- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.861
Daha once kalp atışını duydunuz mu pekiDoktor un dedigi ya sakat olabilir yada kromozomsal sorun olabilir bunyüzden vicut gebelige son verirmiş ama tıpta kesin net bir acıklaması yokmus
İnşallah isteyen herkezin olsun mevlam ne eylerse hayırlısını eyler vardır bundada bi hayr diyrum napalımÖyle deme canım.. Bende kürtaj olmasaydım şimdi doğum zamanımdı diyorum.. Ama demek ki hazır değilmişiz, demek onun nasibi yokmuş, ömrü o kadarmış Vs vs.. Birkaç ay sonra olsun ama sağlıklı, sıhhatli olsun.. İnşallah istediğin zaman, sağlıklı bir gebeliğin olur..
Evet 2hafta önce duymustuk dakıkada 156atıyordu cok iyi demişti kalbi durdugunda bile doktorlar Allah Allah dyordu gayette güzel gelişmiş diyordularDaha once kalp atışını duydunuz mu pekiçok üzülüyorum böyle şeyler duyunca
Rabbim yerini doldursun bi belirtisi olmuyor sanırım değil mi kalp durmasının kanama gibiEvet 2hafta önce duymustuk dakıkada 156atıyordu cok iyi demişti kalbi durdugunda bile doktorlar Allah Allah dyordu gayette güzel gelişmiş diyordular
Galiba gunde 2 den fazlasi asiriya giriyor hamilelikte nasil bilmiyorum csnim bence sen midenin cok kotu oldugu zamanalr ara sira icBen hergün bir tane içiyorum aşırı sınıfına girermi acep
Hiç umudunu yitirme bende düşük yaptık 2 ay üçğnde tekrar gebe kaldım çok güzel gitti ve bi oglum oldu bu dünyaya gelecekse inan ne yapsak boş sımsıkı tutunuyorlar hayata sen sadece dik dur pes etmeÖyle kötü bişeyki bu hem canın gidiyor hemde evladına kavusmak için vakit kaybettigini hissediyorsun
Benim normalde bulantım , kusmam olmuyordu bir kaç kez sadece bulantım oldu ama uzun süredir istifra etmemiştim, baş ağrısı ile kusma olunca korkuyorum, burda da arkadaşlarımızın üzücü durumlarını okuyunca artık korkar oldum her farklı şeyeBende ilk defa bugün çıkardım.. Oysa sabah kalktığımda hiç bulantım yoktu.. Bir ay sonra ilk defa yumurta ve peynir yiyorum diye seviniyorumdum ki kahvaltım bile bitemedi.. Bünyem hâlâ kendime gelmedi.. Devamlı kusanların Allah yardımcısı olsun, ne zormuş..
Gerçekten devamlı bulantısı olanlara Allah yardım etsin ,benim bulantım yok ama bugün baş ağrısı ile olunca tedirgin oldumBende ilk defa bugün çıkardım.. Oysa sabah kalktığımda hiç bulantım yoktu.. Bir ay sonra ilk defa yumurta ve peynir yiyorum diye seviniyorumdum ki kahvaltım bile bitemedi.. Bünyem hâlâ kendime gelmedi.. Devamlı kusanların Allah yardımcısı olsun, ne zormuş..
Ne kadar güzel senin için inan cok mutlu oldum inşallah bnmde olur evladımı kucagıma alırım insana en cok dokunan içindeki bosluk hissediyorsun orda bsey var ve aldılar boslugu hissediyorsunHiç umudunu yitirme bende düşük yaptık 2 ay üçğnde tekrar gebe kaldım çok güzel gitti ve bi oglum oldu bu dünyaya gelecekse inan ne yapsak boş sımsıkı tutunuyorlar hayata sen sadece dik dur pes etme
Gecmis olsun canim insallah tekrar hamile kalip saglikla kucagina alirsin. Allah sabir guc versin.Evet 2hafta önce duymustuk dakıkada 156atıyordu cok iyi demişti kalbi durdugunda bile doktorlar Allah Allah dyordu gayette güzel gelişmiş diyordular
Hayır hiç anlayamıyormussun bu yüzden zehirlenebilirmissin bende tesadüfen tahlil için gittigimde ögrendim ögrendgim gün durmus minik kalbiRabbim yerini doldursun bi belirtisi olmuyor sanırım değil mi kalp durmasının kanama gibi
Amin sagolunGecmis olsun canim insallah tekrar hamile kalip saglikla kucagina alirsin. Allah sabir guc versin.
Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum ama vardır bundada bi hayır diyelim üzme kendini dua et allah büyüktür inşallah bi sonraki gebeligin saglıklı olur bebişini kucagına alırsın sagsalimNe kadar güzel senin için inan cok mutlu oldum inşallah bnmde olur evladımı kucagıma alırım insana en cok dokunan içindeki bosluk hissediyorsun orda bsey var ve aldılar boslugu hissediyorsun
Ben oğlumda bambu Beşik almıştım 1 yaşına kadar kullandık arkadaşımdan da park yatak ödünç aldım 8 9 ay onu kullandık sonra odasına geçirdim orda bebek odası vardı büyüyen yatağında yattı şimdi 4 yaşında hala aynı yatakta yatağı büyütmedik 1 tane baza alıcam kardeşi yatacak büyüyen yatakta açmadığımız daha iyi oldu
Aynen insan korkuyor.. Bulansan sorun bulanmasan sorun.. Bende ara ara bulanıyordum bulantı kesilince korkuyordum.. Ama burada bulantı yaşayan, oysa bebeğinin kalbi çoktan durmuş olan arkadaşlarımızı da okuduk.. Hiçbiri kriter değil resmen.. İnşallah seninde birşeyin yoktur..Benim normalde bulantım , kusmam olmuyordu bir kaç kez sadece bulantım oldu ama uzun süredir istifra etmemiştim, baş ağrısı ile kusma olunca korkuyorum, burda da arkadaşlarımızın üzücü durumlarını okuyunca artık korkar oldum her farklı şeye
Amin cok sagol Allah razı olsun
Ben artık hazıran annesi degilim bebegimin kalbı durmus Allahım tekrar verir bana insallah
Amin cnm insallah güzel dilekleriniz için Allah razı oldun rabbim sizede istedgnz herseyi nasip etsinAllah sana sabir versin ve en kisa zamanda gobüsünü doldursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?