- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.941
ben de 8 haftalik hamileyim Haziran 29 -2018 tahmini dogum. Akradaslar bu zamana kadar ne bulanti, ne kusma, ne halsizlik hic bir sey hissetmiyorum. Sadece goguslerim buyudu, ama gercekten buyudu. Ama hic hamileymisim gibi bir hiss yok. Hamileligi yumurtlamadan 11 gun sonra ogrendim, erken hamilelik testiyle (6 gun adet oncesi hamilelik gosteren testle). Ilk doktor kontrolune 27 Kasimda gidecegim. Hic anlamiyorum gercekten bir ben mi boyleyim, hic brsey hissetmiyorum
Bende geçen hafta bacakta kasılma ve uyuşma oldu .Günaydın herkeseAusencia canım aynen biz kilolaları rahat bıraktık birden ondan böyle olduk
Bu arada birşey sorucam benim sağ kasığımda acayip derece de uyuşma var kalçamdan karnıma doğru sizler de de var mı
Keşke bende evde olsam da uyusam aaah ahhh işyerinde nasıl uyusak acabaGünaydınlaarrr
Allahım değme gerilim filmlerini aratmayacak rüyalarım ve gaz sancılarıeşliğimle bir geceyi daha devirdim uykusuz
Amaaaa şimdi uyuyacağımmmminşallah .
neresi cnm. özelden yazar msnBen de geçen gün heyet raporunu sordum bi arkadaşım bi merkezden almış para ile. Çoğu yer cekiniyormus dediğiniz gibi fakat heyet raporunu da en fazla iki ay alabiliyoruz dedi. Daha kötü durumlara saklayım bari dedim. Dedigim yer ankara da belki yaşadığınız yerde de vardır böyle yerler
Canım bence en kısa zamanda doktor a git
Aynı şeyler bende de var. Dr a söyledim bugün. Kanama olmadığı sürece sorun yok dedi bana...
Günaydın güzel bi hafta olur inşallah
Biz erkenciyiz, içimde ki minik canavar beni sürekli yemeğe itiyor azıcık yemesem bayılma noktasına geliyorum mutfağa kendimi zor attımönceden sürekli midem bulanırdı şimdi yemeyince bulanıyor
Geçen yıl hamile bi arkadaşım vardı iş yerinde, yarım saatte bir acıkırdı, iş yerine dolu dolu bişeyler getirirdi, yemek saatlerinde kendinden geçerdi ona ne kadar güldüysem başıma geldi
Kıyafetler konuşulmuş .... bana da artık hiç bir şeyim olmuyorpantalonlarım 34-36 bedendir .... bacaktan hala sorun yok .. ama kapanları mümkün değil
Bi ceketim var XS kollar sırt yine oluyor ... kapanması imkansız onunda
yani 6-7 kilo aldım sanırım ve hepsi göbekte
Ayyy ben geçen gün gottim 2 pantolon 1 esortman 3 tane üst aldım hem cok aşırı rahat hamilelikten sonrada kullanmayı düşünüyorum:))ben de ilk defa bugün hamile pantolonumu ve kazağımı giydim ohh be rahatlık varmış valla sere serpe göbeğimi yayıverdim
bende de var canım o neden oluyor bilmiyorum benim de kalçamdan kasığıma doğru sağ da oluyorKizlar günaydın sol bacağımda karıncalanma uyuşma yanma var dizden yukarı sizde var mi? Kan pıhtılaşması sorunu olan kişilerde bacakta pıhtı oluşması yüzünden olabilir yazmışlar cok korkuyorum yaa sürekli masaj yapiyo eşim.. igne ilacta kullaniyorum.. dr gidip göstermeye korkuyorum bisey söylerse die
Aynen canım ama bulantının her türlüsü kötüymüş uykudan uyandım şimdi yine açım yine bulanıyor bunun sonu yok galiba :)Bizdebu arada günaydın canım.. Bende yemediğim zaman aşırı derecede bulanıyorum.. Daimi bulantıdan bu seviyeye geçtik bakalım, hayırlısı..
inşallah pıhtı değildir canım benim bacağım da varis var onun ağrısı ve yanması tutar arada hamilelikte daha da artıyor öyle bişey olabilir miKizlar günaydın sol bacağımda karıncalanma uyuşma yanma var dizden yukarı sizde var mi? Kan pıhtılaşması sorunu olan kişilerde bacakta pıhtı oluşması yüzünden olabilir yazmışlar cok korkuyorum yaa sürekli masaj yapiyo eşim.. igne ilacta kullaniyorum.. dr gidip göstermeye korkuyorum bisey söylerse die
Bilmiyorum ki dr gidicem sorucam bende merak içindeyim.. varis var aslında bacağımda o mu acaba. neyse hayırlısı artık insallah bebeğim sağ-salim gelir.. gayet sağlıklı sipa..Aynen canım ama bulantının her türlüsü kötüymüş uykudan uyandım şimdi yine açım yine bulanıyor bunun sonu yok galiba :)
inşallah pıhtı değildir canım benim bacağım da varis var onun ağrısı ve yanması tutar arada hamilelikte daha da artıyor öyle bişey olabilir mi
inşallah canımBilmiyorum ki dr gidicem sorucam bende merak içindeyim.. varis var aslında bacağımda o mu acaba. neyse hayırlısı artık insallah bebeğim sağ-salim gelir.. gayet sağlıklı sipa..
10 hafta 6 günlüksün işte yani 11 haftanı bitiriyorsun demek oluyorkızlar 10w6d+6d kaç kaftalık oluyor
anladımm cnm saol10 hafta 6 günlüksün işte yani 11 haftanı bitiriyorsun demek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?