- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.041
Insallah canım ya, Zaten çok fazla bir belirtin yoktu sadece göğüslerim dolgun ve hafif agriliydi, Bu sabah yok olmuş ağrı ve dolgunluk. Kanamam yok çok şükür ama dün çok kustum birşey içmeden yiyemedenw,fenaydimbüyüme ağrılarıdır geçmiş olsun
size de geçmiş olsun ben hiç belirti yaşamıyorum mesela kanama yoksa korkmayın ben ilk gebeliğimde kusmaktan yorgun düşüyordum boğazım tahriş oluyordu allahın izniyle bir şey olmaz stres daha büyük sıkıntı
kaç kılo ıle hamıle kaldın canım.Günaydın herkese dün kontrolüm vardı tekrardan duyduk atışları büyümüş bebeğim onun dışında ilaçlara devam deyip 15-20 gün sonra gel testlerini yaparız dedi.devlet hastanesine gittim sonra kadın dığumcuya oda bana folik asiti içme balık yağı verdi onun yerine onun içinde de varmış fazlası zararmış folikasitin kan sulandırıcıyı kesti gerek YÖK içmene dedi sabah akşam tempolu yürüyüş verdi ilişki Serbest dedi kafam karıştı yeminle ben şeker hastasıyım birde insülin ve hap içiyorum dikkat et dedi kilo çok aldığımı söyledim olmazsa diyetisyene göndereyim seni dedi perşembe tekrar gidicem kontrole ve 8-10 tüp te kan aldılar
kaç kılo ıle hamıle kaldın canım.
kac kılo aldın su ana kadar
Keşke görebilsem, yurtdisindayim ve burda bakmıyorlar maalesef. Göğüslerim in ağrısı geçince korktumPsikolojik olarak bebeğe biley olursa düşüncesinden kaynaklıdır canım için rahat etsin bi doktora görün ama bende bişey olacağını sanmam ishal ve kusma her hamilenin başına gelebilcek bişey ama git bebişini gör rahatla
Korkma hiç bende göğüs ağrısı yok nerdeyse şişmediler bileKeşke görebilsem, yurtdisindayim ve burda bakmıyorlar maalesef. Göğüslerim in ağrısı geçince korktum
uuu canım valla ıyı almışın.çok aldım çook 85 kilo ile kaldım dün dr tarttı 92,5 çıktım 7,5 kilo almışım ama bende hiç öğürme kusma hiç birşey yok yediklerim de aynı değişen yok sadece sporum yok hayatım da hamile kalmadan önce hergün spor yapıyordum
Verdiğim kiloyu geri alıyorum resmen 98 kiloydum 85 düştüm hanile kaldığımı öğrendim ne oldu anlamadım ekmek yemeyen ben ekmek yemeğe başladım sporu kestim birdeuuu canım valla ıyı almışın.
kılolu hamıle kalanlar daha az kılo alıyor dıye duymuştum ben.
mesela benım mıde bulantım yoktu ama agzımın acı tadı nedenıyle 1 ay sureklı bıse attım agzıma meyve kuruyemış vs.
ama ıkı gundur o tat gectı.
o nedenle daha dıkkatlı yemeye basladım
bende 9+4 haftalık gebeyım.
61 ile basladım. su an 64 kılo oldum.
Bendensin napcaz bu kilolarıgünaydın bence çabuk kilo alanlardanım galiba
ilaçlar sayesinde 68 kiloyla hamile kaldım. şuan 71 kiloyum
Kızlar günaydın, Dün yazmıştım sanırım oğlum hastaydı ishal ve kusma, maalesef bana geçti Akşam söylemesi ayıp 13 kez kustum hiç birşey yiyip içmeden. Doktoru aradık bebek için tehlikeli değil dedi , hastaneye yatmaya gerek yok dedi akşam zor uyudum. Gelin görün ki bu sabah göğüslerime ki ağrı kaybolmuş. Karnimda kusmaktan biraz inmişAcaba birşey olmuşumdur kanamam yom
5e geliyodu uyuduğum da bi kaç saat daha uyudum neyse ki şimdi kahvaltı eziyeti var oğluşu babaanneye yolladım eşim de kendi hazırlar inş
çok aldım çook 85 kilo ile kaldım dün dr tarttı 92,5 çıktım 7,5 kilo almışım ama bende hiç öğürme kusma hiç birşey yok yediklerim de aynı değişen yok sadece sporum yok hayatım da hamile kalmadan önce hergün spor yapıyordum
merhabalar ben aranıza yeni katıldım 7+3 gestasyonel haftadayım. Keseyi 4+3 te kalp atışını 6+3 te aldık. ikinci gebelik 3 yaşında cimcime bir kızım var ellerinizden öper. Herkese selam eder hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza almayı dilerim.
Bende aynıyım valla burun tıkanıklığı ve ökdürükten ölüyorum.Halsizlikte cabasıKızlar birde grip oldum iki gündür. Soğuk algınlığı ilacı falan var ama içmek istemiyorum. Ama gripte iyice zayıf düşürüyor beni napiyim şimdi ya
Bende aynıyım valla burun tıkanıklığı ve ökdürükten ölüyorum.Halsizlikte cabasıIhlamur portakal suyu bol C vitaminiyle geçiştirmeye çalışıyorum.
bayanlar ağzında metalik tat hisseden ve reflüsü bulunan var mı doktorlarınız ne önerdi güneydoğuda küçük bir yerdeyim kafama göre doktor bulamadım. sıyırmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?