2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hanımlar merhaba ben 6+6günlükken üstten usg ile doktor bebeği gördüm kalbi de atıyor dedi ama bana sen daha göremezsin haftaya gel dedi. Gerçekten atıyor mudur bebegimin kalbi. Ben neden göremedim bana neden göstermedi. Cevaplarsanız çok sevinirim

Kendi annem de kalınca hemen ailesi diyor gelin kalmıyor bizde diye konu komşu ne diyor diyo küçük yer ya. Buna böyle diyorlar bu da benden alıyor sinirini. Benim tüm sinir sistemim çöktü.

Çoğu zaman göstermiyorlar canım. Kalp atışını gorduyse atıyordur iyidir

Merhaba ben dün sağlık ocağına kayıt yaptırdım 20. Hafta asi var dediler baska birseye gerek yok bide tel aldılar o kadar an tahlili ni devlet Hastanesi'nde yaptılar ortak bilgisayar oradan da görünüyor sonuçlar hiçbir hemşirenin size kızmaya hakkı yok unutmayın ,karşı komşum 16. Haftada kayit oldu

Kendi annem de kalınca hemen ailesi diyor gelin kalmıyor bizde diye konu komşu ne diyor diyo küçük yer ya. Buna böyle diyorlar bu da benden alıyor sinirini. Benim tüm sinir sistemim çöktü.
Eşin nereli merak ettim? Benzer sorunlar bende de var. Benim eşim asker deil ama senede iki kere falan 40 ar gün yurt dışına gidio işi gereği. Banada eşim ve ailesi baskı yapıyodu onlarda kalmam için. 6 yıllık evliyim. İlk bikaç sene kaldım. Sonra eşimi ikna ettim ailemde kalmaya çok şükür. Laf söz oluyo ama yine de buna şükür. Bu arada benim eşim çorumlu. Onların oralarda böyle oluyomuş

Bizimki de daha beter yozgat

Kızlar aile hekimliğini aradım hemşire 27 aralıkta sabahaç karnla gel dedi. 17. Haftaya denk geliyo

ben de bu tarz hikayeleri çok sık duydum madem sonuçlar %100 doğru olmadığı gibi yanıltıcı neden bu riske gireyim ki.. ama doktorum bir değişik 9 ay boyunca içinizde şüphe olacağına testi yaptırıp kafanız rahat olsun diyor de bende öyle işlemiyor benim zaten içim rahat içimde şüphe yokki... asıl yaptırdıktan sonra içime şüphe sokacak olan sonuçlar olabilir...

Gidebiliyorsanız bugün sağlıkocağına gidin yaptırın. Yoksa memleketiniz de devlet hastanesine rand.alın orda oldugunuz süre içerisinde orada da yaptırabilirsiniz. Misafir olarak sağlık ocağında yapılır mı inanın hiç bilmiyorum. Genelde sorun çıkarıyorlar böyle şeylere. Bedava yaptırmak varken sakın 600 TL vermeyin ne kadar pahalıymış ya.

Ben hâlâ sağlık ocağınada gidip bildirmedim gebe olduğumu en son ne zaman gidebilirim bi bilginiz var mı ?

Beni de bu hafta aradı hemşire, 14. haftaya kadar kesin gelmiş ol dedi.

Herkese Merhaba!
İlk gebeliğimde de bütün testlerimi sağlık ocağında yaptırdım sabah aç karnına gidip en geç iki gün içinde sonuçlarımı aldım ve bununla de muayeneme gittim şimdiki gebeliğimi de sağlık ocağında öğrendim hiç güvenmediğim kadar güveniyorum ebemizde öyle Harika bir insan bence hastanelerle uğraşmaya hiç gerek yok tabi sadece bir fikir ..iyi günler herkese

Teşekkür ederim aydınlatıcı oldu. Bu testler için randevuyu hangi bölümden alıcam ?

Ah canım benim hamile hamile nasil ugrasiolar senle neyse sen yine iyi olmaya calis cunku bu kv kp ne yapip ne edip hakli cikiyorlar kocanla iyi gecinmeye calis benim kv kp aram cok kotu ve hamile halimle bagirimp cagirdilar haksız yere Allaha havale ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…