- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.841
Ben artık hazıran annesi degilim bebegimin kalbı durmus Allahım tekrar verir bana insallah
Çok geçmiş olsun çok üzüldümBen artık hazıran annesi degilim bebegimin kalbı durmus Allahım tekrar verir bana insallah
Çok geçmiş olsun canımBen artık hazıran annesi degilim bebegimin kalbı durmus Allahım tekrar verir bana insallah
Gunaydin guzel anneaslında Annem gelirde biraz hasta ama dinlenicez teyzesi canım birde bsy sorucam ultrasonda cok kucuk 10 haftalık dedi daha oluşmamıştı bi bebek gibi olmamisti normal mi
Canım biz daha 9 haftalığız bilmem ki umarım tecrübeli anneler cevaplar, ama bana göre normal :)
Normal canım zaten öyle oluyor daha küçükGunaydin guzel anneaslında Annem gelirde biraz hasta ama dinlenicez teyzesi canım birde bsy sorucam ultrasonda cok kucuk 10 haftalık dedi daha oluşmamıştı bi bebek gibi olmamisti normal mi
Çok çok geçmiş olsun,Allah sabır versin ve en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir hamilelik gecirirsin inşallahBen artık hazıran annesi degilim bebegimin kalbı durmus Allahım tekrar verir bana insallah
Çok geçmiş olsun inşallah bir daha nasip etsin allahim sağlıkla.Ben artık hazıran annesi degilim bebegimin kalbı durmus Allahım tekrar verir bana insallah
Amin tez zamanda insallahInşallahcanim benim Rabbim gobegini hemencecik doldursun
Hadi bakalım canım iyi haberleri bekliyoruzBugün büyük gün :) randevum var 2 bucukta, ayy çok heyecanlıyım ense kalınlığı burun kemiği bakilacak. Belki cinsiyet de söyler :)
o bende de var canım valla ne olcak bilmiyorumKızlar ya başım felaket ağrıyor, ve mide bulantısı vardı az önce istifra ettimİlk defa oluyor böyle sizce normal mi ? Sadece baş ağrısının tetikledigi bir durummudur ?
Geçmiş olsun cnm inşallah saglıklı bi gebelik yaşarsın hiç sıkma canınıBen artık hazıran annesi degilim bebegimin kalbı durmus Allahım tekrar verir bana insallah
Baş ağrısı hamilelikte çok oluyor canım, kan artışı olduğu için ağrı yapabiliyormus. Mide bulantısı daha önce olmadıysa belki de usutmussundur.Kızlar ya başım felaket ağrıyor, ve mide bulantısı vardı az önce istifra ettimİlk defa oluyor böyle sizce normal mi ? Sadece baş ağrısının tetikledigi bir durummudur ?
İnşallah canım güzel haberlerle gelirimHadi bakalım canım iyi haberleri bekliyoruz
Öyle kötü bişeyki bu hem canın gidiyor hemde evladına kavusmak için vakit kaybettigini hissediyorsunGeçmiş olsun cnm inşallah saglıklı bi gebelik yaşarsın hiç sıkma canını
Bende ilk defa bugün çıkardım.. Oysa sabah kalktığımda hiç bulantım yoktu.. Bir ay sonra ilk defa yumurta ve peynir yiyorum diye seviniyorumdum ki kahvaltım bile bitemedi.. Bünyem hâlâ kendime gelmedi.. Devamlı kusanların Allah yardımcısı olsun, ne zormuş..Kızlar ya başım felaket ağrıyor, ve mide bulantısı vardı az önce istifra ettimİlk defa oluyor böyle sizce normal mi ? Sadece baş ağrısının tetikledigi bir durummudur ?
Doktor un dedigi ya sakat olabilir yada kromozomsal sorun olabilir bunyüzden vicut gebelige son verirmiş ama tıpta kesin net bir acıklaması yokmusCanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
Neden oluyor ya
Öyle deme canım.. Bende kürtaj olmasaydım şimdi doğum zamanımdı diyorum.. Ama demek ki hazır değilmişiz, demek onun nasibi yokmuş, ömrü o kadarmış Vs vs.. Birkaç ay sonra olsun ama sağlıklı, sıhhatli olsun.. İnşallah istediğin zaman, sağlıklı bir gebeliğin olur..Öyle kötü bişeyki bu hem canın gidiyor hemde evladına kavusmak için vakit kaybettigini hissediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?