- 13 Aralık 2014
- 702
- 534
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.121
Kendini fazla kaptırma arkadaşımada öyle diolardi kiz olduğunu öğrendi geçen hafta ufak bi şok yasadi. O kadar sartlamis ki kendini erkeğe
Canım kızıma ve oğluma tedavi gördüğüm sırada benimde oldu bir önemi yok demişti Dr sıvı su gibi çok yürüyüş yapınca artıyor kullandığın cronel jelde buna etken sonuçta östrojen hormonu var içinde ilerleyen haftalarda Dr turnusol kağıdı veriyor sıvıyı kontrol ediyor en azından benim Dr öyle yapmıştı bide gebelikte protein atımı artarsa zararlı anne için dikkat et stres yapma.İdrar kültüründe üreme olmadı çıktı. Tahlilde eritrosit birde eser miktar protein yazıyordu. O da kanamamdan kaynaklı olabilirmiş. İdrarda birşey çıkmadı. Bu neden kaynaklanıyor bilemiyorum.
Benim ilk gun hassasiyeti gibi degil ama sizliyor cok kotu ilk hassasiyeti sag gogsumde hissetmistim simdide sag cok sizliyor helede soguk az bisey degerse zannetmiyorum dedigin gibi o emzirirken oluyor haftamiz yakin demekki 2. Trimesterde gogus agrisi tekrardan artiyor yinede canin bisey isterse ihmal etme ye dinle kaynanayiİyi geceler kızlar hafta sonu sınavalrdan gözümü açamadım. Kayıplarımız olmuş Allah sabır versin tekrar yaşatmasın
Bişey sorcam Kızlar göğüslerimdeki hassasiyet ilk günlerdeki gibi oldu tekrardan ben süt vermeye hazırlandığı için oluyor diye düşünürken kayınvalidem bişey istemiş canın yememişsin diyor ya o durum emzirirken olmuyor muydubana hiç inandırıcı gelmedi ama yine de sizlere danışayım dedim
Yaa ne güzel masallah onlara:)Yok canım aslında fark etmez kız erkek oglumda var kızımda çok şükür sağlıklı olsunda
Canım bir doktoruna görünsen, imkanın var mı?Kızlar günaydın benim dünden beri kahve akıntım geliyor bapsam acaba
Kontrol ettirmekte fayda var bence duruma göre proluton depot falan yapıyorlar. Panikleme ama kırmızı olursa aktif kanama kahverengiden çok korkmamalısın. Yinede tedbirde fayda var.Kızlar günaydın benim dünden beri kahve akıntım geliyor bapsam acaba
Canım hangi hastaneye gidiyorsan, kan ve idrar testlerini orası istiyor..Haber ettim canim kaydim acildi tabiki :)
Ama aile hekimim benden henuz kan veya idrar tahlili istemedi.sadece acildi kaydim.daha arayan soran yok henuz
Ben ilk defa cumartesi günü yaşadım bu durumu ve cidden çok zor.. Allah yardımcın olsun canım.. Bana doktor Vinalac isimli ilaç yazdı.. İlk kez cumartesi içtim, bulantıya dayanamayıp ve bulantım yok o andan beri..İşyerindeyim odanın ortasında çıkarmama ramak kalmıştı. Zor yetiştim tuvalete, ben bu mide bulantısından bir anda çıkarma hallerini filmlerde olur sanırdım. Acınası haldeyim elim kolum kalkmıyor. Kredi borcu olmasa dk durmaz ücretsize ayrılırdım.
Canım benim de dün gece başladı bugün sabah da geldi biraz, doktoruma sordum gel bı bakalım dedi. Şimdi gidiyorum,umarım kötü bişey yokturKızlar günaydın benim dünden beri kahve akıntım geliyor bapsam acaba
Kötü düşünme benim tüm belirtiler varken başıma gelmişti. Alnımıza yazılanı yaşayıp göreceğiz. Olumsuz düşünmek yasak ama :)Ben ilk defa cumartesi günü yaşadım bu durumu ve cidden çok zor.. Allah yardımcın olsun canım.. Bana doktor Vinalac isimli ilaç yazdı.. İlk kez cumartesi içtim, bulantıya dayanamayıp ve bulantım yok o andan beri..
Tabi ilaçtan mı yoksa Allah korusun birşey mi oldu bilemiyorum, göğüslerimde indi çünkü
Aynen valla canım.. Ya hep belirti olsa ya hiç olmasa.. Olup olup geçmesi,ilkinin kürtajla sonuçlanması ve ne yazık ki üzücü haberler insanı ürkütüyor.. Allah bize bağışlasın yavrularımızı..
Ne için kan verdiniz? Daha önce vermemişmiydiniz?Günaydın sağlık ocagına gittim kan idrar verdim geldimnasıl gidiyor kızlar iyimisiniz
Bende şimdi gidiyorum aradım dr gel dedi rabbim yardımcımız olsun güzel haberler verelim birbirimizeCanım benim de dün gece başladı bugün sabah da geldi biraz, doktoruma sordum gel bı bakalım dedi. Şimdi gidiyorum,umarım kötü bişey yoktur
Gidiyorum canım şimdiCanım bir doktoruna görünsen, imkanın var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?