- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.141
.canım hiç korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz progestanı ağzıdan alma bir etkisi olmuyor fitil olarak vajinadan al en etkili o bende ayın 3den beri kullanıyorum
hadi güzel haberlele gel bekliyoruz saatte 3 olur mu yaaaSelamlar herkese ...
Oğlum hasta ..okula göndermedim bugün .. bende de ufak ufak belirtiler var , halsizlik falan .. ordan oraya yatıyoruz ana oğul evde .
Kontrol ve beklenen gün bugün . 3 gibi çıkacağım evden .. heyecan var bu sefer valla .
Rabbim hayırlı haberler nasip etsin
hadi güzel haberlele gel bekliyoruz saatte 3 olur mu yaaabende daha bekliyorum 2 hafta sonra gel dedi
.Selamlar herkese ...
Oğlum hasta ..okula göndermedim bugün .. bende de ufak ufak belirtiler var , halsizlik falan .. ordan oraya yatıyoruz ana oğul evde .
Kontrol ve beklenen gün bugün . 3 gibi çıkacağım evden .. heyecan var bu sefer valla .
Evet evham kötü birşey malesef. Herşey kararında güzel teşekkürlerevhamlı olmayın rahat olun çocuk doğduktan sonra da bu evhamlar çok canınızı sıkar. evhamli anne olmak hiç iyi birşey değil emin olun.herşey kararında alındığında faydalıdır. aşırıya kaçmadıktan sonra bişey olmaz c vitamini ihtiyacını karşılar.
Geçmiş olsun canım, bizimde bugün kontrol günümüz inşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz.Selamlar herkese ...
.
Birdaha lekelenmem olmadı şükür.Normal akıntıya döndü..Ama gidicem yine doktora
Ne guzel xanim ko trolun bugunmus bende en son 27 ekimde gitmistim 1 ay sonra dedigi icin 27 kasim da gidecegim doktora daha var malesef cok merak ediyorum buyumus mu diye nasil diye. Sen belki bugun cinsiyeti de gorursun :)Benim kontrol salı günü ..
en son taaaa 27 ekimde gitmiştim
çok özledim be ... büyümüştür de .. bakalım neler göreceğiz ... pek heyecanlı oluyor ... bir de biz maaile giriyoruz .. eşim oğlum ....
kızlar doktora gittim enfeksiyon varmış azosilin ve donaxyl ilacı verdii. bunları kuallanan var mıı
idrarda cnmNerde varmış enfeksiyon
bende 11+2 yim bugun yaptırdım :) cinsiyeti belli ddgil dedi :) inşAllah senin belli olurbu cuma kontrolüm var o gün tam 12+0 oluyorum.büyük ihtimalle 2li test yapılcak acaba cinsiyet belli olurmu o gün cuma günü gelmek bilmiyor erken uyuyorum gün bitsin diye
Geçmiş olsunSelamlar herkese ...
bende 11+2 yim bugun yaptırdım :) cinsiyeti belli ddgil dedi :) inşAllah senin belli olur
İnşallah hadii bize musmutlu haberlerinizi getirin rabbim yardimcinz olsunGeçmiş olsun canım, bizimde bugün kontrol günümüz inşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?