2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayır hiç anlayamıyormussun bu yüzden zehirlenebilirmissin bende tesadüfen tahlil için gittigimde ögrendim ögrendgim gün durmus minik kalbi
Çok cok gecmis olsun tez zamanda rabbim saglikli sihhatli bebeğini versin.. peki kan sulandirici falan kullaniyomuydun?

Galiba gunde 2 den fazlasi asiriya giriyor hamilelikte nasil bilmiyorum csnim bence sen midenin cok kotu oldugu zamanalr ara sira ic
Midem hergün kötü akşam yemeğine kadar dayanıyorum. Akşam az bişey yesemde bulantıdan ölüyorum. Hergün bir tane içiyordum. Doktora hiç sormadım. Zaten sürekli elimde leblebi bulantıdan öleceğim ama bu halimizede bin şükür

Benim bundan önceki bebeğimin kalp atisi 7+5 durmuştu. tesadüf dr gittiğimde ogrendim O gün durmuş olduğunu.. eve gecince dayanılmaz bir sancı ve kanamam oldu. Dr ertesi sabah kürtaja girerken sürüklenmeye baslamis ama rahim ağzı kapalı olduğu için dusuremessin kürtaj şart demişti. Şimdi okudukça cok korkuyorum ama bunları yaşamış biri olarak öyle olsa böyle belirtisi olurdu diyorum.. Allah yavrularımızı bize bagislasin insallah.. kac kisi başladık kac kisi kaldık korkmamak elde degil

Ben de hiç anlamıyorum:) erkek gibi dedi bı çıkıntı gördük ama ,emin olmaadik yine de. 11+5,ölçümlerde 12+4 çıkıyor
Masallah yavruşa. Rabbim hayirla kucagina almayi nasio etsin. Bizim muhtemel dogum tarihlerimiz ayni:). Bende persembe günü gideceğim ve cok merak ediyorum. Hadi hayırlısı.

Masallah yavruşa. Rabbim hayirla kucagina almayi nasio etsin. Bizim muhtemel dogum tarihlerimiz ayni:). Bende persembe günü gideceğim ve cok merak ediyorum. Hadi hayırlısı.
İnsan görünce rahatliyor gerçekten,darısı da sana güzel haberlerle gel inşallah

Canım yudum yudum içtiğinde kaç bardak içebiliyorsun? Ben iki bardağı bile yudum yudum anca içiyorum.. 3. Bardak yok bende..
12 bardağı mutlaka tamamlıyorum ben doktorum suyu çok önemsiyor. Takıntı gibi tekrarlayınca bendede takıntıya dönüştü. Bulantı benimde başımın belası ama düşünmemeye çalışıyorum. Hatta bugün eşime keşke bulantı iyi olduğuna dair bir isaret olsa ve benim 9 ay boyunca midem bulansa dedim. Sen iyice uçtun diyo bana

Ben artık hazıran annesi degilim bebegimin kalbı durmus Allahım tekrar verir bana insallah
Çok üzüldüm canım. Ben de geçen hafta aynı şeyleri yaşadım. Çok iyi anlıyorum seni. Güçlü olacağız, sabırlı olacağız, kendimizi, sağlığımızı, psikolojimizi toparlayıp tekrar deneyeceğiz..

Benim migren malesef ona care yok bugun yine agriyor artik doktora danisacam ne yapabilecegimi

Selamlar güzel anneler .... bugün ne az bulandı midem ..hiçe yakın ..şükür ..geçiyor mu ne ?

Mide bulantı olmayınca baş dönmesi de olmadı ... hatta iş bile yaptım yorulmadan ... hattaaaaaa spora başlamak aklımda idi... aktif olarak yapıyordum çünkü gebelik haberi öncesi .. 25 dk da olsa hamilelik pilatesi ve egzersizleri ile açılışı yaptım bugün

İnşallah böyle devam eder ... Çünkü son 2 aydır bulan bulan bulan ... başka bir gündemim yoktu :)

Susoy canım Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile yeniden hamile kalmanı ve sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin arkadaşım

Myhsa canımmm Maşallah SubhanAllah ne de güzel büyümüş .. haberlerde güzel gelmiş ...

Canım ben bu nub nanesini :)) ilk senden duydum , o gün epey nub teorisini ve görüntüleri araştırmıştım ... senin bebeğinde erkek gibi geldi ... mantığı şu omurgadan bir bir paralel çek .. bir de yukarda bir çıkıntı var ya .. işte o ikisinin arasındaki açı 30 dereceden büyük olmalı ...senin ki bu teoriye göre erkek

hayırlı olsun sağlıklı olsun tabiii

Valla canım iyi anlamışsın ben de çok araştırdım açı olmali diye falan ama hala açı var mı yok mu anlayamadım :) doktor da erkek gibi duruyor dedi, bacak arasında küçük bir pipiye benzer bişey gördük, bakalım tam belli olmaz bu haftalarda dedi. 3 hafta sonraya çağırdı,bekleyecek artık. Neyse ki ölçümlerimiz iyi çıktı

Arkadaşlar göğüs büyümesi ilk haftalarda mi daha çok olur yoksa doğuma doğru mu? Yoksa herkeste değişir mi?

ilk üç ay kan basıncınıın yoğun arttığı dönem .. şişme gerginlik büyüme en çok o zaman olur ... sonrasında 2. trimesterla beraberde emzirme dönemine hazırlık başlıyor ...

Kızlar ya başım felaket ağrıyor, ve mide bulantısı vardı az önce istifra ettim İlk defa oluyor böyle sizce normal mi ? Sadece baş ağrısının tetikledigi bir durummudur ?

Baş ağrısının bu haftalarda çok normal olduğu yazıyor ... Tamamen kan basıncı ile ilgili ... baş ağrısı bulantını tetiklemiştir muhtemelen .
geçmiş olsun çok

Bdv ye yasak getirmeli :))

Canım bugünkü enerjim iyiydi .. yoksa bende sen gibiydim ... günde 3-4 ayrı yere girip çıkıp .. bi dünya iş halleden ... ben .. evden çıkmayı unutacaktım .. ama iyiyim ..hatta hemen yarına bir plan yaptık Bilim fuarına ... umarım böyle eder .. doğrudur 4-5-6. aylar enerjinin yüksek olduğu zamanlar yazıları:) sende aynı nerjiyi yakala hadi inşallah

Kızlar selam, bulantılardan buraya giremez oldum.. tam 5haftadır çekiyorum.. bugun 12. Haftam doldu.. 5kilo verdim. Dr 2 haftaya geçer diyor.. benim gibi olup geçen varmı..

Yani kilo verme kısmı hariç ... çünkü bende yoğun bulantı (gece gündüz, uykudan uyandırmalı) olduğu halde kusma nadirdi ... iştahta vardı ... ama bulantılar inanılmazdı . geçti ... 7-13 arasını bu bulantılardan gözümü açamaz geçirdim resmen .
Umarım seninde son günlerindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…