- 14 Ekim 2017
- 374
- 722
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.021
Cok yoruluyorum canim zaten cokta sutum yokmus gibi geliyor. 20 aylik oldu gonul isterdi 2 yasina kadar emzirmekNeden kesmeyi düşünüyor sunuz ?
Teşekkür ederim bir ara bende bakiyim listeyeTüp bebek 2.denemede pozitif oldu. Daha önce normal yoldan olan kalbi durduğu için alınan bebeğim var. Bugün gittiğim kürtajımı yapan doktordu. Kendi doktorum tüpü yapan prof. ama çok ketum açıklama yapmaz. Riskli kıymetli gebelik ben takip etmek istiyorum dedi. Ama cumartesi 2. keseyi neden görmedi anlamıyorum. Kanamamı 2 doktor önemsedi ama o üstünde durmadı. Üzerinde durmayacaksa kıymetli gebelik bana gel demenin ne anlamı kalırki. Çarsamba gitmeyi istedigim doktoruda ilk hamileligimdeki kaybımı önemsediği icin seviyorum. Diğerleri gibi olabilir şans işi demedi. Kromozom analizi trombofili paneli için yönlendirdi. Sayesinde kan pıhtılaşması taşıyıcı olduğumu öğrendim. Bu bebekte pozitifi gördüğümüzde kan sulandırıcı başlayabildik. Unvan yüzünden tüp bebek doktoruma güvenmek istiyorum ama yapamıyorum.
Aynen, içerik listesine bakıyorum.. Retinol; kırışıklık, geniş gözenek ve yaşlanmaya birebir.. Ancak, gebelikte kullanılmaması gereken ürünlerden.. Retinolün ve soyanın birkaç türevi var.. Onlardan kaçınmak lazım.. Onun dışında sıkıntılı cilt bakım ürünü görmedim..
Gebelikten mi kaynaklı bilmiyorum ama benimde sütüm çok azaldıCok yoruluyorum canim zaten cokta sutum yokmus gibi geliyor. 20 aylik oldu gonul isterdi 2 yasina kadar emzirmek
Sağol canim sizinkine de MasAllah en azindan ilk 6 ayi gecmis. olsun sende gittigi yere kadar emzirirsin doktoruna da danışırsin ne zamana kadar emzirebilirim diye benimkide azalmis gibi heralde hormonlardan olabilir Allah kolaylik versin hepimizeGebelikten mi kaynaklı bilmiyorum ama benimde sütüm çok azaldı
Büyümüş sizinki maşallah. Benim 1 yaşına girecek onun için devam edeceğim ama çok az olduğu kadar artık
Doktorum devam edebilirsin dedi onda sıkıntı yok çok şükür.Sağol canim sizinkine de MasAllah en azindan ilk 6 ayi gecmis. olsun sende gittigi yere kadar emzirirsin doktoruna da danışırsin ne zamana kadar emzirebilirim diye benimkide azalmis gibi heralde hormonlardan olabilir Allah kolaylik versin hepimize
Doktorun desteklemesi iyi olmuş Allah güç kuvvet versin bizlere çünkü hamileyken emzirmek iki kat daha zorDoktorum devam edebilirsin dedi onda sıkıntı yok çok şükür.
Neyseki ilk 6 ayda gebelik olmadı :)) bunada şükür
Allah kolaylik versin diyelim. Tatsiz olay derken ne yasadin merak ettim canim ozel degilse. Bebegi gormedin mi gorneden kesme bence. 1 haftada unuttu ama ben uzuldum bayagi. Kolay degil oglum daha 1 yasina yeni girdiSagol canim cevapladigin icin bende kesmek istiyorum cok zorlaniorum biraz azalttim ama insAllah biraktirabilirim sen mecbur kalmissin bir anda kesmeye yapacak bir sey yok çok geçmiş olsun bu arada. Olsun yatsin bebis daha cok kucuk annesi kokunu istiyor. bende odayi te 6 ayliktan ayirmistim simdi tasindiktan sonra tekrar bizim odadaki besigine aldim hic gozum yemio gece 8379 kere uyaninca kaldı oyle bu aralarda hic ilgilenmiom vicdan azabi bir yandan mide bulansi yanmasi bir yandan emzirmeyi kesme dusunmesi bir yandan bebek daha gozukmedi onu ayri dusunuom bir de birkac tatsiz olay yasadim degmeyin psikolojime
4-5 gün bulantısız geçmişti keşke o günlerimi değerlendirseydim herşeyden fazla fazla yeseydim bulantılar geri döndü iflahım kesiliyor ne gecem var ne gündüzüm bu saatte istifra ettim biraz rahatladım. Allahım yardım etsin hepimize...
aynı canmımKızlar ilkkez yazıyorum.yeni üye oldum. 9+4oldum ama karnım çok sis gaz var ve hep yatmaknistiyorum.böyle olan var mi
Psikolojik olarak bebeğe biley olursa düşüncesinden kaynaklıdır canım için rahat etsin bi doktora görün ama bende bişey olacağını sanmam ishal ve kusma her hamilenin başına gelebilcek bişey ama git bebişini gör rahatlaKızlar günaydın, Dün yazmıştım sanırım oğlum hastaydı ishal ve kusma, maalesef bana geçti Akşam söylemesi ayıp 13 kez kustum hiç birşey yiyip içmeden. Doktoru aradık bebek için tehlikeli değil dedi , hastaneye yatmaya gerek yok dedi akşam zor uyudum. Gelin görün ki bu sabah göğüslerime ki ağrı kaybolmuş. Karnimda kusmaktan biraz inmişAcaba birşey olmuşumdur kanamam yom
5e geliyodu uyuduğum da bi kaç saat daha uyudum neyse ki şimdi kahvaltı eziyeti var oğluşu babaanneye yolladım eşim de kendi hazırlar inşAmin. Bende uyuduğum da sabah 6 idi şimdi yine uyandım.
büyüme ağrılarıdır geçmiş olsunGünaydın herkese
benim göbek deligimde ve alt kısmında acayip agrım var böyle bir şey yasayan var mı?
karnım büyümüş olsa anlayacağım ama henüz 10 haftalığız
size de geçmiş olsun ben hiç belirti yaşamıyorum mesela kanama yoksa korkmayın ben ilk gebeliğimde kusmaktan yorgun düşüyordum boğazım tahriş oluyordu allahın izniyle bir şey olmaz stres daha büyük sıkıntıKızlar günaydın, Dün yazmıştım sanırım oğlum hastaydı ishal ve kusma, maalesef bana geçti Akşam söylemesi ayıp 13 kez kustum hiç birşey yiyip içmeden. Doktoru aradık bebek için tehlikeli değil dedi , hastaneye yatmaya gerek yok dedi akşam zor uyudum. Gelin görün ki bu sabah göğüslerime ki ağrı kaybolmuş. Karnimda kusmaktan biraz inmişAcaba birşey olmuşumdur kanamam yom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?