- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.941
Benim bebeğimin kalbinin durduğu günde diğer günler gibi bulantım vardı. Kendimde hiçbir farklılık hissetmedim. O yüzden bulantıyı ölçüt alamıyorum.
Bende 6.haftada gitmistim dayanamadim bu hafta tekrar gidip gordum iki hafta sonra da ikili test icin gitcem :)Arkadaşlar doktora ne sıklıkta gittiniz. Ben en son 6. haftada gittim bı daha 12 de gel dedi. Bu çok değil mi?
Arkadaşlar doktora ne sıklıkta gittiniz. Ben en son 6. haftada gittim bı daha 12 de gel dedi. Bu çok değil mi?
6 da kese için .. sonra 8 de kalp atımı için .. en son 12+1 de ... şimdi de bir ay sonra çağırdı ..
8den 12ye kadar nasıl bekledin aus ben çok tedirginim her gün olsa gidip görmek isterim iyi mi diye çok merak ediyorum ne yapıcam ben ya
Azıcık sevineceğiz hissettiğimizi sanıp , ne varrr he bebek deseheee de geç yaaa , koskoca dr ne benle laf dalaşına giriyon
Ne çok gidiyorsunuz doktora beeeeee( Hiç kıskanmıyorum hıh ) :) :) burada 10 haftalık bir ana var ana , Hala gitmedi hala görmedi daha uzun bir sürede göremeyecek bebisini allah'a emanet kuzularimiz ama iyi çok ta abartmayın kızlar ultrason işini yani kısa zaman araliklariyla , tabiki görmek istiyoruz hep ama bebisin kulaklarına dikkat
Onu ben de yapıyorum maalesef, çikolata ve cips , Biliyorum cips zararlı ama mümkün olduğunca sade ve en " masum" ( Öyle bir şey yok ta ) olanını seçmeye çalışıp vicdanımı rahatlatiyorum :)Hanımlar ben birkaç gündür abur cubur tuketiyorum biraz bir zararı olur mu ya çok merak ediyorum
Evet günde 1 taneArkadaşlar maden suyu içiyor musunuz
İnan bende çok vicdan azabı çekiyorum yedigim zaman ama iki gündür canım istiyor sadece daha önce yemiyordumOnu ben de yapıyorum maalesef, çikolata ve cips , Biliyorum cips zararlı ama mümkün olduğunca sade ve en " masum" ( Öyle bir şey yok ta ) olanını seçmeye çalışıp vicdanımı rahatlatiyorum :)
Bir zararı olmamasına sevindim soğuk soğuk iyi geliyor çünküEvet günde 1 tane
Çok fazla gitmek bebeğin kulaklarında Sorun yapabiliyormus , Bizim duymadigimiz ama bebeğin duyduğu çok yoğun ses dalgaları varmış, ben ilk hamileligimde de neden çok sık ultrason a girmiyoruz burda deyince doktorum hamilelik boyunca risk altında değilsen İki kere yeterli demiştiUltrasona girmek zararlı mı ki yaa
Hamilelik boyunca iki kere mi? Allah'a emanet o zaman. Bir kaç haftada bir bişey olmaz bence ya...Çok fazla gitmek bebeğin kulaklarında Sorun yapabiliyormus , Bizim duymadigimiz ama bebeğin duyduğu çok yoğun ses dalgaları varmış, ben ilk hamileligimde de neden çok sık ultrason a girmiyoruz burda deyince doktorum hamilelik boyunca risk altında değilsen İki kere yeterli demişti
Tabiki Allaha emanet, anladık ki çok sık gitmekte çözüm olmuyor bazen ama onlar zaten annenin sağlık geçmişine, gebeliklerine , kanına vs herseyine bakıyorlar, En ufak sıkıntıda arayıp tabiki ultrason için zaman ayarlayabiliyorsun ama insanlarda da güven oluşmuş burda tedirgin falan olmuyoruz pek fazla ama tabiki Allaha emanet. Eski usuller gibi :)Hamilelik boyunca iki kere mi? Allah'a emanet o zaman. Bir kaç haftada bir bişey olmaz bence ya...
Ilk bebek miHayır ben folıkasit birde troit hormon ilacı
Bunu bi dr nasil söyleyebilir ya! Benim 0 bulantim oldu ve gayet hcg yükseldi.. bulantiyla iyi olmasının bi bağlantısı yok.. bebeğini 20 gun once kaybedip hala bulantisi devam eden arkadaslarimiz vardi.Benim doktorum iyi olduğuna işaret demişti, hatta bir yerde kanda ki hcg arttıkca bulantılar olurmuş diye okudum yanılmıyorsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?