- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #7.421
Ah canım benim hamile hamile nasil ugrasiolar senle neyse sen yine iyi olmaya calis cunku bu kv kp ne yapip ne edip hakli cikiyorlar kocanla iyi gecinmeye calis benim kv kp aram cok kotu ve hamile halimle bagirimp cagirdilar haksız yere Allaha havale ettim.
Allah'ım ya nasıl insanlar var öyle hamilesin ya sen hamile senin sülaleni ileten bir nesil nasıl böyle davranabiliyorlar anlamıyorum. iyi senin ailen bir şey demiyor benim ailem çoktan kıyameti koparmıştı. Allah'a şükürler olsun benim kv kp gözlerimin içine bakıyor bir şey isterim diye hele kp Allah'ım ona hiç bir sıkıntı vermesin her zaman yanımda oldu bence eşine tavrını koymalısın demelisin yani parayı kendileri harcadılar bana birşey vermediler bana durmadan bağırıp çağıyorlar. tamam iyi niyetliliğinden susuyorsundur ama sustukca bundan daha çok üstüne gelecek.Blackbluee1
Burda ki doktorlar da aksine, isterseniz yapalım ama bence yaptırmayın içinize şüphe düşmesin diyorlar çünkü down sendromlu doğacak diye bekleyen Kaç kişi sağlam bebek dünyaya getirmiş. Yani hiç bir şeyin garantisi yok maalesef.ben de bu tarz hikayeleri çok sık duydum madem sonuçlar %100 doğru olmadığı gibi yanıltıcı neden bu riske gireyim ki.. ama doktorum bir değişik 9 ay boyunca içinizde şüphe olacağına testi yaptırıp kafanız rahat olsun diyor de bende öyle işlemiyor benim zaten içim rahat içimde şüphe yokki... asıl yaptırdıktan sonra içime şüphe sokacak olan sonuçlar olabilir...
Öyle canım benim bir iki demeye çalıştım. Ama bizim aramız bozuluyor.
Annesi ne babasına tooz kondurmuyor beyefendi. Benim ne halde olduğumun hiçbir önemi yok demekki diyorumm. Hadi beni düşünmüyor da insan çocuğunu düşünmez mı. Inan kavga ettik 3 gün önce annemlere geldim diye. Ne halin varsa gör dedi. Ve hiç arayıp sormadı 3 gün oldu..
Bazen her şey zor geliyor. Kaldiramicam sanıyorum
Iyi olmana cok sevindim ablacım bizde iyiyiz sukur benimde bu gelicekcarsamba randevum var bakalım nolucak gunler gecmiyor ama yaSelamlarHayırlı Cumalar olsun güzel anneler
bir geçmişe döneyim de bakayım herkesler iyi mi
biz fasulyemle iyiyiz şükür ... eşim soruyor ? bebek nasıl napıyosunuzahhh diyorum bi bilsem napıyor , haftaya Salı için randevu aldım 12+1 olacak ...
oyyy oyyyy 11 gün var daha ... özledimmmmmmmmm
Öyle canım benim bir iki demeye çalıştım. Ama bizim aramız bozuluyor.
Annesi ne babasına tooz kondurmuyor beyefendi. Benim ne halde olduğumun hiçbir önemi yok demekki diyorumm. Hadi beni düşünmüyor da insan çocuğunu düşünmez mı. Inan kavga ettik 3 gün önce annemlere geldim diye. Ne halin varsa gör dedi. Ve hiç arayıp sormadı 3 gün oldu..
Bazen her şey zor geliyor. Kaldiramicam sanıyorum
aslında doktorunla konuşsan anlatsan olayı böyle böyle diye o konuşsa kp piskoloji bozuk tedavi görmesi lazım desePsikoloğa gidiyim diyorum ama düşünüyorum şimdi oraya da onlar götürecek daha doğrusu büyük ihtimalle götürmeyecekler bir de ortalığa laf çıkar. Iyi ki bu hamile oldu bu da diye o yüzden kimseye de demedim.
