- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.901
Çok cok gecmis olsun tez zamanda rabbim saglikli sihhatli bebeğini versin.. peki kan sulandirici falan kullaniyomuydun?Hayır hiç anlayamıyormussun bu yüzden zehirlenebilirmissin bende tesadüfen tahlil için gittigimde ögrendim ögrendgim gün durmus minik kalbi
Midem hergün kötü akşam yemeğine kadar dayanıyorum. Akşam az bişey yesemde bulantıdan ölüyorum. Hergün bir tane içiyordum. Doktora hiç sormadım. Zaten sürekli elimde leblebi bulantıdan öleceğim ama bu halimizede bin şükürGaliba gunde 2 den fazlasi asiriya giriyor hamilelikte nasil bilmiyorum csnim bence sen midenin cok kotu oldugu zamanalr ara sira ic
Ben bardağı yanıma alıp yudum yudumda olsa içmeye çalışıyorum. Su içmek çok önemli tek seferde bir bardak içmeden dene istersenÖncelikle cevabin cok aydınlatıcı oldu teşekkür ederim ama bulanti ve mide yanmasindan maximum 3-4 bardak su içebiliyorum hadi tas catlatayim 5 olsun
Masallah yavruşa. Rabbim hayirla kucagina almayi nasio etsin. Bizim muhtemel dogum tarihlerimiz ayni:). Bende persembe günü gideceğim ve cok merak ediyorum. Hadi hayırlısı.Ben de hiç anlamıyorum:) erkek gibi dedi bı çıkıntı gördük ama ,emin olmaadik yine de. 11+5,ölçümlerde 12+4 çıkıyor
İnsan görünce rahatliyor gerçekten,darısı da sana güzel haberlerle gel inşallahMasallah yavruşa. Rabbim hayirla kucagina almayi nasio etsin. Bizim muhtemel dogum tarihlerimiz ayni:). Bende persembe günü gideceğim ve cok merak ediyorum. Hadi hayırlısı.
Hayır ben folıkasit birde troit hormon ilacıÇok cok gecmis olsun tez zamanda rabbim saglikli sihhatli bebeğini versin.. peki kan sulandirici falan kullaniyomuydun?
Canım yudum yudum içtiğinde kaç bardak içebiliyorsun? Ben iki bardağı bile yudum yudum anca içiyorum.. 3. Bardak yok bende..Ben bardağı yanıma alıp yudum yudumda olsa içmeye çalışıyorum. Su içmek çok önemli tek seferde bir bardak içmeden dene istersen
Sagol canim. Amin amin amin hepimiz...İnsan görünce rahatliyor gerçekten,darısı da sana güzel haberlerle gel inşallah
12 bardağı mutlaka tamamlıyorum ben doktorum suyu çok önemsiyor. Takıntı gibi tekrarlayınca bendede takıntıya dönüştü. Bulantı benimde başımın belası ama düşünmemeye çalışıyorum. Hatta bugün eşime keşke bulantı iyi olduğuna dair bir isaret olsa ve benim 9 ay boyunca midem bulansa dedim. Sen iyice uçtun diyo banaCanım yudum yudum içtiğinde kaç bardak içebiliyorsun? Ben iki bardağı bile yudum yudum anca içiyorum.. 3. Bardak yok bende..
Çok üzüldüm canım. Ben de geçen hafta aynı şeyleri yaşadım. Çok iyi anlıyorum seni. Güçlü olacağız, sabırlı olacağız, kendimizi, sağlığımızı, psikolojimizi toparlayıp tekrar deneyeceğiz..Ben artık hazıran annesi degilim bebegimin kalbı durmus Allahım tekrar verir bana insallah
Benim migren malesef ona care yok bugun yine agriyor artik doktora danisacam ne yapabilecegimi@Mydestinyy veLimon agacim benim de başım dün çok ağrıyordu. Sanırım sinüzit var çünkü hafif burun tıkanıklığı da var. Eve gelince kaşımın arasına 1 damla, burnumun üstüne de 1 damla olmak üzere yaydırarak nane yağı sürdüm. 20-30 dk sonra hem baş ağrım hem de burun tıkanıklığım geçti. İsterseniz deneyin.
Aynen malesef hepimizde dogana kadar yasacayaz bian ewwel gecsin gunler insallah hayirlisiylaBu his bende de oluyor hatta kabuslar görüyorum özellikle Burda birden bebegin kalp atışı duran arkadaşları okuyunca çok etkilendim galiba
Valla canım iyi anlamışsın ben de çok araştırdım açı olmali diye falan ama hala açı var mı yok mu anlayamadım :) doktor da erkek gibi duruyor dedi, bacak arasında küçük bir pipiye benzer bişey gördük, bakalım tam belli olmaz bu haftalarda dedi. 3 hafta sonraya çağırdı,bekleyecek artık. Neyse ki ölçümlerimiz iyi çıktıMyhsa canımmm Maşallah SubhanAllah ne de güzel büyümüş .. haberlerde güzel gelmiş ...
Canım ben bu nub nanesini :)) ilk senden duydum , o gün epey nub teorisini ve görüntüleri araştırmıştım ... senin bebeğinde erkek gibi geldi ... mantığı şu omurgadan bir bir paralel çek .. bir de yukarda bir çıkıntı var ya .. işte o ikisinin arasındaki açı 30 dereceden büyük olmalı ...senin ki bu teoriye göre erkek
hayırlı olsun sağlıklı olsun tabiii
Arkadaşlar göğüs büyümesi ilk haftalarda mi daha çok olur yoksa doğuma doğru mu? Yoksa herkeste değişir mi?
Kızlar ya başım felaket ağrıyor, ve mide bulantısı vardı az önce istifra ettimİlk defa oluyor böyle sizce normal mi ? Sadece baş ağrısının tetikledigi bir durummudur ?
Ben geldim dun ban yemistim ama ara ara takip ettim yine de sizleri
Bebegini kaybeden arkadasimiza bol sabir diliyorum Rabbim tekrardan saglikla sihhatle nasip etsin insallah soyleyecek bisey bulamiyorum cok uzucu bi durum
Bugun yine bulantilarla savasiyorum, ustune dunden beri karin agrisindan mahvoldum sanirim ayaklarimi usutuyorum ne yapsam isinmiyorlar
Esim israrla gezelim tozalim istiyor bende iyice eve kapandim psikolojik olarak hic iyi hissetmiyorum ev kusu oldum iyice
Kızlar selam, bulantılardan buraya giremez oldum.. tam 5haftadır çekiyorum.. bugun 12. Haftam doldu.. 5kilo verdim. Dr 2 haftaya geçer diyor.. benim gibi olup geçen varmı..
Allah razı olsunSusoy canım Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile yeniden hamile kalmanı ve sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?