2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Doktor un dedigi ya sakat olabilir yada kromozomsal sorun olabilir bunyüzden vicut gebelige son verirmiş ama tıpta kesin net bir acıklaması yokmus
Daha once kalp atışını duydunuz mu peki çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca

İnşallah isteyen herkezin olsun mevlam ne eylerse hayırlısını eyler vardır bundada bi hayr diyrum napalım

Evet 2hafta önce duymustuk dakıkada 156atıyordu cok iyi demişti kalbi durdugunda bile doktorlar Allah Allah dyordu gayette güzel gelişmiş diyordular
Rabbim yerini doldursun bi belirtisi olmuyor sanırım değil mi kalp durmasının kanama gibi

Öyle kötü bişeyki bu hem canın gidiyor hemde evladına kavusmak için vakit kaybettigini hissediyorsun
Hiç umudunu yitirme bende düşük yaptık 2 ay üçğnde tekrar gebe kaldım çok güzel gitti ve bi oglum oldu bu dünyaya gelecekse inan ne yapsak boş sımsıkı tutunuyorlar hayata sen sadece dik dur pes etme

Benim normalde bulantım , kusmam olmuyordu bir kaç kez sadece bulantım oldu ama uzun süredir istifra etmemiştim, baş ağrısı ile kusma olunca korkuyorum, burda da arkadaşlarımızın üzücü durumlarını okuyunca artık korkar oldum her farklı şeye

Gerçekten devamlı bulantısı olanlara Allah yardım etsin ,benim bulantım yok ama bugün baş ağrısı ile olunca tedirgin oldum

Hiç umudunu yitirme bende düşük yaptık 2 ay üçğnde tekrar gebe kaldım çok güzel gitti ve bi oglum oldu bu dünyaya gelecekse inan ne yapsak boş sımsıkı tutunuyorlar hayata sen sadece dik dur pes etme
Ne kadar güzel senin için inan cok mutlu oldum inşallah bnmde olur evladımı kucagıma alırım insana en cok dokunan içindeki bosluk hissediyorsun orda bsey var ve aldılar boslugu hissediyorsun

Evet 2hafta önce duymustuk dakıkada 156atıyordu cok iyi demişti kalbi durdugunda bile doktorlar Allah Allah dyordu gayette güzel gelişmiş diyordular
Gecmis olsun canim insallah tekrar hamile kalip saglikla kucagina alirsin. Allah sabir guc versin.

Kizlar aranizda monurol şase kullanan var mı birde kac haftalikken kullandiniz bende kararsiz kaldim cunku eczaci ilk 3 ay ek tavsiye etmiyoruz zorunlu kalmadikca dedi

Ne kadar güzel senin için inan cok mutlu oldum inşallah bnmde olur evladımı kucagıma alırım insana en cok dokunan içindeki bosluk hissediyorsun orda bsey var ve aldılar boslugu hissediyorsun
Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum ama vardır bundada bi hayır diyelim üzme kendini dua et allah büyüktür inşallah bi sonraki gebeligin saglıklı olur bebişini kucagına alırsın sagsalim

Ama sora diger kardeside yaticak ve o buyuyen yatak nolucak vnm birjnemj vericeksin?bazadan daha dar sanirjm ve kisa diyo herkes buyuyen besige???

Aynen insan korkuyor.. Bulansan sorun bulanmasan sorun.. Bende ara ara bulanıyordum bulantı kesilince korkuyordum.. Ama burada bulantı yaşayan, oysa bebeğinin kalbi çoktan durmuş olan arkadaşlarımızı da okuduk.. Hiçbiri kriter değil resmen.. İnşallah seninde birşeyin yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…