Allah yardımcın olsun canım inan çok zor bir dönem senin için çok üzüldüm Rabbim bir an önce eşinin yanına gelse de evine gitsen. anlamıyorum zaten şu erkekleri evlenmeden önce aile nedir bilmezler evlendikten sonra aile onlar için vazgeçilmez oluyor tam bir aile kuzularına dönüşüyorlar. benim de bir arkadaşım var oda büyük sıkıntılar çekiyor kvden ondan dolayı seni anlayabiliyorum evde görümcen falan yok mu
Onlar bunu anlayabilecek kapasitede değiller canım. Yobaz kesim nasıl anlatsam pskistroye gitmek herkese göre normaldir ya onlara göre değil..aslında doktorunla konuşsan anlatsan olayı böyle böyle diye o konuşsa kp piskoloji bozuk tedavi görmesi lazım dese
etme bulma dünyası canım sıkma canını bol bol dua et Rabbim dualarını kabul eder inşallah. etme bulma dünyası yarın birgün onların bu yaptıklarını kızı çekecek haberleri yok Rabbim o kıza acısınVar birde bekar görümcem var küçük zaten o da 14 yaşında
Canım dik dur lütfen.. Niye sinir sistemin çöksün? Eşine birşeyi iletirken, annesini babasını suçlar gibi değil, onları gerekirse iyi göstererek ilet derdini.. Eşin bilmiyor mu kaç gün orada kaldığını, elaleme ne??? Benim annemin komşuları da damat, kızının yüzünü göstermiyor mu diye laf çıkarıyorlarmış de o zaman.. Madem elalem dinleniyor.. Sen gelene kadar herkeste birer hafta kalacağım kocacığım, ne zaman döneceksin diye sorma deyiver..Kendi annem de kalınca hemen ailesi diyor gelin kalmıyor bizde diye konu komşu ne diyor diyo küçük yer ya. Buna böyle diyorlar bu da benden alıyor sinirini. Benim tüm sinir sistemim çöktü.
Bana da, 20. Haftada gelin, garanti olsun, erken olursa bebek için sıkıntı olur dediler.. Sen en garanti 19. Hafta da git en iyisi..Sağlık ocağında 16 ila 19.hafta arası tetanoz aşısı yapılacak kızlar.O zamanı geçirmeyin yeter..Ebe öyle dedi bana..
Onlar bunu anlayabilecek kapasitede değiller canım. Yobaz kesim nasıl anlatsam pskistroye gitmek herkese göre normaldir ya onlara göre değil..
Canım dik dur lütfen.. Niye sinir sistemin çöksün? Eşine birşeyi iletirken, annesini babasını suçlar gibi değil, onları gerekirse iyi göstererek ilet derdini.. Eşin bilmiyor mu kaç gün orada kaldığını, elaleme ne??? Benim annemin komşuları da damat, kızının yüzünü göstermiyor mu diye laf çıkarıyorlarmış de o zaman.. Madem elalem dinleniyor.. Sen gelene kadar herkeste birer hafta kalacağım kocacığım, ne zaman döneceksin diye sorma deyiver..
Bu arada bende Yozgatlıyım.. Bizde böyle erkekler yok çok şükür.. Bizde kalsın diyen aile de yok..
Bana da, 20. Haftada gelin, garanti olsun, erken olursa bebek için sıkıntı olur dediler.. Sen en garanti 19. Hafta da git en iyisi..
Canım ya nasıl bir aileye gittin öyle diyecek kelime bulamıyorum İnşallah Rabbim içlerine kalp güzelliği verir de sana da iyi davranırlar
ikili taramaya gün verildi mi saana canımBenimki de ıyi gidiyo şükür,aynı senin gibi şişkinlik kilo merak vs :)
Ogullarinin yanında gayet iyi davranıyorlar canım lütfen benim için dua edin sizde hamilesiniz kabul olur inşallah
ederim tabi canım Rabbim bir an önce kurtarsın seni onlardan inşallah eşinin tahini istanbul taraflarına düşer de oraya taşınırsınız
Cok sukur gordum bebegimi kalbi pit pit atiyoCanım icini ferah tut allahın izniyle bebisin seninle benim tüp bebek değil ama oyle aman aman bi bulantı sancım yok kansızlık ve bitkinlik bende baya mevcut bunyeden bunyeye degisiyor duacınız insallah mutlu bir sekilde donersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?