2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Euthyrox kullanıyorum canım hamilelikte kullanılabilir yazıyor prospektüsünde
bende kan sınırda çıktı bakalım sonuçları göstermedim daha muhtemelen kan ilacına erken başlıycam
Bana ilk hafta kan ilacı verdi dr feerum fort içiyorum folik asit vermedi içind e varmış tahlil yaptırmadı henüz

Midesi bulanmayanlarinda gayet iyi gidebilir gebeliği 2 cocugumdada yaşamadım suandada yok sagliklilardi yani bulantı var diye sağlık li yok diye sağlıksız olarak düşünmemek gerek
Evet , ben ilkinde hiç bulantı yaşamadım hiç ama gayet saglikliydi bebeğim Herşey yolundaydı maşallah ama bunda da bulanmiyor denecek kadar az Bazen oluyor , ama insan ister istemez belirti arıyor bence , hamile olduğunu hissetmek icin

Midesi bulanmayanlarinda gayet iyi gidebilir gebeliği 2 cocugumdada yaşamadım suandada yok sagliklilardi yani bulantı var diye sağlık li yok diye sağlıksız olarak düşünmemek gerek

Yanlış anladınız. Tabi ki de bulantı olmazsa sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor . Ya da tam tersi . Ama bu bile mutlu ediyor işte

Benimde aynı 2.95 çıktı en son yaptırdığım da ama doktora göstermedim sonuçları haftaya muayene olmaya gittiğimde söylerim
tamam canım

Euthyrox kullanıyorum canım hamilelikte kullanılabilir yazıyor prospektüsünde
bende kan sınırda çıktı bakalım sonuçları göstermedim daha muhtemelen kan ilacına erken başlıycam
levotiron vermiş banaada şüpheye düştüm şimdi

İyi akşamlar kızlar cumartesi tahlil yaptirmistim sonuçlar bugün çıktı çok şükür d vitamini eksikliği varmış birde troid yüksekliği var mis başına gelen varmı hamilelikte troid sorunu
Tiroid 10 benim ilaç kullanıyorum.
Önceki gebelikte de vardı aynı yüksek ilaçla normale dönüyor

Tiroid 10 benim ilaç kullanıyorum.
Önceki gebelikte de vardı aynı yüksek ilaçla normale dönüyor
Herkesin yüksek çıkmış. Benimki 0,02 . Dr um herhangi ilaç falan kullanmamı söylemedi ama benimde aklıma takıldı. Düşük tsh da zararlımıdır acaba

Yanlış anladınız. Tabi ki de bulantı olmazsa sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor . Ya da tam tersi . Ama bu bile mutlu ediyor işte

Hele zor elde ettikten sonra insan daha çok belirti istiyor. Sanki bulaninca orda olduğunu biliyorsun :) Allah'ım sağ salim kucağımiza almamızı nasip etsin inşallah

Herkesin yüksek çıkmış. Benimki 0,02 . Dr um herhangi ilaç falan kullanmamı söylemedi ama benimde aklıma takıldı. Düşük tsh da zararlımıdır acaba
Oda çok düşük sanki referans aralığının altında. Dâhiliye ye görün istersen için rahat olsun

İyi geceler hamiş bayanlar bu 3. Gebelik diğer 2 sinde kanama yaşamıştım tam bunda olmadı diye sevinirken yine kanama nöbetçi eczaneden progestan aldık hayırlısı bakalım diğer 2 kuzum da küçük yatsan olmuyor sürekli koşturma icindeyim dua ile kalın inşallah sıkıntısız devam eder gebeliklerimiz.

Benimde 3. Hamileligim canım. Benim ilk ikisinde hiç kanamam olmadı ama şimdi var. İğne kullanıyorum. Bende çalıştığım için sürekli ayaktayim sanırım o yüzden ama doktorum korkma bebek gayet sağlıklı maşallah diyo inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşturuz :)

Bende size yetisiyorum 63.bucukla hamile kaldim iki hafta once 65.700 dum eminim suan 66 yimdir gobegim 5 aylik gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…