- 26 Mart 2015
- 612
- 567
- 33
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.161
Bende ayni senin gibiyim canim. Etrafimdakiler de soyluyor cikmaya basladigini :)kızlar göbek çıkmaya başaldı mı? benim ilk doğumdan kalma göbek zaten var olduğundan anlayamıyorum biraz daha büyüdü göbek gibime geliyor
Çok geçmiş olsun canım,dikkat edin kendinize.. Ayy ne heyecan şimdi , burun kemiği ense kalınlığı ölçülecek. Bebişi göreceksin. Belki deee cinsiyet de söyler :) hadi güzel haberlerle gel,bekliyoruzSelamlar herkese ...
Oğlum hasta ..okula göndermedim bugün .. bende de ufak ufak belirtiler var , halsizlik falan .. ordan oraya yatıyoruz ana oğul evde .
Kontrol ve beklenen gün bugün . 3 gibi çıkacağım evden .. heyecan var bu sefer valla .
Rabbim hayırlı haberler nasip etsin
Ben de bayadir çıktı,şimdi gören hamile misin diyor :) hoşuma da gitmeye başladı :)kızlar göbek çıkmaya başaldı mı? benim ilk doğumdan kalma göbek zaten var olduğundan anlayamıyorum biraz daha büyüdü göbek gibime geliyor
evet canım bende kullanıyorum benim de en az 4 defa filan oluyor ilacın etkisimerhaba kızlar progestan kullanıyorum vajınadan hergun camasırım sarı yada kahve denmezde tam sutlu bır kahve gıbı lekeler oluyor haptan dolayımı acaba gunde 2 kere vajınadan alıyorum
Ay bugün ilk defa Devletimin hastanesine gittim.. Sistem randevulu ama insanlar alışmış kapı önünde yığılmaya.. Sayelerinde sıram kaydı da kaydı..
Zoraki girdim içeri ama 8kasımda 7+6 olan bebeğime 21kasımda 8.5 haftalık denildi.. Bu ölçüm farkı canımı sıkmaya başladı iyice.. Normal adetime göre 11. haftam bitmiş olmalı.. 2haftalık olan fark 1haftaya düştü derken şuan 3haftaya çıktı..
Yetmez gibi, doktor doktorun yaptığı testi kabul etmiyor.. Birdaha kan ve idrar testlerini istedi.. Tabi muhteşem sistemlerinde yapılandırma varmış, iki saat dikilip döndüm..
Sizlere bir sorum var.. Devlette şuan başka bir doktora daha randevu alsam, o doktor bugünkü gittiğim doktoru sistemden görür mü?
idrarda cnm
Bende kesinlikle gitmem artık devleteAynı hastaneye gidersen görürler canım ama bende devlet hastanelerinden bıkanlardanım o yüzden gitmeyi düşünmüyorum oglumda psikolojim çok bozulmuştu en iyisi devlete gitmemek
bende 17 sinde gittim 2 hafta sonra gel dedi ama bana şimdi de bi hafta olmuş gibi geliyorolmaz valla ... randevu 4 te zaten4 yazmak çok uzun geldi ...3 gibi evden çıkacam ya onu yazdım
Valla ilk kez bir aya dayandı benim 25 gün olmuş ...
bu cuma kontrolüm var o gün tam 12+0 oluyorum.büyük ihtimalle 2li test yapılcak acaba cinsiyet belli olurmu o gün cuma günü gelmek bilmiyor erken uyuyorum gün bitsin diye
Ay bugün ilk defa Devletimin hastanesine gittim.. Sistem randevulu ama insanlar alışmış kapı önünde yığılmaya.. Sayelerinde sıram kaydı da kaydı..
Zoraki girdim içeri ama 8kasımda 7+6 olan bebeğime 21kasımda 8.5 haftalık denildi.. Bu ölçüm farkı canımı sıkmaya başladı iyice.. Normal adetime göre 11. haftam bitmiş olmalı.. 2haftalık olan fark 1haftaya düştü derken şuan 3haftaya çıktı..
Yetmez gibi, doktor doktorun yaptığı testi kabul etmiyor.. Birdaha kan ve idrar testlerini istedi.. Tabi muhteşem sistemlerinde yapılandırma varmış, iki saat dikilip döndüm..
Sizlere bir sorum var.. Devlette şuan başka bir doktora daha randevu alsam, o doktor bugünkü gittiğim doktoru sistemden görür mü?
Aynen canım ya bıktım artık devletten sadece insanın morelini bozmaya yarar başkada yaptıkları bişey yokBende kesinlikle gitmem artık devlete
yok demedi cnm :) zaten kendi doktorum ddgildikıza yada erkeğe benziyor damı demedi :) hayırlısı napalım bekleriz biraz daha
Cnm çok tşk ederim geçen hafta perşembe kürtaj oldum maalesef bebek görünmüyordu mecburen girdim Allah sizin bebisler izle sağlık versin inşCanim seni merak ettim buralarda yoksun aklima olumsuz seyler getirmek istemiyorum ama ne olursa da hakkimizda hayirli olani odur biliyorum. En son mesajindan sonra Haber vermemissin baskasinin haberi varsa iletsin lutfen
ben toz da kullandımm birde vahinal tablet. şimdi tekrarladı enfeksiyon hap ve vajinal tablet verdiBende de vardı urocare toz kullandım
Aynen canım ya bıktım artık devletten sadece insanın morelini bozmaya yarar başkada yaptıkları bişey yok
nereye gittin canım ? şevkete mi zübeydeye miAy bugün ilk defa Devletimin hastanesine gittim.. Sistem randevulu ama insanlar alışmış kapı önünde yığılmaya.. Sayelerinde sıram kaydı da kaydı..
Bana da bakalim gecmediyse tablet veriryim dedi ama gitmedim tozdan sonraben toz da kullandımm birde vahinal tablet. şimdi tekrarladı enfeksiyon hap ve vajinal tablet verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?