2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
mi-nick bende endişeleniyorum sanki birşey olacakmış korkusu var hep ama çok ultrasona girmekte iyi değil diyorlar :/ benim ilk gebelik acemilikten böyle hissediyorum sanıyordum meğer tecrübeli annelerde korkuyormuş :)

Benim belirtilerim azaldı kasık ağrısı çoktu, Temmuz ağustos anneleri topiğinde bir arkadaş ta aynı şeyleri yaşamış sanırım normal
Yaa inşallah iyidir bebeklerimiz benim mucizem bu bebek 2 buçuk sene sonra gelen mucizem Allahım onları bizlere bağışlasın

3. Çocuk inan bana tecrübe arttıkça korku arttı bende sanki kaç senedir çocuğum olmamış gibi, halbuki küçük oğlum Daha 3.5 yaşında

Iyi aksamlar guzell anneler bsy dicem ya hamilelik takvimi olisturmak istiyorum ama nasıl yapicam bilemiyorum denedim yapamadım

Iyi aksamlar guzell anneler bsy dicem ya hamilelik takvimi olisturmak istiyorum ama nasıl yapicam bilemiyorum denedim yapamadım
Kendi profiline gir kişisel bilgiler kısmında hamilelik takvimi yazan yere bebeğin tahmini doğum tarihini, mesela 12-06-2018 şeklinde yaz değişiklikleri kaydet deyince oluyor canım

Bende 1.5 kilo almışım. Iyi dedi doktorum

Slm kizlar nasilsiniz bugun benim grip hafifledi cok sukur biraz bisey danisacam tecrubelilere
Bugun sag kasigimda hafif bi siskinlik we agirlik war acaba bebegim mi sag tarafta bugun o yuzden mi boyle?

Slm kizlar nasilsiniz bugun benim grip hafifledi cok sukur biraz bisey danisacam tecrubelilere
Bugun sag kasigimda hafif bi siskinlik we agirlik war acaba bebegim mi sag tarafta bugun o yuzden mi boyle?

Büyük ihtimal öyledir. Bende de oluyor. Bende diyorum bugün sağda bugün solda diye ..
Meselâaa şu an sağda

Yok canim ilki de ikinci de ayniymis bende 3 haftayi zor ettim bir ay sonra gel demisti ama bi hafta daha bekleyemiycem stresten uyuyamiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…