- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.961
Onu söyleyen doktor laf olsun diye konuşmuş ! Çok saçmaIlk bebek mi
Bunu bi dr nasil söyleyebilir ya! Benim 0 bulantim oldu ve gayet hcg yükseldi.. bulantiyla iyi olmasının bi bağlantısı yok.. bebeğini 20 gun once kaybedip hala bulantisi devam eden arkadaslarimiz vardi.
Doğru diyorsun canim insallah icebilirimEvet haklısın bulantılar zorluyor fakat susuz kaldıkça bulantın da artar o yüzden bardak bardak değil yudum yudum iç daha kolay oluyor su alımı
Kizlar ya camasir suyuyla yaptim ama sizce cinsiyeti ne olabilir
Cinsiyeti idrar testleriyle ogrenemezsin. En iyisi doktorunun soylemesini bekle.Kizlar ya camasir suyuyla yaptim ama sizce cinsiyeti ne olabilir
EvetÇamaşır suyuyla idrar mı karistiriyosun
İnternette bayan yapmis onun ki hic kopurmemis gercekligi vardir belkiCinsiyeti idrar testleriyle ogrenemezsin. En iyisi doktorunun soylemesini bekle.
İnternette bayan yapmis onun ki hic kopurmemis gercekligi vardir belki
Gecmis olsun canim. Insallah hayirlisiyla olmayanlara versin RabbimBen artık hazıran annesi degilim bebegimin kalbı durmus Allahım tekrar verir bana insallah
Masallah canim nerdeyse 1 hafta onden buyuyor bebisin. Usg de nub u goremedim canim ama icime kiz gibi doguyor ama erkek dediyse doktorum bilemiyorum. Saglikli olsunlar da en onemlisi insallah. Cinsiyet icin 1 ay daha bekleyecegiz malesef :)Ben de hiç anlamıyorum:) erkek gibi dedi bı çıkıntı gördük ama ,emin olmaadik yine de. 11+5,ölçümlerde 12+4 çıkıyor
Evet canım maşallah iyi gidiyor,her kontrole giderken korkuyla gidiyorum :) valla erkek dedi ama kesin demedi erkek gibi duruyor belli olmaz daha dedi. Aynen bir ay daha bekleyecez :) erkek olması işime gelir,bir kızım var. Ama kız olursa da uzulmem iki kız kardeş de çok güzel olur. Sağlıklı ve hayırlı olması önemliMasallah canim nerdeyse 1 hafta onden buyuyor bebisin. Usg de nub u goremedim canim ama icime kiz gibi doguyor ama erkek dediyse doktorum bilemiyorum. Saglikli olsunlar da en onemlisi insallah. Cinsiyet icin 1 ay daha bekleyecegiz malesef :)
Bende hissediyorum ama cook hafif bir sekilde canim oglumda 15 te hissetmeye basladim 16 haftalikken de disaridan tekmeleri gozukuyordu. Normalde disaridan gozukmesi hareketlerin zaman alir ama ben goruyordum bir suru videom var :)Aynen ben de eşime de dedim heralde hareket hissettim diye,neyse biz öyle diyelim öyle olsun :) bu haftalarda hissettim diyen de çok okudum forumlarda.. belki biz de onlardan biriyizdir
Benim oglunda da 12+6 da erkek dendi ve degismedi simdi de kiz gibi dedi insallah kizim olur saglikla. Rabbim evlatlarimiza uzun saglikli omurler nasip eder onlari bize bagislar insallah :)Evet canım maşallah iyi gidiyor,her kontrole giderken korkuyla gidiyorum :) valla erkek dedi ama kesin demedi erkek gibi duruyor belli olmaz daha dedi. Aynen bir ay daha bekleyecez :) erkek olması işime gelir,bir kızım var. Ama kız olursa da uzulmem iki kız kardeş de çok güzel olur. Sağlıklı ve hayırlı olması önemli
Süper yaa , iç karın ince olunca erken görünüyormuş. Ya şöyle tam hissetsek kalbimiz de rahatlayacak. Ben burdayım diyecek,ohhh diyecez :)Bende hissediyorum ama cook hafif bir sekilde canim oglumda 15 te hissetmeye basladim 16 haftalikken de disaridan tekmeleri gozukuyordu. Normalde disaridan gozukmesi hareketlerin zaman alir ama ben goruyordum bir suru videom var :)
Usutmekten agriyabilir canım. Sıcak tut o bolgeni ve hafif hafif masaj yap,kas ağrıları olabilir. Benim de sağ gogsumun orası batiyordu geçenlerde ,geçti sonra kendiliğindenKizlar herkese iyi aksamlar.sol tarafta batma hissi neden olur?bugun sabah erken kalbimde igne batar gibi bisi hissettim aksamda oldu yemekten sonra((ve sabah uyuyamadim sol gogus kafesim agrir gibi hssettim sanki..
Ucâkta avrupalı bi hamile kadın vardi 6.5 aylik hamileymiş japonyada calisiyomus ailesinin yanina almanyaya gidiyordu. Cinsiyeti ne die sorduğumda bilmiyorum dedi nasil yani dedim japonyada ultrasona 1 kere soktular o zamanda söylemediler dedi. Almanyada öğrenirsin dediğimde yok ya sürpriz olsun bu kadar dayandım dedi. Isin ilginç yani japonya gibi teknoloji devi bir ülkenin ultrasonu kullanmaması.. kesinlikle radyasyon yayan şeyleri kullanmamaya çalışıyolar.. japonyada kaldığım otelde wi-fi yoktu kablolu bağlantı vardi ben şok..Ultrasona girmek zararlı mı ki yaa
Kizlar herkese iyi aksamlar.sol tarafta batma hissi neden olur?bugun sabah erken kalbimde igne batar gibi bisi hissettim aksamda oldu yemekten sonra((ve sabah uyuyamadim sol gogus kafesim agrir gibi hssettim sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?