- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.401
Bende izmirliyim ama adana da yaşıyorum çok sıkıldım izmiri çok özlüyorumİzmirli kardeş bende çok özledim İzmiri sarkacağım izmirlilere Batmandan çıldırmadan çıkabilsem
Sağol canım :) kendi doktorum değildi ölçüm falan yapmadı sadece baktık sinirlerimi bozdu.. usg cihazı yeniymiş de tam olarak bilmiyor muş birdahaki geldiğinde bakarız diyor...özel bide birdaha gider miyim oraya ne biçim doktor sa artık.Maşallah canım, kız sanki..Allah tamamına erdirsin inşallah.. Crl kaç olmuş canım?
Sağol canım :) kendi doktorum değildi ölçüm falan yapmadı sadece baktık sinirlerimi bozdu.. usg cihazı yeniymiş de tam olarak bilmiyor muş birdahaki geldiğinde bakarız diyor...özel bide birdaha gider miyim oraya ne biçim doktor sa artık.
Aynenfilm gidiyor herhalde bazılarında.. Birdahakine kadar öğrenecek herhalde..
Kizlar ben smdi bebisimi gordum doktorumun yanindan ciktik.uyuyormus hareket etmedi pek.uyansin diye durttu doktorum bikac kez ama uyanmadi gece uykusuna yatti herhaldebikac hareket disinda hareket etmedi pek.tekrar erkek dedi cinsiyetine
Cuma gunu ikili teste gelicez insaallah skinti cikmaz
Canim rahat ol bende de hic bi belirti yok sende gene bulanti varmis bende o da yok ama cok sukur bin sukur simdilik hersey yolunda. Herkes ayni belirtileri yasamiyor rahat ol canimGunaydin anneler, yarin kontrolum var aslinda kontrol degil de dayanamadim daha fazla, benim ara ara hafif seyreden bulantilarim haricinde zerre kadar belirtim yok; ne kasik ne bel agrisi, ne bi batma ne bi doluluk hissi hic bisey yokkafama takmaya basladim oglumda kasigimda hep bi doluluk, agirlik hissi olurdu bunda yok... insan kendine belirti olarak agri sizi arar mi bilmiyorum ama bazen olsun istiyorum, cok meraktayim. Dunden beri ozellikle kafaya taktim, hatta dun telefonuma bi uygulama indirdim bebegin kalp atislarini dinleyen bi uygulama ama tirt cikti...
Crl ne oluyo canimMaşallah canım, kız sanki..Allah tamamına erdirsin inşallah.. Crl kaç olmuş canım?
Csnim benim cok gecmis olsun Rabbim insaALLAH en kisa zamanda kucagini doldursun gonlune gore versin uzulme ne olur hersey Allahtan.. demek ki hayirli degildi.. ya da saglikli degildi o yuzden. ALLAH buyuk sen icini ferah tut.
10+4 olması lazımdı ama 7+4te kalbi durmuş canım.Teşekkür ederim
Bu dönemde bebeğin senin depolarından tüm ihtiyacını karşılar ve bir kase çorba dahi günlük ihtiyacına yeterli olur 30 haftadan sonra yediklerin bebeğine kilo aldıracağından bu dönemde alınan yada alınmayan kiloların çok bir önemi yoktur henüz bulantılarının geçmesi için de erken 12. Haftadan sonra azalmaya başlıyor ve en geç 16. Haftada bitiyor. Yazdığına göre idrar yolu enfeksiyonu da var sende oda bulantılarını artırır su alımı işe yaramıyorsa bi tahlil verip sonucuna göre antibiyotik yada idrar yolu antiseptikleri başlanabilir sağlıkla kalınkızlar selam,
ben 1 kilodan bile az kilo aldım. bulantılarım azalmak yerine arttı ve başlarda olmayan kusmalarım başladı. gördüğüm herşeyden tiksinir oldum. yarın kontrolümüz var. bu arada ayıptır söylemesi idarırımı yaparken hep yanma hissediyorum. normale göre su tüketimini arttırdım. az kilo alınca korkuyorum da yememde sakınmıyorum genelde yiyorum ögünlerimi atlamadan ara ögünleri bile yapıyorum normal mi sizce 1 kilo almak
Bebeğin baş-popo mesafesiCrl ne oluyo canim
Canım çikolata yeseydin uyanırdı
2018 Temmuz ağustos anneleri topiği çok boş onlarda burda takılıyor anlaşılan bende takılayım bari =))
Çok sevindim canım masallah tam bi bebiş gibi olmuş net anlaşılıyor allah gönlüne göre versin öncelik saglıklı olsunda gerisi gelir
Benim belirtilerim azaldı kasık ağrısı çoktu, Temmuz ağustos anneleri topiğinde bir arkadaş ta aynı şeyleri yaşamış sanırım normalKızlar ben 7 haftalık hamileyim sizin haftanız benden büyük olduğu için size soruyorum 7. Haftada hamilelik belirtileri kaybolan varmı cumartesi günü bebegimin kalbini dinledik ama korkuyorum bişey olucak diye belirtilrim yok oldu internetten okuduklarım bebeğin kalbi duranları okudukça daha da endişeleniyorum sizin belirtileriniz devam ediyor mu göğüs ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı gibi
Hepimiz endişeliyiz ben daha duymadım cuma günü nasipse gidicez çok endişeliyim 8+3olduk umarim iyidir bebişBenim belirtilerim azaldı kasık ağrısı çoktu, Temmuz ağustos anneleri topiğinde bir arkadaş ta aynı şeyleri yaşamış sanırım normal
Himm doktor da hep crl crl diyodu ben d eo ney acaba diyodum bi turlu sormamistim:)Bebeğin baş-popo mesafesi
İnşallah her şey yolundadırHepimiz endişeliyiz ben daha duymadım cuma günü nasipse gidicez çok endişeliyim 8+3olduk umarim iyidir bebiş
Umarım canimİnşallah her şey yolundadır
Nemlendirici kremlerden sur genişleme kaşıntısı olabilirHanımlar 11+1 karnım çok kaşınma başladı ne yapabiliriz
cok panik yaptim yarin kontrol iyi gecerse insallah rahatlayacagim ikinci de rahat olcam diyordum hey gidi heyyyCanim rahat ol bende de hic bi belirti yok sende gene bulanti varmis bende o da yok ama cok sukur bin sukur simdilik hersey yolunda. Herkes ayni belirtileri yasamiyor rahat ol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?