- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.641
Yani sadece park yatak alin mi diyorsun canim??buyuyen besik ve dolap almiyalim mi?
Dolap illaki lazim.
Ama park beşik almak mantıklı. Büyüyen beşiğe gerek yok.
Birtane park yatak.
Birtane dolap. Tamamdır..
Sonrada biraz büyüyünce yatak almak ya da ranza işte ne istersen onları almak mantıklı.
Kenarina da korkuluk takarsn. Yatar 1 yaşındayeken daha erken bile yatar çok rahat. Korkuluk sayesinde de düşmez.
Bende var canim yanma uyuşma karincalanma var mi?Kızlar sol bacağının yanında kalça kemiğine doğru ağrı var neden olur bilen var mı
Burda bir kaç kişiden de aynı şeyi duymuştum.
Hiç bilgim yok cnm. Tavsiye edildiyse iyidir heralde.Nie öyle dedin iyi değil mi yoksa?
Canım geçmiş olsun. Allah sabır versin. İnsallah en yakin ve istedigin zamanda hamile kalirsin ve bebegini sagsalim kucagina alirsin. Bir an once atlatirsin insallah. Allah sana esine saglik versin. Sende Allaha emanet ol canımMerhaba arkadaşlar
Geçen hafta bebeğimi kaybettim, 8,5 aylıkken Kalbi durmuş ve kürtaj oldum
Elim varmadı yazmaya, bir cesaret şimdi yazabildim..
Beni listeden çıkarabilirsiniz
Biliyorum ki herşey bizim için, mutlu ve mutsuz anların hepsi hayatın bir parçası, ama çok çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah..
Hepinize dua edeceğim, sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucağınıza almanız için.
Ne olur sizler de bana dua edin hemen atlatmam ve en kısa zamanda anne olmam için..
Çok güzel bir grupsunuz bir daha böyle bir grup bulabilir miyim bilmiyorum ama arada gelir bakar selam veririm sizlere :)
Kendinize iyi bakın ve Allah’a emanet olun
Bazı doktorlar tedbir amaçlı veriyor veya düşük geçmişine bakıp veriyor. Önceki bebeğim de başka doktora gidiyor dum oda tedbir amaçlı progestan ve coraspin hatta düşük önleyici iğne vermişti.Iyi aksamlar guzel anneler ben bugun baska doktora gittim. Kimse yorum yapmamis neyse. Size birsey sormak istiyorum. Progestan kullananlar denen dolayi kullaniyorsunuz. Benim doktorum tedbir amacli 300 luk kullan demisti. Bugunku doktor ben ilaci pek sevmiyorum kullanmana gerek yok dedi ne yapacagimi bilemedim size sormak istedim
Sağlıklı olsunlar da, ama iste benim iki oğlum var zati bi kızım olması en büyük hayalim oğlan olsa da çok sevinirim kızım olursa bir hayalim gerçekleşir
Yok canım sadece ağrıBende var canim yanma uyuşma karincalanma var mi?
Evet canim cok mantikli haklisin..dolap nasil olmali peki?genc odasi takimi dolabi gbimi?
Ben zaten mobilyada beyaz tercih ediyorum.
3 veya 4 kapaklı bir dolap alırım diye düşünüyorum beyaz.
Öyle çocuksu bişey almam
Sadece ağrıysa sıkıntı deildir düşünüyorumYok canım sadece ağrı
Dusuk riskin yoksa doktorda kullanma diyosa kullanma canim zaten progesteronunun dusugu engelledigi kanitlanmamis tedbir amacli weriyolar doktorlar leken yoksa dusuk riskin yoksa sen bilirsin ama kullanmayada bilirsin bende kullandim lekem kesildi ilacim bitti kullanmadim geri sorunda olmadi ilaci kesmem cok sukurIyi aksamlar guzel anneler ben bugun baska doktora gittim. Kimse yorum yapmamis neyse. Size birsey sormak istiyorum. Progestan kullananlar denen dolayi kullaniyorsunuz. Benim doktorum tedbir amacli 300 luk kullan demisti. Bugunku doktor ben ilaci pek sevmiyorum kullanmana gerek yok dedi ne yapacagimi bilemedim size sormak istedim
Cok gecmiş olsun Rabbim diğer üç evladına hayırlı sağlıklı güzel ömürler nasip etsin inşallah canımArkadaşlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum çünkü bugün kürtaj oldum bebeğimin kalbi tamamen durmuştu zaten hiç kalp sesini duyamadık hareket vardı ama nabzı çok zayıftı ses duyamadık yinede bekledim 10 gün daha ama maalesef nasip değilmiş. Çok zor bir gün geçirdim ilk defa doğal yollarla hamile kaldım ve ilk defa kürtaj yaşadım çok zormuş allah kimseye yaşatmasın Sevincim yarım kaldı ama rabbime hamdolsun 3 tane birbirinden güzel evlat verdi bana onlara ve tüm annelerin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin. Sizlerde sağlıkla ve huzurla kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah hamileliğiniz ve doğumunuz sıkıntısız bir şekilde geçsin rabbim hepinizin evladını sizlere bağışlasın
Allah'a şükürler olsun ki 3 tane sağlıklı evladın varmış. Tabi kaybın hepsi çok zor Allah sana sabır versin canım çok geçmiş olsun. Herşey gönlüne göre olsun inşallahArkadaşlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum çünkü bugün kürtaj oldum bebeğimin kalbi tamamen durmuştu zaten hiç kalp sesini duyamadık hareket vardı ama nabzı çok zayıftı ses duyamadık yinede bekledim 10 gün daha ama maalesef nasip değilmiş. Çok zor bir gün geçirdim ilk defa doğal yollarla hamile kaldım ve ilk defa kürtaj yaşadım çok zormuş allah kimseye yaşatmasın Sevincim yarım kaldı ama rabbime hamdolsun 3 tane birbirinden güzel evlat verdi bana onlara ve tüm annelerin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin. Sizlerde sağlıkla ve huzurla kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah hamileliğiniz ve doğumunuz sıkıntısız bir şekilde geçsin rabbim hepinizin evladını sizlere bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?