2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Haklisin canin hepsi baska seyler soyluyor. Bende biraktim ilaci Allah a emanet bebeklerimiz :)

Ben de vardı bir ara Hatta buraya yazmıştım, kanamaliydi Allah'a şükür kabizligi onleyince şişlik , kanama vs kalmadı. Eğer oralarda çıktıysa kivi ye canım hergün bir tane çok iyi geliyor
Kiviyi bilmiyordum bende yiyeyim o zaman bugün benimde hafif kanadı 3 4 ayda 1 oluyor ama kesiyor gibime geliyor çok afedersin çok şert çıkıyor

Anladim canim. Hic kanamam olmadi dusuk riskin var demedi doktorlar dunden beri icmiyorum insallah birsey olmaz

Cok gecmis olsun rabbim yavrularina uzun omurler versin insallah.

benım dr verdı tedbır amaclı 3 ay kullancaz dedı bence kullan bebegede faydası var cnm
Simdilik ters giden birsey yok gibi cok fazla hormon almak istemiyorum birakacagim galiba oglumda doguma kadar kullanmistim. Degisen birsey olmazsa biraktim dunden beri. Hayirlisi olsun insallah

Allah im yasadigin cok zormis hemde normal dogum yapmissin cok uzucu. Rabbim sabir versin insallah. Kimsenjn kucagini bos birakmasin hayirlisiyla

Benim de rahim kalp seklinde ama hicbirseyim uok cok sukur

Tesekkur ederim canim hepimizin insallah

Ben de vardı bir ara Hatta buraya yazmıştım, kanamaliydi Allah'a şükür kabizligi onleyince şişlik , kanama vs kalmadı. Eğer oralarda çıktıysa kivi ye canım hergün bir tane çok iyi geliyor

Peki sen kivi yiyerekmi engelledin kabizligi canim?ya ben bayadir boleyim.rahat cikamadim henuz sayilidir hamile kaldim kalali.cok su iciom halbuki meyve desen hergun yerim.nie bukadar asiri oluyor ya??

Makat etrafinda sisme var canim sanki damarlarda.aciyo ya agri yokta.hemoroid meme olusumu degilmi?
Benim sisiyor bazen bazen meme olusuyor ikiside kabizliktan ikinmadan oluyor krem weriyolarmis bi git doktora ilac werir rahatlarsin biraz

Anladim canim. Hic kanamam olmadi dusuk riskin var demedi doktorlar dunden beri icmiyorum insallah birsey olmaz
Bide iciyormussun sen o daha zor diyolar insani cok yoruyormus icinde ben fitil olarak aliyordum aynen doktorda alma demis almamakla iyi yapiyorsun bencede canm

Peki sen kivi yiyerekmi engelledin kabizligi canim?ya ben bayadir boleyim.rahat cikamadim henuz sayilidir hamile kaldim kalali.cok su iciom halbuki meyve desen hergun yerim.nie bukadar asiri oluyor ya??
Tiroit değerleri yükselince Kabızlık olur demir ilaçları da yapar ben demir ilacını bıraktım içmiyorum 2 3 güne bir günkurusu yerim ama genede oluyo ıkınmak yasak diye çok ıkınmıyorum idare ediyorum

Tsh normal benim canim.yenu baktirdim zaten ilacini iciyorum.demir ilacida almiyorum.hamilelik hormoonlarindan oluyomus ya ve hareketsiz yasam ve yediklerimizde onemli.ama tabiki gebelik hormonlari daha etki edio kabizliga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…