2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki oğlum ve kızıma tüp bebek ile kavuştum ve. Transfer sonrası merkeze hiç gitmedim güvendiğim kadın dogumcuyla devam ettim size tavsiyem tek doktor aklinizi bulandirmayin derim sakince ilaçları ni kullan stres yapma

Teşekkür ederim bir ara bende bakiyim listeye

Cok yoruluyorum canim zaten cokta sutum yokmus gibi geliyor. 20 aylik oldu gonul isterdi 2 yasina kadar emzirmek
Gebelikten mi kaynaklı bilmiyorum ama benimde sütüm çok azaldı
Büyümüş sizinki maşallah. Benim 1 yaşına girecek onun için devam edeceğim ama çok az olduğu kadar artık

Gebelikten mi kaynaklı bilmiyorum ama benimde sütüm çok azaldı
Büyümüş sizinki maşallah. Benim 1 yaşına girecek onun için devam edeceğim ama çok az olduğu kadar artık
Sağol canim sizinkine de MasAllah en azindan ilk 6 ayi gecmis. olsun sende gittigi yere kadar emzirirsin doktoruna da danışırsin ne zamana kadar emzirebilirim diye benimkide azalmis gibi heralde hormonlardan olabilir Allah kolaylik versin hepimize

Doktorum devam edebilirsin dedi onda sıkıntı yok çok şükür.
Neyseki ilk 6 ayda gebelik olmadı :)) bunada şükür

Allah kolaylik versin diyelim. Tatsiz olay derken ne yasadin merak ettim canim ozel degilse. Bebegi gormedin mi gorneden kesme bence. 1 haftada unuttu ama ben uzuldum bayagi. Kolay degil oglum daha 1 yasina yeni girdi

Amin. Bende uyuduğum da sabah 6 idi şimdi yine uyandım.

Günaydın herkese
benim göbek deligimde ve alt kısmında acayip agrım var böyle bir şey yasayan var mı?
karnım büyümüş olsa anlayacağım ama henüz 10 haftalığız

ben de 28 temmuzda bebeğimi hayırlıysa kucağıma alacağım... İlk gebeliğim.. şuan 8. haftanın içindeyim. Gerçekten halsizlik ve mide şikayetlerimle çok zor geçiyor. Maltepe üniv. Aygen Hanıma gidiyorum. İnşallah memnun kalırım.

Kızlar günaydın, Dün yazmıştım sanırım oğlum hastaydı ishal ve kusma, maalesef bana geçti Akşam söylemesi ayıp 13 kez kustum hiç birşey yiyip içmeden. Doktoru aradık bebek için tehlikeli değil dedi , hastaneye yatmaya gerek yok dedi akşam zor uyudum. Gelin görün ki bu sabah göğüslerime ki ağrı kaybolmuş. Karnimda kusmaktan biraz inmiş Acaba birşey olmuşumdur kanamam yom

Psikolojik olarak bebeğe biley olursa düşüncesinden kaynaklıdır canım için rahat etsin bi doktora görün ama bende bişey olacağını sanmam ishal ve kusma her hamilenin başına gelebilcek bişey ama git bebişini gör rahatla

Günaydınlarr, arkadaşlar onkoloji bölümünde yıllarım geçmesinden ötürü, sakın içmeyin diyorum başka da bir şey demiyorum. Çocuk sağlam doğdu,düşmedi diye seviniyor içiciler ama o çocuk hayata 1-0 geriden başlıyor ve de bu zamanla çıkıyor maalesef. Kendinize ve bebeğinize bir söz verin ve hemen bırakın. Emzirme aşamaları bittikten sonra başlarsınız gene eğer dayanamıyorsanız..

Günaydın herkese
benim göbek deligimde ve alt kısmında acayip agrım var böyle bir şey yasayan var mı?
karnım büyümüş olsa anlayacağım ama henüz 10 haftalığız
büyüme ağrılarıdır geçmiş olsun
size de geçmiş olsun ben hiç belirti yaşamıyorum mesela kanama yoksa korkmayın ben ilk gebeliğimde kusmaktan yorgun düşüyordum boğazım tahriş oluyordu allahın izniyle bir şey olmaz stres daha büyük sıkıntı

Günaydın herkese dün kontrolüm vardı tekrardan duyduk atışları büyümüş bebeğim onun dışında ilaçlara devam deyip 15-20 gün sonra gel testlerini yaparız dedi.devlet hastanesine gittim sonra kadın dığumcuya oda bana folik asiti içme balık yağı verdi onun yerine onun içinde de varmış fazlası zararmış folikasitin kan sulandırıcıyı kesti gerek YÖK içmene dedi sabah akşam tempolu yürüyüş verdi ilişki Serbest dedi kafam karıştı yeminle ben şeker hastasıyım birde insülin ve hap içiyorum dikkat et dedi kilo çok aldığımı söyledim olmazsa diyetisyene göndereyim seni dedi perşembe tekrar gidicem kontrole ve 8-10 tüp te kan aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…