- 12 Kasım 2017
- 122
- 248
- 18
- 38
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.121
ben varım canım kafayı yıycem artık dusunmekten simdi en buyuk korkum kalbı atmıyosa korkusu cuma kontrolum var ıkı haftadır gıtmedık kalp atısı ıcın ınan içim içimi yıyor ya kalbı atmadıysa felan bırde kabuslar goruyorum işin kötusu benım hıc bulantım olmuyor bu 3 gebelığım ıkısındede olmadı anlamakta zor merak edıyorum dılım varmıyor ama acaba vucut tepkı verırmı hemen böyle bırsey olsa dıye bende agrı felen yok
Haklisin sade de pek kolay içemiyorum içine limon sıksam bisey olur musonuçta yapay bişey içinde şeker de var normalde de tercih edilmemesi gereken bir içecek diye düşünüyorum sade maden suyu içine limon dilimi tüketiyorum
bende öyleyim tatlım.Hatta acaba bişi mi oldu iyi mi diye sürekli aklıma kötü şeyler geliyor nedenseilk gebeliğimde kalbi durmuştu bebeğimin .şimdi hep bi korku
merhaba kızlar progestan kullanıyorum vajınadan hergun camasırım sarı yada kahve denmezde tam sutlu bır kahve gıbı lekeler oluyor haptan dolayımı acaba gunde 2 kere vajınadan alıyorum
ne olacak ki limon bulantın varsa rahatlatırHaklisin sade de pek kolay içemiyorum içine limon sıksam bisey olur mu
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, senin ve hepimizin canımKorku içinde bekleyenlerde bende varım, elimden gelse ultrasonla tepesinde bekleyeceğim. Sanki yapabileceğim birşey varmış gibi. İlk bebeğimin kalbi durmuştu. Aynı şeyi yasama korkusu nefesimi kesiyor. Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin
Ya ne biliyim sonuçta limonda asitli ya çok mu evham yaptım şimdine olacak ki limon bulantın varsa rahatlatır
8+4 tü şu an 8+2 deyimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, senin ve hepimizin canım. Sanırım hepimizin içinde var bu tedirginlik inşallah herşey güzel olucak:) Ne kadarlıktı ilk bebeğin kalbi durduğunda
Yaa kafayi yiyecem ikinci gribim hamileligim basladigindan beri ilkini 15 gunde zorla atlattim sabaha kadar oksuruklerle tam grip asisi wurduracktm bugun birden yine basladi ayni gecen seferki gibi bogazim cok kotu yine o oksuruk gelirse naparim bilmiyorm ihlamur limon bal ictim baska tawsiyesi olan warmi en kolay we hizli sekilde atlatacagim
Bisey olmaz canim bende 4yasinda ki oglumu kucagima aliyorum ara ara icini ferah tut
bende sarikayadan
İçime su serptin. Uyandım şükür pek bişeyim yok, gazım var galiba karnım sıkışık. İlk gebeliğim hapşırırken bile karnımı tutuyorum. Aslında böyle uzanmakla çocuk kaldırmakla bişey olacağını düşünmüyorum ama çevremde ki insanlar aklıma soktu. Allah onları bize bağışlasın
Yaa kafayi yiyecem ikinci gribim hamileligim basladigindan beri ilkini 15 gunde zorla atlattim sabaha kadar oksuruklerle tam grip asisi wurduracktm bugun birden yine basladi ayni gecen seferki gibi bogazim cok kotu yine o oksuruk gelirse naparim bilmiyorm ihlamur limon bal ictim baska tawsiyesi olan warmi en kolay we hizli sekilde atlatacagim
evhamlı olmayın rahat olun çocuk doğduktan sonra da bu evhamlar çok canınızı sıkar. evhamli anne olmak hiç iyi birşey değil emin olun.Ya ne biliyim sonuçta limonda asitli ya çok mu evham yaptım şimdi
Günaydın güzel annecikler hep sizi takip ediyorum ama pek yazmaya firsat bulamadım benimde ikinci gebeligim birde 4 yasinda oglum var yozgatlıyım istanbulda yaşıyorum okudumda ne kadar cok yozgatlı varmiş burda
inş canım ınsan korkuyor cuma gunu gıtcez artık bellı olur rahat ederım ınşVücut tepki verir bence.Insallah kontrolün mükemmel güzel geçer.vesvese etmiyelim ve hep dua edelim.benim de cumartesi randevum var dr iki haftada bir çağiriyor bu 3. Gidisim olacak.benim kese dışında kanamam var geçen dr a gittigim de kanama miktari ayni artmamis dedi ve kahverengi kanama görebilirsin dedi daha şükür kanama çikmadi.fırsat buldukça dinleniyorum.hayirlisiyla bu 3 ayi atlatsak inşallah.
yok ben on gunde bır kullanıyorum 8 haftalığım en basından berı berıdır kullanıyorum hem ilaç hem iğnesını canım ki kanamam olmadıgı halde8 haftalığım. Bu kahverengi akıntılar çok moralimi bozuyor. Geçen hafta doktor iğne yaptı bi hafta akıntı gelmedi. Bu sabah tekrar başladı. Doktora gidicem bugün. Bu iğnenin bir zararı var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?