- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.101
Saglik ocagina gebeligini haber etmediysen tahlil istemezler tabisi:) dosya actirma degil de gebelik kaydi diyelim.ben dogal olarak olumlu bakiyorumgidin kaydolun kadin dogumcuya randevu almaktansa aile hekiminiz daha hizli ilgilenecektir kan tahlili vs yaptirmak da cok daha pratik.asi konusu farkli fikirler olabilir ancak tarih gecmesi gbi bi durum soz konusu olamaz.oldu diyelim sonuclari buyuk olur zaten hasta acisindan da doktor acisindan da.asi meselesi saglik bakanliginin zorunlu kildigi bir konu.zarari kanitlanan bi seyi devlet zorunlu kilmaz
Degilsin degilsin:)) ama pantolon bulamadim onun yerine üç tunik aldim
Marka veremiyorum da h . . meşhur bilindik marka :)) orada var çeşitleri ama sknny jean ben öyle istemiyorum mom jean istiyorum lc de felan çok var
Ben pişirirken tiksiniyorum. Hamilelikte önce hiç bir şey ayırt etmezdim asla, 5.hafta da pişirdiklerimden hep tiksindim, ıspanak karnıbahar tavuk et felan. İyy çenem kasılıyo.
Haber ettim canim kaydim acildi tabiki :)
Ama aile hekimim benden henuz kan veya idrar tahlili istemedi.sadece acildi kaydim.daha arayan soran yok henuz
Bende de var bitane ve gerçekten rahat..
Göbeğim yok gibi duruyor kazakların altında falan ama normal pantolonun dugmesi acik geziyorum
Peki hastanede vermis miydin kan tahlili ilk gebelik belli oldugunda
Evet kizlar ya banada lazim o rahat pantolonlardan..onu simdi aldik diyelim sistikce dar gelmezmi bacak kismi filan??yani dogurana kadar giyilebilirmjkj??bu arada benimde bu saatler oldumu midem kaziniyor ve bir iki lokma yiyorum yaa..birde bikac gundur gece uyuyamiyorum.sanki saga sola dönunce rahatsizlik hissi duyuyorum..daha ilk aylarda boleysem ohooo))
Tabiki bacaklardan falan çok kilo alırsan küçük gelir yoksa bel kısmında ayarı var.
Benim kotlar sıkıyor beni alincak mecbur..simdide olsa
Olmadı kucuk gelirse son aylara doğru yine alırsın canımım
Canım normal kontrol gibi düşün başka hiçbir farkı yok.. ben hiç sıkıntı çıkar diye düşünmedim. Kim bilir bebeğim Nasıl büyümüştür diye düşündüm gerçekten gittiğimde de kocaman olmuştu çok duygulandım mutlu oldum birden bire büyümüştü. Gittiğimde de her şey çok güzel geçti.Aynen ole yapicaz artik cnm.yaa buhafta sonu 2li test beni heycanlandiriyoooo
Canım normal kontrol gibi düşün başka hiçbir farkı yok.. ben hiç sıkıntı çıkar diye düşünmedim. Kim bilir bebeğim Nasıl büyümüştür diye düşündüm gerçekten gittiğimde de kocaman olmuştu çok duygulandım mutlu oldum birden bire büyümüştü. Gittiğimde de her şey çok güzel geçti.
Doktorum benden gebeligi orendikten sora hemogram tsh toxoplazmalari istedi yaptirdim saglik oacginda..
Tmam zaten onlar lazim bakilmis.idrara bakmiyorlar normalde eger senin bi sikayetin talebin yoksa rutinlerde idrar yok.tetanoza kadar isimiz yok aile hekimligiyle oyle hatirliyorum ama uc ay dolduktan sonra decavit isteyin aile hekiminizden ucretsiz veriyorlar
Ne guzel canim ne mutlu.Rabbim kucagimjza aldirsin ins..saglikli hayirli evlatlarimiz olsun ins hepimzin.ins benim bebisimde kocaman olmustur❤annesine el sallar.. :)
Insalalh canım merak etme büyüyorlar şaşırıp kalıyoruz vallahi mucizeler resmen
Decavit nicin cnm???birde evet 2 doz tetenoz asimiz varmis..sorada nst yle kalp atislari icin cagiricaklarmis..
Kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama kiz isteyen anneler forumunda gördüm galiba.. akıntısı cok olanın kızı, az veya kuru olanın oğlu olur demisler
Kendini fazla kaptırma arkadaşımada öyle diolardi kiz olduğunu öğrendi geçen hafta ufak bi şok yasadi. O kadar sartlamis ki kendini erkeğeBenim akıntı cok fazla var son 2 haftadır sarı hemde ama nedense hamile oldugı kim duyarsa oo erkek geliyor diyorlar bende öyle hisaeder oldum cinsiyeti erkek gibi :)
3.ay dolduktan sonra folic asiti biraktirip decavite baslatiyorlar icinde folic asitle birlikte baska vitaminler de var.kansizlik varsa kan ilaci vs.benim doktorum balik hapini da soyledi.doktorun soylicektir ikili teste gittiğinde canim merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?