2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım benimde 6+6 da usgde 7 haftalık 9 mm gayet iyi dedi dr
Valla bilemedim bakalım benim doktor bugün ne diyecek
Çok tşkler moral oldun bana
Gelince yazarım
Ben cockkkkk az su içiyorum
Beslenmede kalitesiz
Bulantı huylanti var
Sizler vitamin hapı decavit vs.. ve kan hapı başladınız mı bayanlar

Günaydın kızlar, doktor benden gerekli testleri istedi tsh, serbest t4, ferritin, vitamin b 12, kan sayımı, vs vs.. fakat gittiğim hastanede bu baya pahalı tutuyor 600 tl kadar bizde dışarıda yaptıralım dedik. Yarın da memlekete gidicem ya orada daha uygun bir hastanede ya da sağlık ocağında yaptırayım diyorum. Sağlık ocağında misafir olarak bakarlar mı bana ? Ya da siz nerelerde yaptırdınız ?

Evet canım annem büyük yaşta doğurdu. Küçük dayı olacak. Canım eşim hamile olduğumu birlikte öğrendik. Gece ogrendik sabah suriyeye gitti ve 10 haftalık olduk. Hiç görmedim. Ve Ben kendi evimde de kalmıyorum. Normalde kayseri de evimiz ben başka bi şehire küçük bi kasabaya yerleştim kayinvalidemlerin yanına. Bu konuda çok sıkıntı çekiyorum. Evimi özlüyorum. Canım bisey istiyor kimseye diyemiyorum. Zaten anlayışsız insanlar bir kere eşim e dedim canım bunu istedi diye.. o da babasını ar adi ve söyledi. Kayınpederim bağırdı çağırdı yerin dibine soktu beni. Üstelik eşim parasını göndermişti. Al diye almaz san ver de ona harçlık olsun demiş. Ve o adam parayı da harcadı..

Aile hekimliğinde yaptırdım ben.. İdrar ve toksoplazma testlerini özelde yaptırdım sadece.. Zaten aile hekimliği takibimizi yapmak zorundaymış.. Beni sürekli arıyorlar.. Ulaşamazlarsa, eşimi arıyorlar hemen.. Bir kere gidip, iki tüp kan ile yaparlar testlerinizi.. Bugün hemen gidebilirdiniz aile hekimliğine ya da yarın yola çıkmadan..
Benim Kendi aile hekimim, bazı testleri sonra yapalım kotam doluyor dedi mesela.. Dolayısıyla başka yer yapmayabilir testi.. Ama hastane yapabilir, onun hakkında fikrim yok..

Son düzenleme:
Ben o tahlilleri sağlık ocağında yaptırdım. İdrar tahlilini devlet hastanesinde. Misafir olarak bakarlar heralde ama tahliller yaparlarmı bilemiyorum. İstersen devlet hastanesinden randevu al

Canım ailenin yanına gitsen.. Birde hastaneye gittiğinde, parayı kendinde çekersin, eşin sana yollasın parayı.. Ayrıca kendini iyi hissediyorsan, kendi evinde bile kalabilirsin.. Bende yalnız kalıyorum, düşük tehditim var üstelik.. Bir taksi numarası bulunduruyorum yanımda.. Böyle daha dik olursun hem.. Lütfen canını sıkma, memnun değilsen çeşitli bir sebeple ya ailenin yanına ya kendi evine geç.. Eşinde Suriye de iken, aklı sizde kalmasın, ona olumsuzluklardan çok bahsetmeden ayrılabilirsin oradan.. Mesela bir hafta ailende kalırsın, burada da rahat edemedim deyip kendi evine geçersin..

Allah asker,polis eşlerine ve annelerine yardım etsin.zor gerçekten. Benimde kaynım suriyede. Kayınvalidem tuncelide sanıyor. Ona rağmen psikolojisi bozuk. Kaynım 30 yasını geçti ama evlenmiyor görevler yüzünden

Ben o tahlilleri sağlık ocağında yaptırdım. İdrar tahlilini devlet hastanesinde. Misafir olarak bakarlar heralde ama tahliller yaparlarmı bilemiyorum. İstersen devlet hastanesinden randevu al

Ben hâlâ sağlık ocağınada gidip bildirmedim gebe olduğumu en son ne zaman gidebilirim bi bilginiz var mı ?

Zaten evlense de hicbir aile hayatın olmuyor esimin öyle arkadaşları var ki çocuğu kendisine amca diyor.
Bunlar yetmezmiş gibi biz esimlede tartışıyoruz. Benim psikolojim artik kaldırmıyor gercekten. Hamileliğim de iyice bunaldim

Canım ben istemez miyim. Normalde parayi bana yolluyordu. Ama güya babasi beni canım çekti diye yemeğe götürecekti ona yolladı. Evde tek başıma kalmama müsade etmiyorlar. Kendi anneme gittiğimde de tartışıyoruz eşimle. 10 gün orda kalıp bir gün kendi annemlere gitsem hemen ne zaman gideceksin diye sormaya başlıyor. Keskr Kendi evimde kalsam. Ben hastanemede giderim çok şükür bilmediğim yok ama müsade etmiyorlar..

Gitmek istiyorum bi doktora belki eşimle konuşur bu on yargılar kırılır. Ona göre hep kendi annesinde kalmaliyim.
Bir kadın kendi evimde yalnız kalamaz. Yalniz dışarı çıkmamalı hep başkalarının gözüne bakıyorum onun yüzünden napmaliyim bilmiyorum Çok zor.

Ben hâlâ sağlık ocağınada gidip bildirmedim gebe olduğumu en son ne zaman gidebilirim bi bilginiz var mı ?
10. Haftaya kadar kesin gelmeniz lazım dediler bana.. Mesela sata göre 9.haftada olduğum için ısrarla aramışlar beni.. Bende gidecektim zaten, kalp atışını bekliyordum.. Çünkü ondan sonra gelin demişlerdi..
Tabi daha bilgili arkadaşlar olabilir.. Belki hiç gitmeyen bile vardır, bilemiyorum..
Yarın yola kaçta çıkacaksınız? Aç karnına gidin 8.30-9.00 gibi..

Valla o zaman, sıkıntılıymış durumum de ayaklarını uzat yat.. İş, yemek bekliyorlar mı bilemiyorum ama midem bulanıyor de, sancı girdi de.. Şu canının çektiği şeyi bir daha söyle kocana.. Normalde olmaz ama nasıl aklımda kaldı de.. Parayı yollayamadın mı canım de.. Bana yollasan da hastaneye giderken yesem de.. Madem izin vermiyor, şartları iyi sağlayacak..
Böyle sakin kalayım, sükunetimi koruyalım diyorum ama kadınlar izin vermiyorlar Vs yazınca geriliyorum birden.. Annenin yanına gidince ne olacaksa? Eşime diyorum, sen hastalansan, annem sana seve seve bakar ama kendi annenle daha rahat hissetmez misin, nazını rahat yaparsın, beğenmediğine beğenmedim dersin Vs vs.. Bana niye annen baksın, annem dururken?
Canım sen bebeğini düşün, kafana bişey takma.. Kadın isterse, bir olayı istediği gibi yönlendirir, eşini tanıyorsun, ikna edebilirsin.. İnşallah kısa zamanda döner eşin

Yok canım ya ben gurur yaparım. Bir kere istedim. Zaten kaldığımız yerde yok. Kayseride var. Oraya da kontroller için kayinbabam götürüyor hastaneye de onlar götürüyor yani ben yine yiyemem. Bir daha istemem de. Yemesemde ölmem napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…