldi kizlar sizce normal mi
benimde iki haftadr felaketti hatta bu gece bile iki saat bulantılarla mücadele ettim sabah 9 da bi uyandım yeniden doğmuş gibi ne bulantı var ne bişey şaşırdım biraz da evham yaptım inşallah iyidir bebişler

Allah hepimizinkini korusunn

Iyi akşamlar kızlar, benim kasiklarimda adet olacakmış gibi bir ağrı var , Şuan dinleniyorum Insallah geçer. Onun harici en şanssız Anne ben olabilirim, Daha bebiş ı ne gördüm ne duydum :) Bazen düşünüyorum da Insallah icimdedir . Isvecteyim ben 13. Haftadan önce kalbini dinlemiyorlar , İlk ultrason da 20. Haftada. Insallah o günleri görürüm bana da dua edin kızlar. Şuan hiç bir belirti yo

Aaa ne kadar değişik ya. 20 hafta beklenirmi çok garipmis

Aaa ne kadar değişik ya. 20 hafta beklenirmi çok garipmis
Evet , Eğer acil bir sıkıntın ve bir hastalığın Yoksa bu şekilde seyrediyor süreç. Yasin genç ve sağlık problemin Yoksa bir kez ultrasona giriyorsun ve kapsamlı bakıyor. Ama yaş varsa daha erken bakılıyor tabi

Canim bende yurtdisindayim ve dayanamadim.Bi arkadas bana acile gitmemi onerdi agrim ve lekem var dedim . Onlar da cok iyi muayne etti ve karnimdan ultrasonla bebeklerimizin ikiz oldugunu ve kalp atimi duyduk sonrada ozel bi ultrason randevusu yaptik gecen hafta yine cok sukur duyduk. Yoksa dedigin gibi 12 haftaya kadar beklemek gerekiyodu

E dis gebelik falan gecirenlerin nasi fark ediliyor.ne sacma Allah sabir versin ama sunu soyleyim endise hic bi zaman bitmiyor keseyi gorsen de kalp atimini duysan da buyuse de tekme de atsa hep aklimiz onda endiseyle.icimizi ferah tutalim

Anladım canım o zaman bi sıkıntı yoktur ya. Zaten yoktur diye bu durum olamaz regl durumu yani.. bi sıkıntı da olduğunu sanmıyorum. Herkeste çok belirti olacak diye bisey yok :*

Ben de bir tüp bebek annesi olacağım insallah. Zor elde edince farklı oluyor . İnsan midesinin bulanmasina sevinir mi hiç ) midem iyi değil ama en azından bunların olması bebeğimin orda olduğunu daha çok hissettirdiği için mutlu oluyorum . Belki farklı gelebilir sizlere ama hakikaten böyle .

Yani devletin sağlık ocaklarinda böyle ama özele gidip daha erken de bakılıyor ama burda çoğu insan sağlık ocağı nin rutinini takip ediyor, İlk hamileligimde de yadirgamistim ama herşey çok güzel seyretti doğuma kadar

Merhaba canim inşallah seninledir bebeğin ve inşallah sağlıklıdır .. duymustum yurt dışındaki bu farklı uygulamaları .peki gebe olduğunda da idrar dan mı baktın sadece . Yurt dışında birçok yer kan tahlili ile Dr bakmıyor yanlış bilmiyorsam

Hepimiz öyle canım bende bulantılardan perişan oldum ama çok şükür bebeğim iyi orda ki bulanıyorum diye sevindim bugün daha iyiydim acaba problem mi var diye düşünmeden de edemedim inşallah sorunsuz sıkıntısız bebişlerimizi kucaklarımıza alırız :)

3 kere ben , 1 kere de sağlık ocağı baktı idrardan ve pozitif ti. Bu ayın 27 sinde kan tahlili yapılıp artık takibe alacaklar insallah

Benimde yüksek ilaç alıyorum değerinin 2 2.5 olması lazım mutlaka dahiliyeye gidin
Doktorum 1 olması gerekiyor dedi canım dahiliyeye yaptırdım zaten testlerimi kadın doğuma henüz göstermedim bi ilaç verdi
Canım tiroidin kaç çıktı
3 e yakın canım 1olmasi gerekiyormus
dahiliye gittim canım zaten o yaptı testleri d vitamini için damla verdi günde 10 damla troit için de ilaç yazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…