2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar sanki yumurtlama agrisi gibi agrim oluyor iki gündür oturup kalkarken bebisin dollendigi tarafta yani en son o taraftan yumurtlamistim.dr a gidicem ama bende de var diyeniniz var mi.tecrubeli anneler bu aylarda boyle oturup kalkarken sag tarafnizda yumurtlama zamaninda oldugu gbi agri hissediyor musunuz

ben konuştum evde koşu bandım var kullanabilir miyim dedim 3-4 hızla nabız da 120 yi geçmeyecek şekilde yürüyüş yapabilirsin dedi

Ani kalkıp otururken ağrım oluyor bende de,ilk hamileligimde de olmuştu. Sürekli değil ama dediğim gibi hızlı kalkarsam ya da oturursam oluyor. Rahim genişlemesine bağlıyorum ben :)

Metalik tat derken nasıl bir tat. Kanmı acaba, kanın metalik bir tadı vardır çünkü. Ya da kan hapı kullanıyorsanız o mu yapıyor acaba?
metalik tat derken böyle paslı pil yalamışsın hissi diye tarif ederler ağzım dilim zehir gibi hiçbirşey yiyemiyorum,halsizlik had safhada ayakta duramıyorum

Ben böyle saçmalık görmedim. Devlet hastanesine gittim sabah. Hemoroid için adama hamileyim dedim anlattım güzelce ameliyat yapmamız lazım ama hamilesin dedi . Ilac verdi ilaç da 4 ay dolana kadar kullanmıyorsun prospektüs de yazıyordu.. Şimdi özelden randevu aldım oraya gideceğim

Allah kolaylik versin diyelim. Tatsiz olay derken ne yasadin merak ettim canim ozel degilse. Bebegi gormedin mi gorneden kesme bence. 1 haftada unuttu ama ben uzuldum bayagi. Kolay degil oglum daha 1 yasina yeni girdi
Yolk gizuktu bebek gozukmedi karindan baktilar ama kalp atisi duyuldu bilmiom o nasil oldu bebek gozukmeden kalp atisi duyuldu insAllah sagliklidir. Tatsiz olay derken kv kp nun luzumsuzluklari anlatsam epey uzun olur hic girmeyiyim

Benim de bigun 4. Gunum bulantim yok endiseelnmeye baslamistim ama senin de oyle olmus normaldir herhalde o zaman

Yolk gizuktu bebek gozukmedi karindan baktilar ama kalp atisi duyuldu bilmiom o nasil oldu bebek gozukmeden kalp atisi duyuldu insAllah sagliklidir. Tatsiz olay derken kv kp nun luzumsuzluklari anlatsam epey uzun olur hic girmeyiyim
Anladim canim. Bizde de oluyor arada olur oyle seyler. Bebek gozukmeden kalp atisi gozukmez ki bence bebegi gordu doktorum da soylemedi. Bendr endiseliyim bu gunlerde hersey iyi gidiyir mu diye 2 tane kaybim var cunku

Anladim canim. Bizde de oluyor arada olur oyle seyler. Bebek gozukmeden kalp atisi gozukmez ki bence bebegi gordu doktorum da soylemedi. Bendr endiseliyim bu gunlerde hersey iyi gidiyir mu diye 2 tane kaybim var cunku
Canim ekrana baktim bende bebek yoktu sonra radyoloji bolumune gonderdi orda kalp sesi dinletti ama hic bilgi vermedi kalp atisi hizi hakkinda veya bebek niye gozukmedi diye. insAllah bebeklerimiz iyidir

Canim ekrana baktim bende bebek yoktu sonra radyoloji bolumune gonderdi orda kalp sesi dinletti ama hic bilgi vermedi kalp atisi hizi hakkinda veya bebek niye gozukmedi diye. insAllah bebeklerimiz iyidir
Amin canim insallah iyilerdir ama kalp atisini dinlediysen bebek kesin vardir. Belki gec dollenmedir. Hayirlisiyla saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza insallah

10 gündür 2,5 yaşındaki oğlumla öksürük çilesi çekiyoruz oğlum antibiyotik verildi bronşları çok dolmuş.. benim de öksürmekten şimdi boğazlar ağrıyor doktora inatla gitmiyorum gitsem antibiyotik verecek kesin aranızda antibiyotik kullanan oldu mu?

benım oluyor bazen oturamıuorum bile

Kizlar benim ilk gebeliğimde sampuan olarak ne onerirsiniz bide ben ogretmenim mecburen uc aydan itibaren sut sagip gitmem lazim pompali mi yoksa elektrkli sut sagma makinesi almaliyim

canım sana da geçmiş olsun çok ..bulantılar uyutmamış yine .
beni de bacak karın gerginliği rüyalar uyutmuyor

Acaba hep böyle uykusuz mu geçicek merak ediyorum doğum sonrasına alıştırma gibi önceden ne çok uyuyomuşum da farkında değilmişim
Benim de bigun 4. Gunum bulantim yok endiseelnmeye baslamistim ama senin de oyle olmus normaldir herhalde o zaman
evet bende ne cabuk bitti acaba bi sorun mu var diye düşünürken tekrar başladı oğlum da 10.haftada bitmişti bulantılarım seninki biterse de telaş yapma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…