- 9 Ekim 2017
- 209
- 557
- 23
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.061
Bende sürekli C vitamini almaya çalışıyorum umarım çabuk atlatiriz
Bendensin napcaz bu kiloları
ben konuştum evde koşu bandım var kullanabilir miyim dedim 3-4 hızla nabız da 120 yi geçmeyecek şekilde yürüyüş yapabilirsin dediMerhabalar hoş geldiniz ... ekledim ama bazı eksikler var dilersen onları da ekleyelim
geçmiş olsun canım yok .
Gebelik psikolojisidir canım ya . hamileliği boyunca kusup 14 kilo veren arkadaşım vardı benim ..sapasağlam evladı 3 yaşlarında şimdi
o senden beslenir annesi ..senin stoklardan :)
canım sana da geçmiş olsun çok ..bulantılar uyutmamış yine .
beni de bacak karın gerginliği rüyalar uyutmuyor
bende de durum aynı biliyorsun . kilo konusunda . 5 kilo kadar da bende var .
çünkü aynen spor yok .
her gün düzenli idi . Ama önüüzdeki hafta kontrolümde dr umla konuşacağım 13. hafta olacak ... riskli dönem geçti ise ... hamilelik egzersizlerine ..pilatese başlayacağım ..hafif yürüyüşlerle .
en azından 2.trimesterda çok almamayı o 3 ayı 3-4 kilo ile atlatmayı hesaplıyorum .Bakalım .
Aminnnn. Hoş geldin ve hayırlı olsun diyeyim bend e.
Ani kalkıp otururken ağrım oluyor bende de,ilk hamileligimde de olmuştu. Sürekli değil ama dediğim gibi hızlı kalkarsam ya da oturursam oluyor. Rahim genişlemesine bağlıyorum ben :)Kizlar sanki yumurtlama agrisi gibi agrim oluyor iki gündür oturup kalkarken bebisin dollendigi tarafta yani en son o taraftan yumurtlamistim.dr a gidicem ama bende de var diyeniniz var mi.tecrubeli anneler bu aylarda boyle oturup kalkarken sag tarafnizda yumurtlama zamaninda oldugu gbi agri hissediyor musunuz
metalik tat derken böyle paslı pil yalamışsın hissi diye tarif ederler ağzım dilim zehir gibi hiçbirşey yiyemiyorum,halsizlik had safhada ayakta duramıyorumMetalik tat derken nasıl bir tat. Kanmı acaba, kanın metalik bir tadı vardır çünkü. Ya da kan hapı kullanıyorsanız o mu yapıyor acaba?
Yolk gizuktu bebek gozukmedi karindan baktilar ama kalp atisi duyuldu bilmiom o nasil oldu bebek gozukmeden kalp atisi duyuldu insAllah sagliklidir. Tatsiz olay derken kv kp nun luzumsuzluklari anlatsam epey uzun olur hic girmeyiyimAllah kolaylik versin diyelim. Tatsiz olay derken ne yasadin merak ettim canim ozel degilse. Bebegi gormedin mi gorneden kesme bence. 1 haftada unuttu ama ben uzuldum bayagi. Kolay degil oglum daha 1 yasina yeni girdi
Benim de bigun 4. Gunum bulantim yok endiseelnmeye baslamistim ama senin de oyle olmus normaldir herhalde o zaman4-5 gün bulantısız geçmişti keşke o günlerimi değerlendirseydim herşeyden fazla fazla yeseydim bulantılar geri döndü iflahım kesiliyor ne gecem var ne gündüzüm bu saatte istifra ettim biraz rahatladım. Allahım yardım etsin hepimize...
Anladim canim. Bizde de oluyor arada olur oyle seyler. Bebek gozukmeden kalp atisi gozukmez ki bence bebegi gordu doktorum da soylemedi. Bendr endiseliyim bu gunlerde hersey iyi gidiyir mu diye 2 tane kaybim var cunkuYolk gizuktu bebek gozukmedi karindan baktilar ama kalp atisi duyuldu bilmiom o nasil oldu bebek gozukmeden kalp atisi duyuldu insAllah sagliklidir. Tatsiz olay derken kv kp nun luzumsuzluklari anlatsam epey uzun olur hic girmeyiyim
metalik tat derken böyle paslı pil yalamışsın hissi diye tarif ederler ağzım dilim zehir gibi hiçbirşey yiyemiyorum,halsizlik had safhada ayakta duramıyorum
Canim ekrana baktim bende bebek yoktu sonra radyoloji bolumune gonderdi orda kalp sesi dinletti ama hic bilgi vermedi kalp atisi hizi hakkinda veya bebek niye gozukmedi diye. insAllah bebeklerimiz iyidirAnladim canim. Bizde de oluyor arada olur oyle seyler. Bebek gozukmeden kalp atisi gozukmez ki bence bebegi gordu doktorum da soylemedi. Bendr endiseliyim bu gunlerde hersey iyi gidiyir mu diye 2 tane kaybim var cunku
Amin canim insallah iyilerdir ama kalp atisini dinlediysen bebek kesin vardir. Belki gec dollenmedir. Hayirlisiyla saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza insallahCanim ekrana baktim bende bebek yoktu sonra radyoloji bolumune gonderdi orda kalp sesi dinletti ama hic bilgi vermedi kalp atisi hizi hakkinda veya bebek niye gozukmedi diye. insAllah bebeklerimiz iyidir
benım oluyor bazen oturamıuorum bileKizlar sanki yumurtlama agrisi gibi agrim oluyor iki gündür oturup kalkarken bebisin dollendigi tarafta yani en son o taraftan yumurtlamistim.dr a gidicem ama bende de var diyeniniz var mi.tecrubeli anneler bu aylarda boyle oturup kalkarken sag tarafnizda yumurtlama zamaninda oldugu gbi agri hissediyor musunuz
Acaba hep böyle uykusuz mu geçicek merak ediyorum doğum sonrasına alıştırma gibi önceden ne çok uyuyomuşum da farkında değilmişimcanım sana da geçmiş olsun çok ..bulantılar uyutmamış yine .
beni de bacak karın gerginliği rüyalar uyutmuyor
evet bende ne cabuk bitti acaba bi sorun mu var diye düşünürken tekrar başladı oğlum da 10.haftada bitmişti bulantılarım seninki biterse de telaş yapma canımBenim de bigun 4. Gunum bulantim yok endiseelnmeye baslamistim ama senin de oyle olmus normaldir herhalde o zaman
Kizlar doktordan geldim simdi... Bebeğimde sıkıntı yokmuş 8 hafta 3 günlük olmus :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?