2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Maşallah canım, kız sanki.. Allah tamamına erdirsin inşallah.. Crl kaç olmuş canım?
Sağol canım :) kendi doktorum değildi ölçüm falan yapmadı sadece baktık sinirlerimi bozdu.. usg cihazı yeniymiş de tam olarak bilmiyor muş birdahaki geldiğinde bakarız diyor...özel bide birdaha gider miyim oraya ne biçim doktor sa artık.

film gidiyor herhalde bazılarında.. Birdahakine kadar öğrenecek herhalde..

Canım çikolata yeseydin uyanırdı

Canim rahat ol bende de hic bi belirti yok sende gene bulanti varmis bende o da yok ama cok sukur bin sukur simdilik hersey yolunda. Herkes ayni belirtileri yasamiyor rahat ol canim

.
10+4 olması lazımdı ama 7+4te kalbi durmuş canım.Teşekkür ederim
Csnim benim cok gecmis olsun Rabbim insaALLAH en kisa zamanda kucagini doldursun gonlune gore versin uzulme ne olur hersey Allahtan.. demek ki hayirli degildi.. ya da saglikli degildi o yuzden. ALLAH buyuk sen icini ferah tut

Bu dönemde bebeğin senin depolarından tüm ihtiyacını karşılar ve bir kase çorba dahi günlük ihtiyacına yeterli olur 30 haftadan sonra yediklerin bebeğine kilo aldıracağından bu dönemde alınan yada alınmayan kiloların çok bir önemi yoktur henüz bulantılarının geçmesi için de erken 12. Haftadan sonra azalmaya başlıyor ve en geç 16. Haftada bitiyor. Yazdığına göre idrar yolu enfeksiyonu da var sende oda bulantılarını artırır su alımı işe yaramıyorsa bi tahlil verip sonucuna göre antibiyotik yada idrar yolu antiseptikleri başlanabilir sağlıkla kalın

Canım çikolata yeseydin uyanırdı

Uyudugunu bilmiyordumki ilk defa uyuyan bir bebis vardi karnimda:) ilk kez uyuyusunu gordum normalde hep cok hareketliydi
Ama cuma gunu ikili taramaya gidecegimde kahvalti yap cikolata ye oyle gel dedi doktorum.bu seferde hareketten ense kalinligini olcemezse goruruz o zaman

Benim belirtilerim azaldı kasık ağrısı çoktu, Temmuz ağustos anneleri topiğinde bir arkadaş ta aynı şeyleri yaşamış sanırım normal

Canim rahat ol bende de hic bi belirti yok sende gene bulanti varmis bende o da yok ama cok sukur bin sukur simdilik hersey yolunda. Herkes ayni belirtileri yasamiyor rahat ol canim
cok panik yaptim yarin kontrol iyi gecerse insallah rahatlayacagim ikinci de rahat olcam diyordum hey gidi heyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…