2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Haber ettim canim kaydim acildi tabiki :)
Ama aile hekimim benden henuz kan veya idrar tahlili istemedi.sadece acildi kaydim.daha arayan soran yok henuz

Marka veremiyorum da h . . meşhur bilindik marka :)) orada var çeşitleri ama sknny jean ben öyle istemiyorum mom jean istiyorum lc de felan çok var

Pantolon cesitleri vardi da ben memurum iş yerine uygun kumastan baktim tam uygun olan tek model vardi onunda kucugu cok kucuk büyüğü de kocamandi.paca ve bacak kisimlari cuval gibi bol mubarek ama gobek kismi bikac ay anca idare eder.bi ara daha genis capli bi alisverise cikicam ins.hepsine bakarm

Bende de var bitane ve gerçekten rahat..
Göbeğim yok gibi duruyor kazakların altında falan ama normal pantolonun dugmesi acik geziyorum

Evet kizlar ya banada lazim o rahat pantolonlardan..onu simdi aldik diyelim sistikce dar gelmezmi bacak kismi filan??yani dogurana kadar giyilebilirmjkj??bu arada benimde bu saatler oldumu midem kaziniyor ve bir iki lokma yiyorum yaa..birde bikac gundur gece uyuyamiyorum.sanki saga sola dönunce rahatsizlik hissi duyuyorum..daha ilk aylarda boleysem ohooo ))

Tabiki bacaklardan falan çok kilo alırsan küçük gelir yoksa bel kısmında ayarı var.

Aynen ole yapicaz artik cnm.yaa buhafta sonu 2li test beni heycanlandiriyoooo
Canım normal kontrol gibi düşün başka hiçbir farkı yok.. ben hiç sıkıntı çıkar diye düşünmedim. Kim bilir bebeğim Nasıl büyümüştür diye düşündüm gerçekten gittiğimde de kocaman olmuştu çok duygulandım mutlu oldum birden bire büyümüştü. Gittiğimde de her şey çok güzel geçti.

Ne guzel canim ne mutlu.Rabbim kucagimjza aldirsin ins..saglikli hayirli evlatlarimiz olsun ins hepimzin.ins benim bebisimde kocaman olmustur❤annesine el sallar.. :)

Doktorum benden gebeligi orendikten sora hemogram tsh toxoplazmalari istedi yaptirdim saglik oacginda..

Tmam zaten onlar lazim bakilmis.idrara bakmiyorlar normalde eger senin bi sikayetin talebin yoksa rutinlerde idrar yok.tetanoza kadar isimiz yok aile hekimligiyle oyle hatirliyorum ama uc ay dolduktan sonra decavit isteyin aile hekiminizden ucretsiz veriyorlar

Decavit nicin cnm???birde evet 2 doz tetenoz asimiz varmis..sorada nst yle kalp atislari icin cagiricaklarmis..

Decavit nicin cnm???birde evet 2 doz tetenoz asimiz varmis..sorada nst yle kalp atislari icin cagiricaklarmis..

3.ay dolduktan sonra folic asiti biraktirip decavite baslatiyorlar icinde folic asitle birlikte baska vitaminler de var.kansizlik varsa kan ilaci vs.benim doktorum balik hapini da soyledi.doktorun soylicektir ikili teste gittiğinde canim merak etme sen

Kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama kiz isteyen anneler forumunda gördüm galiba.. akıntısı cok olanın kızı, az veya kuru olanın oğlu olur demisler

Benim akıntı cok fazla var son 2 haftadır sarı hemde ama nedense hamile oldugı kim duyarsa oo erkek geliyor diyorlar bende öyle hisaeder oldum cinsiyeti erkek gibi :)

Benim akıntı cok fazla var son 2 haftadır sarı hemde ama nedense hamile oldugı kim duyarsa oo erkek geliyor diyorlar bende öyle hisaeder oldum cinsiyeti erkek gibi :)
Kendini fazla kaptırma arkadaşımada öyle diolardi kiz olduğunu öğrendi geçen hafta ufak bi şok yasadi. O kadar sartlamis ki kendini erkeğe

Ben zaten previt pozitive diye bi vitamin kullaniyorum cnm gebelikten onceden beri.doktorum wermisti..folik asit kullanmiyorum ayrica yani.bide kansizlik icin tahlil mi oluyor canim saglik ocaginda yada kendi doktorumuzmu istiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…