2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331


Vücut tepki verir bence.Insallah kontrolün mükemmel güzel geçer.vesvese etmiyelim ve hep dua edelim.benim de cumartesi randevum var dr iki haftada bir çağiriyor bu 3. Gidisim olacak.benim kese dışında kanamam var geçen dr a gittigim de kanama miktari ayni artmamis dedi ve kahverengi kanama görebilirsin dedi daha şükür kanama çikmadi.fırsat buldukça dinleniyorum.hayirlisiyla bu 3 ayi atlatsak inşallah.
 
bende öyleyim tatlım.Hatta acaba bişi mi oldu iyi mi diye sürekli aklıma kötü şeyler geliyor nedense ilk gebeliğimde kalbi durmuştu bebeğimin .şimdi hep bi korku



Bu ikinci gebeliğim kizimda hamileyken böyle değildim nasil gecti 9 ay bilmedim birkere kusmusumdur kizimda. her hamilelik farkliymiş gercekten.hergun kusmalarim var bazen tireme geliyor üşüyorum yatarken ise sicak basiyor atletle uyuyorum.insallah sağlikla bebelerimizi kucağimiza aliriz.
 
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, senin ve hepimizin canım. Sanırım hepimizin içinde var bu tedirginlik inşallah herşey güzel olucak:) Ne kadarlıktı ilk bebeğin kalbi durduğunda
 

Kuşburnu çayı icebilirsin bol c vitamini
 

Yok canım doktorlar da böyle şeylerle düşmez diyor eğer sağlıklı ise.
 

geçmiş olsun ben de 2 haftadır öksürüyorum fena bi şekilde haftaya da devam ederse doktora gidicem artık
 
Ya ne biliyim sonuçta limonda asitli ya çok mu evham yaptım şimdi
evhamlı olmayın rahat olun çocuk doğduktan sonra da bu evhamlar çok canınızı sıkar. evhamli anne olmak hiç iyi birşey değil emin olun. herşey kararında alındığında faydalıdır. aşırıya kaçmadıktan sonra bişey olmaz c vitamini ihtiyacını karşılar.
 
8 haftalığım. Bu kahverengi akıntılar çok moralimi bozuyor. Geçen hafta doktor iğne yaptı bi hafta akıntı gelmedi. Bu sabah tekrar başladı. Doktora gidicem bugün. Bu iğnenin bir zararı var mı acaba?
 
inş canım ınsan korkuyor cuma gunu gıtcez artık bellı olur rahat ederım ınş
 
8 haftalığım. Bu kahverengi akıntılar çok moralimi bozuyor. Geçen hafta doktor iğne yaptı bi hafta akıntı gelmedi. Bu sabah tekrar başladı. Doktora gidicem bugün. Bu iğnenin bir zararı var mı acaba?
yok ben on gunde bır kullanıyorum 8 haftalığım en basından berı berıdır kullanıyorum hem ilaç hem iğnesını canım ki kanamam olmadıgı halde
 
Selamlar herkese ...

Oğlum hasta ..okula göndermedim bugün .. bende de ufak ufak belirtiler var , halsizlik falan .. ordan oraya yatıyoruz ana oğul evde .

Kontrol ve beklenen gün bugün . 3 gibi çıkacağım evden .. heyecan var bu sefer valla .

Rabbim hayırlı haberler nasip etsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…