2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gunaydin guzel anne aslında Annem gelirde biraz hasta ama dinlenicez teyzesi canım birde bsy sorucam ultrasonda cok kucuk 10 haftalık dedi daha oluşmamıştı bi bebek gibi olmamisti normal mi

Canım biz daha 9 haftalığız bilmem ki umarım tecrübeli anneler cevaplar, ama bana göre normal :)

Gunaydin guzel anne aslında Annem gelirde biraz hasta ama dinlenicez teyzesi canım birde bsy sorucam ultrasonda cok kucuk 10 haftalık dedi daha oluşmamıştı bi bebek gibi olmamisti normal mi
Normal canım zaten öyle oluyor daha küçük

Kızlar ya başım felaket ağrıyor, ve mide bulantısı vardı az önce istifra ettim İlk defa oluyor böyle sizce normal mi ? Sadece baş ağrısının tetikledigi bir durummudur ?

Kızlar ya başım felaket ağrıyor, ve mide bulantısı vardı az önce istifra ettim İlk defa oluyor böyle sizce normal mi ? Sadece baş ağrısının tetikledigi bir durummudur ?
Baş ağrısı hamilelikte çok oluyor canım, kan artışı olduğu için ağrı yapabiliyormus. Mide bulantısı daha önce olmadıysa belki de usutmussundur.
Hadi bakalım canım iyi haberleri bekliyoruz
İnşallah canım güzel haberlerle gelirim

Bende ilk defa bugün çıkardım.. Oysa sabah kalktığımda hiç bulantım yoktu.. Bir ay sonra ilk defa yumurta ve peynir yiyorum diye seviniyorumdum ki kahvaltım bile bitemedi.. Bünyem hâlâ kendime gelmedi.. Devamlı kusanların Allah yardımcısı olsun, ne zormuş..

Öyle kötü bişeyki bu hem canın gidiyor hemde evladına kavusmak için vakit kaybettigini hissediyorsun
Öyle deme canım.. Bende kürtaj olmasaydım şimdi doğum zamanımdı diyorum.. Ama demek ki hazır değilmişiz, demek onun nasibi yokmuş, ömrü o kadarmış Vs vs.. Birkaç ay sonra olsun ama sağlıklı, sıhhatli olsun.. İnşallah istediğin zaman, sağlıklı bir gebeliğin olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…