2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bebeğimin kalbi 16gün önce durmuş..Ne kanamam oldu ne bişey..Bugün 5te kürtaj olcam.Allah sizinkilere ömür versin

Canım benim çok üzüldüm. 16 gün nasıl anlaşılamaz ya. Demek ki anlaşılmıyor ya. Çok geçmis olsun. Insalalh en kısa zamanda sağlıklı bi bebeğin olur.

biran önce kontrole gitmek istiyorum valla en son 13 kasım da gittim 2 hafta sonra gel dedi bana

Bende 16 kasımda gittim 4. 5 hafta sonra gel dedi ama nasil beklicem o kadar icime korku düştü şimdi
ilk 3 ay bitti diye rahatlamıştım ki şimdide bunu düşünüp dururum

Son düzenleme:
Kızlar bebeğimin kalbi 16gün önce durmuş..Ne kanamam oldu ne bişey..Bugün 5te kürtaj olcam.Allah sizinkilere ömür versin

cok uzuldum ve sasirdim.Allah sabir versin gecmis olsun.Allah en kisa zamanda kucagini doldursun.sebep belirttiler mi

Sizede geçmiş olsun şimdi nasıl oglun iyi mı Allahım sağlık versin tüm bebeklere

MasAllah aile hekiminiz ne kadar ilgili bana iki seferde de kitap vermediler. Güle güle okuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…