2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok geçmiş olsun canım,dikkat edin kendinize.. Ayy ne heyecan şimdi , burun kemiği ense kalınlığı ölçülecek. Bebişi göreceksin. Belki deee cinsiyet de söyler :) hadi güzel haberlerle gel,bekliyoruz

Ay bugün ilk defa Devletimin hastanesine gittim.. Sistem randevulu ama insanlar alışmış kapı önünde yığılmaya.. Sayelerinde sıram kaydı da kaydı..

Zoraki girdim içeri ama 8kasımda 7+6 olan bebeğime 21kasımda 8.5 haftalık denildi.. Bu ölçüm farkı canımı sıkmaya başladı iyice.. Normal adetime göre 11. haftam bitmiş olmalı.. 2haftalık olan fark 1haftaya düştü derken şuan 3haftaya çıktı..

Yetmez gibi, doktor doktorun yaptığı testi kabul etmiyor.. Birdaha kan ve idrar testlerini istedi.. Tabi muhteşem sistemlerinde yapılandırma varmış, iki saat dikilip döndüm..

Sizlere bir sorum var.. Devlette şuan başka bir doktora daha randevu alsam, o doktor bugünkü gittiğim doktoru sistemden görür mü?

Aynı hastaneye gidersen görürler canım ama bende devlet hastanelerinden bıkanlardanım o yüzden gitmeyi düşünmüyorum oglumda psikolojim çok bozulmuştu en iyisi devlete gitmemek

bu cuma kontrolüm var o gün tam 12+0 oluyorum.büyük ihtimalle 2li test yapılcak acaba cinsiyet belli olurmu o gün cuma günü gelmek bilmiyor erken uyuyorum gün bitsin diye

Benim 11+4 de belli değil dedi. Insaalh seninkini söyler

Ben develtten biktim bu şeyler yüzüden ve artık gitmiyorum hepsi ayrı bir hava

Canim seni merak ettim buralarda yoksun aklima olumsuz seyler getirmek istemiyorum ama ne olursa da hakkimizda hayirli olani odur biliyorum. En son mesajindan sonra Haber vermemissin baskasinin haberi varsa iletsin lutfen
Cnm çok tşk ederim geçen hafta perşembe kürtaj oldum maalesef bebek görünmüyordu mecburen girdim Allah sizin bebisler izle sağlık versin inş

Aynen canım ya bıktım artık devletten sadece insanın morelini bozmaya yarar başkada yaptıkları bişey yok

Aynen öyle saatlerce sıra bekliyordum tansiyon olcturmek için sonra birde muayene için bekliyordum. Sonra doktor tansiyona bakmıyordu bile. Ultrasonda bakıp bir sıkıntı yok deyip yolluyordu. Sadece bu kadar. Ve çok sınır oluyordum. Idrar testi istedi baktı bi sıkıntı yok diyo. Ama baksanıza dedim enfeksiyon var dedim. Su iç bisey olmaz dedi kac kere tartıştım

nereye gittin canım ? şevkete mi zübeydeye mi

kızlar bulantım vardı dünden beri istifra ediyorum. benım gibi olan varmı 11+2yim. dün serum verdiler biraz iyi oldum.ama bulantım istifraya çevirdi ya :/ böyle ilerki dönemlerde benım gibi istifra eden var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…