- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.181
Bana ilk hafta kan ilacı verdi dr feerum fort içiyorum folik asit vermedi içind e varmış tahlil yaptırmadı henüzEuthyrox kullanıyorum canım hamilelikte kullanılabilir yazıyor prospektüsünde
bende kan sınırda çıktı bakalım sonuçları göstermedim daha muhtemelen kan ilacına erken başlıycam
Evet , ben ilkinde hiç bulantı yaşamadım hiç ama gayet saglikliydi bebeğim Herşey yolundaydı maşallah ama bunda da bulanmiyor denecek kadar az Bazen oluyor , ama insan ister istemez belirti arıyor bence , hamile olduğunu hissetmek icinMidesi bulanmayanlarinda gayet iyi gidebilir gebeliği 2 cocugumdada yaşamadım suandada yok sagliklilardi yani bulantı var diye sağlık li yok diye sağlıksız olarak düşünmemek gerek
Midesi bulanmayanlarinda gayet iyi gidebilir gebeliği 2 cocugumdada yaşamadım suandada yok sagliklilardi yani bulantı var diye sağlık li yok diye sağlıksız olarak düşünmemek gerek
tamam canımBenimde aynı 2.95 çıktı en son yaptırdığım da ama doktora göstermedim sonuçları haftaya muayene olmaya gittiğimde söylerim
levotiron vermiş banaada şüpheye düştüm şimdiEuthyrox kullanıyorum canım hamilelikte kullanılabilir yazıyor prospektüsünde
bende kan sınırda çıktı bakalım sonuçları göstermedim daha muhtemelen kan ilacına erken başlıycam
Bence de insan hissetmek istiyor :) hamilelik psikolojisi işte , bir yandan bulantilari sevmezken bir yandan hissetmek istiyoruz :)Yanlış anladınız. Tabi ki de bulantı olmazsa sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor . Ya da tam tersi . Ama bu bile mutlu ediyor işte
Bende de oldu 2 3 defa çok afedersin kska makatı kesiyor sanırım devamlı olursa git tabiki
Tiroid 10 benim ilaç kullanıyorum.İyi akşamlar kızlar cumartesi tahlil yaptirmistim sonuçlar bugün çıktı çok şükür d vitamini eksikliği varmış birde troid yüksekliği var mis başına gelen varmı hamilelikte troid sorunu
Herkesin yüksek çıkmış. Benimki 0,02 . Dr um herhangi ilaç falan kullanmamı söylemedi ama benimde aklıma takıldı. Düşük tsh da zararlımıdır acabaTiroid 10 benim ilaç kullanıyorum.
Önceki gebelikte de vardı aynı yüksek ilaçla normale dönüyor
Yanlış anladınız. Tabi ki de bulantı olmazsa sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor . Ya da tam tersi . Ama bu bile mutlu ediyor işte
Oda çok düşük sanki referans aralığının altında. Dâhiliye ye görün istersen için rahat olsunHerkesin yüksek çıkmış. Benimki 0,02 . Dr um herhangi ilaç falan kullanmamı söylemedi ama benimde aklıma takıldı. Düşük tsh da zararlımıdır acaba
aynen cnm çok şükür dudukk hördm bebisimiii :)kız naptın duydunmu kalp atışını?
maşAllahh ❣nee kadarlıkmış:)aynen cnm çok şükür dudukk hördm bebisimiii :)
9 haftalik cnm :)maşAllahh ❣nee kadarlıkmış:)
maşAlllahhhh ❣9 haftalik cnm :)
Sen gittin mi ne dedi doktor kac haftalik mişmaşAlllahhhh ❣
Amin inşallah . Sizin de mi tüp bebek ?Hele zor elde ettikten sonra insan daha çok belirti istiyor. Sanki bulaninca orda olduğunu biliyorsun :) Allah'ım sağ salim kucağımiza almamızı nasip etsin inşallah
yok tüp bebek değil benimki ve bulantılarım da yok :) ama herkesin ne kadar istediğini gördükçe zor elde edilenin daha çok belirti arayabilecegini tahmin ettim.Amin inşallah . Sizin de mi tüp bebek ?
Benimde 3. Hamileligim canım. Benim ilk ikisinde hiç kanamam olmadı ama şimdi var. İğne kullanıyorum. Bende çalıştığım için sürekli ayaktayim sanırım o yüzden ama doktorum korkma bebek gayet sağlıklı maşallah diyo inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşturuz :)İyi geceler hamiş bayanlar bu 3. Gebelik diğer 2 sinde kanama yaşamıştım tam bunda olmadı diye sevinirken yine kanama nöbetçi eczaneden progestan aldık hayırlısı bakalım diğer 2 kuzum da küçük yatsan olmuyor sürekli koşturma icindeyim dua ile kalın inşallah sıkıntısız devam eder gebeliklerimiz.
Bende size yetisiyorum 63.bucukla hamile kaldim iki hafta once 65.700 dum eminim suan 66 yimdir gobegim 5 aylik gibi :))almaz olur muyum canım hiç
Bu konuda Haziran annelerinde sanırım ben ve @asivemai önde gidiyoruz ...
Ben 56.5 ile başladım .... Çok şükür :) 60 ı gördüm3.5 kilo ... çok fazla .
Oğlumda toplamda 6-7 kilo almıştım ... ama tabii o zaman 90 ile hamile kalmıştım ...kişinin kilosu da çok önemli oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?