- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.221
canım çok üzüldüm rabbim tekrardan sagsalim kucağına almayı nasip etsin.
Bulantilarim azalmıştı.Goguslerimin sizisi da azalmıştı.Allah yavrularinizi size bağışlasın.ilk bebegimdi benim
Acikcasi doğum sonrası kendi evimde olmak istediğim için yozgat düşünüyorum .ama korkuyorum da . Şehir hastahanesine gidip geliyorum gerçi doktorumdan da çok memnunum
O yok ewde alayim o zaman hemen
Kızlar bebeğimin kalbi 16gün önce durmuş..Ne kanamam oldu ne bişey..Bugün 5te kürtaj olcam.Allah sizinkilere ömür versin
ay kızlar ben arkadaşa çok üzüldüm birde korkmaya başladım
biran önce kontrole gitmek istiyorum valla en son 13 kasım da gittim 2 hafta sonra gel dedi banaBende aynen çok üzüldüm. Ve hadi bende de olursa korkusu başladı.
biran önce kontrole gitmek istiyorum valla en son 13 kasım da gittim 2 hafta sonra gel dedi bana
Tmm canm saolEvet ama günde 1 bardak
Kızlar bebeğimin kalbi 16gün önce durmuş..Ne kanamam oldu ne bişey..Bugün 5te kürtaj olcam.Allah sizinkilere ömür versin
Sizede geçmiş olsun şimdi nasıl oglun iyi mı Allahım sağlık versin tüm bebeklereBenimde oglumda canım yaşadım 6tane arastırma hastanesine gittim hepsi ısrarla engelli dedi ufak bi ihtimal bile yok dediler ben 7.ayımda kafayı yedim psikolojim alt üst 9ay nasıl bitti bi alla bilir hiç biri dogum için kabul etmediler sezaryen yapılacaktı en sonunda bi tane devlet hastanesine gittim gel ben yapacagım dogumu dedi öyle yani düşün anesteziden çıkar cıkmaz oglumun ayakları nasıl sakatmı diye sormuşum berbat bi durum ö yüzden devlet hastanelerini sevmiyorum dogum hariç
MasAllah aile hekiminiz ne kadar ilgili bana iki seferde de kitap vermediler. Güle güle okuyunHanimlar aile hekimcigimin verdigi bebegim yolda kitapçığında papatya zencefil ihlamur gibi bitki caylarini gunde bir iki bardaktan fazla icmeyin yaziyor.
Ahududu adacayi sinameki keten tohumu ise dogum sancilarini baslatp erken doguma neden olabilirms.oyle bi paylasayim dedm:)
Geçmiş olsun canim insAllah en yakin zamanda bebegini kucagina almak nasip olur. Allah yardimcin olsunCnm çok tşk ederim geçen hafta perşembe kürtaj oldum maalesef bebek görünmüyordu mecburen girdim Allah sizin bebisler izle sağlık versin inş
Allah yardimcin olsun canim gecmis olsun insAllah en yakin zamanda bebegini kucagina almak nasip olur.Kızlar bebeğimin kalbi 16gün önce durmuş..Ne kanamam oldu ne bişey..Bugün 5te kürtaj olcam.Allah sizinkilere ömür versin
Buraya da :) hem de cok fena :)Buraya ilk kar düştü kızlar
Cnm çok tşk ederim geçen hafta perşembe kürtaj oldum maalesef bebek görünmüyordu mecburen girdim Allah sizin bebisler izle sağlık versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?