- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.981
Ucâkta avrupalı bi hamile kadın vardi 6.5 aylik hamileymiş japonyada calisiyomus ailesinin yanina almanyaya gidiyordu. Cinsiyeti ne die sorduğumda bilmiyorum dedi nasil yani dedim japonyada ultrasona 1 kere soktular o zamanda söylemediler dedi. Almanyada öğrenirsin dediğimde yok ya sürpriz olsun bu kadar dayandım dedi. Isin ilginç yani japonya gibi teknoloji devi bir ülkenin ultrasonu kullanmaması.. kesinlikle radyasyon yayan şeyleri kullanmamaya çalışıyolar.. japonyada kaldığım otelde wi-fi yoktu kablolu bağlantı vardi ben şok..
Ucâkta avrupalı bi hamile kadın vardi 6.5 aylik hamileymiş japonyada calisiyomus ailesinin yanina almanyaya gidiyordu. Cinsiyeti ne die sorduğumda bilmiyorum dedi nasil yani dedim japonyada ultrasona 1 kere soktular o zamanda söylemediler dedi. Almanyada öğrenirsin dediğimde yok ya sürpriz olsun bu kadar dayandım dedi. Isin ilginç yani japonya gibi teknoloji devi bir ülkenin ultrasonu kullanmaması.. kesinlikle radyasyon yayan şeyleri kullanmamaya çalışıyolar.. japonyada kaldığım otelde wi-fi yoktu kablolu bağlantı vardi ben şok..
Kizlar herkese iyi aksamlar.sol tarafta batma hissi neden olur?bugun sabah erken kalbimde igne batar gibi bisi hissettim aksamda oldu yemekten sonra((ve sabah uyuyamadim sol gogus kafesim agrir gibi hssettim sanki..
Ben nasıl dayanıcam 1 ayBirde şikayet ediyoruz 5 hafta nasıl bekliycez falan diye. Buna şükür diyelim o zaman :)
Ben nasıl dayanıcam 1 ayzaten son günlerde peşpeşe gelen haberler moralimi cok bozdu. Ayin 4 gelsede 2li teste girsem:) bu arada 2li testte 4 boyutlu ultrasonlami bakiyolar
Ilk bebek mi
Bunu bi dr nasil söyleyebilir ya! Benim 0 bulantim oldu ve gayet hcg yükseldi.. bulantiyla iyi olmasının bi bağlantısı yok.. bebeğini 20 gun once kaybedip hala bulantisi devam eden arkadaslarimiz vardi.
Tamam iste bende diyorum ki. Benim bulantim yok kötü mu yani? Bulantinin olup olmaması iyi kötü manası yok tamamen kişinin bunyesiyle alakali.. anne adaylarını bu yazılanlar korkutabilirBi saniye bu kadar abartılacak bir durum değil :) ben bulantım var diye şikayetlendim kendisi de bunun iyi bir şey olduğunu söyledi diğerini ise ben internette bulantı sebeplerini okurken görmüştüm.
Dr lar diyorlar ya ayda bir kontrole gelin die ondan dedim:)Az kalmış canım neden 1 ay beklicem demissin.
Yok benimkine normal ultrasonla bakıldı. Ama 4 boyutlu olanlarda vardır. Tercih meselesi ve gittiğimiz hastanede olup olmamasına bağlı..
Tamam iste bende diyorum ki. Benim bulantim yok kötü mu yani? Bulantinin olup olmaması iyi kötü manası yok tamamen kişinin bunyesiyle alakali.. anne adaylarını bu yazılanlar korkutabilir
Tamam şimdi oldu:) hayir bulantisi olmayan gebedir değil demek istemiyosun . Ama yazılandan sanki bulantisi olanin hamileliği iyi olmayanın kötüymüş gibi anladim yani senin düşüncenin değil dr böyle söylemesine sasirdimBen bulantısı olmayan gebe değildir demedim kiteselli amaçlı söyledi zaten doktorum bulantı da iyi bir şeydir diye galiba ben net anlatamamışım
Bende yurt disindayim ilk 3 aylikken sonra 5 aylikken sonrada ayda bir cagiriyorlar canim hangi ulkedesin sen ben buraya az diyodum sizinki daha azmisEvet bende de ilk hamileligimde hiç bulantı olmamıştı, Bu ikinci de ara ara yok denecek kadar bir kaç kez oldu , ilkinde hiç bir belirtim yoktu ama maşallah oğlum sağlıkla dünyaya geldi. Yani bulantınin iyi bir gebelikle alakası yok maalesef
Isvecteyim ben , Bir kez ultrasona , ilerleyen zamanlarda da ayda bir karın ölçümü ne çağırıyorlar. Sen nerdesin ?Bende yurt disindayim ilk 3 aylikken sonra 5 aylikken sonrada ayda bir cagiriyorlar canim hangi ulkedesin sen ben buraya az diyodum sizinki daha azmis
Bende de var gerçi 2 bebek eş,ev işi derken iyice yoruluyorum sabah bulantısı vs derken liste uzuyorYa bayanlar ben mi abartıyorum ama günlerdir bu halsizlik bu can sıkıntısı baş ağrıları bulantılar boğazda geçmeyen ha çıkarttım ha çıkartıcam hissi sürekli ev de olmak artık çok bunaltıcı gelmeye başladı iyi hissetmiyorum hiç kendimi
Benim karin zarim ince hatta beta hcg azkan bile keseyi karindan gorebilmistik oglumda doktorum karin zarin ince demisti bana :) insallah en kisa zamanda bize kendilerini hissettiriler :)Süper yaa , iç karın ince olunca erken görünüyormuş. Ya şöyle tam hissetsek kalbimiz de rahatlayacak. Ben burdayım diyecek,ohhh diyecez :)
Gunaydin anneler
Bugun ogluma kardesin olunca ne yapicaksin diye sordum, onu tuvalete goturcem cisini yapinca pipisini silcem sonra da ustunu gydircem vs diye kendince hikayeler anlattisanirim Allah soyletti bi pipili daha gelicek bize
Bende de var gerçi 2 bebek eş,ev işi derken iyice yoruluyorum sabah bulantısı vs derken liste uzuyor
Ben mi abartıyorum acaba yattığım yerden tüm bunlarıne zaman geçer bunlar iki çocuğun varmış hamilelikte ne zaman kendimizi iyi hissederiz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?