- 6 Haziran 2017
- 604
- 537
- 53
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.401
Yok canım ya ben gurur yaparım. Bir kere istedim. Zaten kaldığımız yerde yok. Kayseride var. Oraya da kontroller için kayinbabam götürüyor hastaneye de onlar götürüyor yani ben yine yiyemem. Bir daha istemem de. Yemesemde ölmem napiyim
Hanımlar merhaba ben 6+6günlükken üstten usg ile doktor bebeği gördüm kalbi de atıyor dedi ama bana sen daha göremezsin haftaya gel dedi. Gerçekten atıyor mudur bebegimin kalbi. Ben neden göremedim bana neden göstermedi. Cevaplarsanız çok sevinirim
Şimdi 7+1 olduk birdahaki kontrole 7+6. Yani emin olmasa doktor gördüm demez demiÇoğu zaman göstermiyorlar canım. Kalp atışını gorduyse atıyordur iyidir
Eşin nereli merak ettim? Benzer sorunlar bende de var. Benim eşim asker deil ama senede iki kere falan 40 ar gün yurt dışına gidio işi gereği. Banada eşim ve ailesi baskı yapıyodu onlarda kalmam için. 6 yıllık evliyim. İlk bikaç sene kaldım. Sonra eşimi ikna ettim ailemde kalmaya çok şükür. Laf söz oluyo ama yine de buna şükür. Bu arada benim eşim çorumlu. Onların oralarda böyle oluyomuşKendi annem de kalınca hemen ailesi diyor gelin kalmıyor bizde diye konu komşu ne diyor diyo küçük yer ya. Buna böyle diyorlar bu da benden alıyor sinirini. Benim tüm sinir sistemim çöktü.
görmüştür cnm :)Şimdi 7+1 olduk birdahaki kontrole 7+6. Yani emin olmasa doktor gördüm demez demi
İnşallah teşekkür ederim cevap içingörmüştür cnm :)
Eşin nereli merak ettim? Benzer sorunlar bende de var. Benim eşim asker deil ama senede iki kere falan 40 ar gün yurt dışına gidio işi gereği. Banada eşim ve ailesi baskı yapıyodu onlarda kalmam için. 6 yıllık evliyim. İlk bikaç sene kaldım. Sonra eşimi ikna ettim ailemde kalmaya çok şükür. Laf söz oluyo ama yine de buna şükür. Bu arada benim eşim çorumlu. Onların oralarda böyle oluyomuş
Vallaha bilmişim ha çorum ha yozgat ne fark var yan yanalarBizimki de daha beter yozgat
çok şükür canım şişkinlik , karın şişliği, kilo alımı, uyku hali, çabuk acıkma dışında çok şükür iyiyim :)
sen iyisin inşallah
2li test yorumuna dahil olmak istiyorum hayatımı gebelikte zehir etti 1.50 çıktı yaş 27 o zamandr inatla amniyo sentez yapalım diyor ben yok diyorum o kadar üstüne geldi ki kapıyı çarptım çıktım gebelik knt çok az gittim başka Dr devam ettim sonuç fındık kurdum sapasağlam doğdu ama ben tüm gebelik boyunca ağladım hatta belden uyusturarak ameliyata girdim ama cok ağladigim için Dr bebeğin sağlıklı dedi ve beni tam uyuttular o an.
Aynen öyle canımm :)Vallaha bilmişim ha çorum ha yozgat ne fark var yan yanalar
Günaydın kızlar, doktor benden gerekli testleri istedi tsh, serbest t4, ferritin, vitamin b 12, kan sayımı, vs vs.. fakat gittiğim hastanede bu baya pahalı tutuyor 600 tl kadar bizde dışarıda yaptıralım dedik. Yarın da memlekete gidicem ya orada daha uygun bir hastanede ya da sağlık ocağında yaptırayım diyorum. Sağlık ocağında misafir olarak bakarlar mı bana ? Ya da siz nerelerde yaptırdınız ?
Ben hâlâ sağlık ocağınada gidip bildirmedim gebe olduğumu en son ne zaman gidebilirim bi bilginiz var mı ?
Gidebiliyorsanız bugün sağlıkocağına gidin yaptırın. Yoksa memleketiniz de devlet hastanesine rand.alın orda oldugunuz süre içerisinde orada da yaptırabilirsiniz. Misafir olarak sağlık ocağında yapılır mı inanın hiç bilmiyorum. Genelde sorun çıkarıyorlar böyle şeylere. Bedava yaptırmak varken sakın 600 TL vermeyin ne kadar pahalıymış ya.
Beni de bu hafta aradı hemşire, 14. haftaya kadar kesin gelmiş ol dedi.
Ah canım benim hamile hamile nasil ugrasiolar senle neyse sen yine iyi olmaya calis cunku bu kv kp ne yapip ne edip hakli cikiyorlar kocanla iyi gecinmeye calis benim kv kp aram cok kotu ve hamile halimle bagirimp cagirdilar haksız yere Allaha havale ettim.Yok canım ya ben gurur yaparım. Bir kere istedim. Zaten kaldığımız yerde yok. Kayseride var. Oraya da kontroller için kayinbabam götürüyor hastaneye de onlar götürüyor yani ben yine yiyemem. Bir daha istemem de. Yemesemde ölmem napiyim
Rabb'ime hamd olsun iyi gidiyor❣ 10 haftalıkmışız cnm maşAllahhh❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?