2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Insallah canım ya, Zaten çok fazla bir belirtin yoktu sadece göğüslerim dolgun ve hafif agriliydi, Bu sabah yok olmuş ağrı ve dolgunluk. Kanamam yok çok şükür ama dün çok kustum birşey içmeden yiyemedenw,fenaydim

kaç kılo ıle hamıle kaldın canım.
kac kılo aldın su ana kadar

kaç kılo ıle hamıle kaldın canım.
kac kılo aldın su ana kadar
çok aldım çook85 kilo ile kaldım dün dr tarttı 92,5 çıktım 7,5 kilo almışım ama bende hiç öğürme kusma hiç birşey yok yediklerim de aynı değişen yok sadece sporum yok hayatım da hamile kalmadan önce hergün spor yapıyordum

Keşke görebilsem, yurtdisindayim ve burda bakmıyorlar maalesef. Göğüslerim in ağrısı geçince korktum

uuu canım valla ıyı almışın.
kılolu hamıle kalanlar daha az kılo alıyor dıye duymuştum ben.

mesela benım mıde bulantım yoktu ama agzımın acı tadı nedenıyle 1 ay sureklı bıse attım agzıma meyve kuruyemış vs.
ama ıkı gundur o tat gectı.
o nedenle daha dıkkatlı yemeye basladım
bende 9+4 haftalık gebeyım.
61 ile basladım. su an 64 kılo oldum.

bende 65 e yakındım 64 olmuşum. birşey yiyemiyorum :/

Verdiğim kiloyu geri alıyorum resmen 98 kiloydum 85 düştüm hanile kaldığımı öğrendim ne oldu anlamadım ekmek yemeyen ben ekmek yemeğe başladım sporu kestim birde

bende kilolu hamile kalanlardanım pko kisti var diyeti bırakıp yemeye başlayınca 74 oldum ve hamile kaldım henüz 1 kilo almışım. ilk hamileligimde 18 kilo almıştım umarım bunda daha az alırım. Tek sorunum ekmek aslında azaltsam yemek çok yemiyorum

Kızlar birde grip oldum iki gündür. Soğuk algınlığı ilacı falan var ama içmek istemiyorum. Ama gripte iyice zayıf düşürüyor beni napiyim şimdi ya

Bu kilo işi bende çok karışık hayatım boyunca hafif dombili oldum hep boy 160 kilo 60-62 idi. üniversitede bir azimle 52 ye düştüm ve 4 sene korudum. mezuniyet sonrası iş stresi ile ve evlilikle 62 olduk mu geri. bir de bebek geldi 78 ile doğuma gittim. doğum sonrası 69 a düştüm ama kızımda süt allerjisi riski nedeni ile sıkı diyete girdim. tam 2 ayda 78 kşloya geri çıktım. sonrasında yine iş stresi falan derken hopp 82 yi gördüm. ama o kadar mutsuzdum ki. 1 şubat 2017 den itibaren 82,5 tan diyet ve sporla 66,5 a düştüm şimdi gebe kaldım yine. 2. aydayım 67 den yukarı çıkmadım inşallha çıkmam kiloyu tekrar kaldıracak halde değilim.

bayanlar ağzında metalik tat hisseden ve reflüsü bulunan var mı doktorlarınız ne önerdi güneydoğuda küçük bir yerdeyim kafama göre doktor bulamadım. sıyırmak üzereyim

beni de ekleyebilirmisiniz Ausencia
32 yaş 2. çocuk Beklenen doğum tarihi 25 haziran balıkesir

Merhabalar hoş geldiniz ... ekledim ama bazı eksikler var dilersen onları da ekleyelim

geçmiş olsun canım yok .
Gebelik psikolojisidir canım ya . hamileliği boyunca kusup 14 kilo veren arkadaşım vardı benim ..sapasağlam evladı 3 yaşlarında şimdi
o senden beslenir annesi ..senin stoklardan :)

5e geliyodu uyuduğum da bi kaç saat daha uyudum neyse ki şimdi kahvaltı eziyeti var oğluşu babaanneye yolladım eşim de kendi hazırlar inş

canım sana da geçmiş olsun çok ..bulantılar uyutmamış yine .
beni de bacak karın gerginliği rüyalar uyutmuyor

bende de durum aynı biliyorsun . kilo konusunda . 5 kilo kadar da bende var .
çünkü aynen spor yok .
her gün düzenli idi . Ama önüüzdeki hafta kontrolümde dr umla konuşacağım 13. hafta olacak ... riskli dönem geçti ise ... hamilelik egzersizlerine ..pilatese başlayacağım ..hafif yürüyüşlerle .
en azından 2.trimesterda çok almamayı o 3 ayı 3-4 kilo ile atlatmayı hesaplıyorum .Bakalım .

Aminnnn. Hoş geldin ve hayırlı olsun diyeyim bend e.

Kızlar birde grip oldum iki gündür. Soğuk algınlığı ilacı falan var ama içmek istemiyorum. Ama gripte iyice zayıf düşürüyor beni napiyim şimdi ya
Bende aynıyım valla burun tıkanıklığı ve ökdürükten ölüyorum.Halsizlikte cabası Ihlamur portakal suyu bol C vitaminiyle geçiştirmeye çalışıyorum.

Bende aynıyım valla burun tıkanıklığı ve ökdürükten ölüyorum.Halsizlikte cabası Ihlamur portakal suyu bol C vitaminiyle geçiştirmeye çalışıyorum.

Bende sürekli C vitamini almaya çalışıyorum umarım çabuk atlatiriz

bayanlar ağzında metalik tat hisseden ve reflüsü bulunan var mı doktorlarınız ne önerdi güneydoğuda küçük bir yerdeyim kafama göre doktor bulamadım. sıyırmak üzereyim

Metalik tat derken nasıl bir tat. Kanmı acaba, kanın metalik bir tadı vardır çünkü. Ya da kan hapı kullanıyorsanız o mu yapıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…